.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Търся едно видео

Някой да има или да знае от къде може да си изтегла клипчета ма ученички в 9-10 клас как ходят по голяма нужда. Благодаря на отзовалите се.

zaklu4ete tezi temi be samo sramqt saita

Guest
    това е готино. ако може кажете и на мен, въпрки, че по се кефя на видео с жени как пикаят.

Guest
    Аз пък искам видео как момичета и момчета 9-11 клас правар секс или нещо др

Guest
    Da,tva vernoe qko,aide pls nqkoi da kaje,i az iskam puk!!!!!!!

Тоя саит почва да се пълни и с лаинофили маи

Град
    Някаде по Дунав
    Предполагам като гледаш това видео 3 дни след това нема да може да ти спадне...По-добре наистина махнете темата
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Тоя саит почва да се пълни и с лаинофили маи

mai da
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Пъйко
    Guest
    аз от толкова четене в тоя форум оня ден викам на мойта кат и се до дриска да ме викне я гледам как го изкарва ама тя не и не. Само на мен ли не ми дават да гледам.

не гост
    Guest
    според мен всички мнения от гост са от 1 и същи човек!!

не гост
    Guest
    според мен всички мнения от гост са от 1 и същи човек!!

Guest
    колко от бейбитата биха срали пред гаджетата си бе глупак, айде стига глупости. мъж да се изсери пред момиче може ама да глемад някоя руса мацка със сини очи и перфектно лице как се напъва и от хубавото и дупе започват да излизат кафяви миризливи лайна... не мерси.

Град
    Някаде по Дунав
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    колко от бейбитата биха срали пред гаджетата си бе глупак, айде стига глупости. мъж да се изсери пред момиче може ама да глемад някоя руса мацка със сини очи и перфектно лице как се напъва и от хубавото и дупе започват да излизат кафяви миризливи лайна... не мерси.
    И на никоя руса мацка със сини очи нема да и е приятно гаджето по което се заглеждат всички други момичета да прави това пред очите и
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Град
    тук там
    mайчицееее какви са тия бряяяяяяяя

Guest
    Цитирай Първоначално написано от didodii
    като цяло обаче по темата може да заключа, че момчетата серат по често от момичетата, защото те все пазят диети и ядат по-малко и съответно серат по рядко - може би веднъж или два пъти в седмицата.
    Кофти е при ученичките когато ги разръчка водолаза в училище и те са се облякли с някоя къса пола и прашки. След като разтоварат самосвала после като си ходят насам-натам и изпод полата им се носи миризма. Просто е неизбежно това.

нема на4ин тряя такива теми да има ....
    ;]

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Ieeeeeeee aaaaa pi4ove dnes ste stignali dunoto na dunoto
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

т. 11 от Правилника!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си