- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- mnenie?????
minalata sedmica za parwi pat probwah sex, prawihme go bez prezerwatiw, am be6e za mn kratko, daje nz dali me e otworil, za6toto sled towa nqmah nikakwa kraw ili podobno....kakto i da e....be6e mn wazbuden i se izprazni, no izwan men, no wapreki towa men si me e strah da ne e stanalo ne6to i pih hap4e za sled twa- escape, koeto kazaha, 4e e mnogo dobrp. Nali nqma 6ans da e stanalo ne6to, o6te powe4e neznam dali sam otworena, be6e za mn kratko w men- minuta, dwe, pi6ete
райна а защо не му даде да ти го мушне в гъза, сега нямаше за какво да се притесняваш![]()
Offf tva be6e tupo!Samnqvam se da e stanalo ne6to.Za tolkova kratko,puk i se e izpraznil izvun teb i sled tova si pila hap4e...veroqtnosta da e stanal gaf e minimalna.I vse pak ako ne ti doide si napravi test,za tvoe spokoistvie
За 2 мин. и е свършил![]()
e mn qsno 4e ne si 6tom ne e svar6lil v teb nqma stra6no....na kolko si be momi4e...10?
За света може да си един, но за някого ти си света!
НЕ!Няма опасност да си бременна!За отварането никой не може да ти каже дали си или не.Но внимавай друг път
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
След като е бил в нея 1-2 минути тя вече не е девствена,т.е. вече е "отворена". Уф, как мразя тази дума. Все едно съм Русенско варено.Първоначално написано от изгонена__от__рая
4upil ti e djama 4estito i ne si bremenna
Ако пениса е проникнал в теб-вероятно вече не си девствена, а това, че е нямало кръв е напълно нормално-не при всички има.Щом за малко е бил без презерватив-не мисля, че има някаква вероятност от забременяване.