- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- КУХНЯТА
много е яко там. Печката ми е любимият уред. А на вас?
ami az nai-obi4am da si stoq v moqta staq,nai -uitno mi e...puk i nai-spokoino)
e to4no pa kuhnqta ne mi e lubimoto mqsto...
Аз в кухнята обичам ... шкафа с какаото, а иначе креслото пред телевизора...ах как хубавко се спи тамм
![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
ooo,kuhnqta hi4 NE mi e sred lubimite stai..
predpo4itam moita si staq,kudeto e kompa![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Тва е щото не сте пробвали да правите секс в хладилника лятно време...много е възбуждащо
а зимата в кашона от хладилника.
Но печката пак най-много си ме кефи...нямате ли любими уреди?
фризер, абсорбатор,..?
Да не си правил секс и в умерено загрята фурна???Първоначално написано от sаvаs
![]()
![]()
![]()
For you my heart was yearning
and how i loved you so
it's cause of you
my dick is burning
it's dripping on my tongue
Az puk kuhnqta ne q obi4am...Moita staq si e nai-dobre...
Liubovta e 4uvstvo koeto 4uvstva6 kogato si po4uvstval 4e 4uvstva6 4uvstvo koeto nikoga ne si 4uvstval
е то верно, че всикчо е голямо при мен, но чак толкова голяма печка нямам... но въпреки това е съзбуждащо до нея![]()
Yyyyyyyy az pak ne obi4am da si sedq v ky6ti v interes na istinata ..... nqkfo kofti e .... kato e slyn4evo za kfo trqbav da sam na sqnka?Kato e studeno 6to trqbav da sam na toplo?Kato vali za6to trqbav da sam suh? Obi4am na vyn kakvoto i da e vremeto vinagi e qko ako snqg ako e jega osobeno obi4am da se 6matkam na poroen dyjd kato pyrviq gazar (posle obiknovenno se nastiva)![]()
мен хладилника ме най кефи
Kухнятъпо
Мойта стаяяку
![]()
pulen hladilnik, s razni vkusotiiki![]()
Ami na mene lubimoto mi e v moita staia da si spia.
V kuhniata i az predpo4itam hladilnika sas vkusotiiki!!!!!!!
тоалетната е мойто свещенно място в дома. Там се чувставам близо със себе си, с природата, с мойто вътрешно аз, понякога и със съседите...
Ех, кенеф, кенеф - Ти си светъл лъч в моя всекиднев![]()
ami de da znam kanapeto pred TV !![]()
![]()
![]()
abe kuhnqta dori q mrazq.6ot vinagi mivkata s palna s 4inii(kato aifelova kula napravo)i kato gi izmiq i opravq masata tq pak se palni i mn me nervi.ina4e mn si obi4am da si stoq v moita staq![]()
da i az sum na tva mnenieПървоначално написано от Iliqn4eto
V kuhnqta nqma ni6to interestno osven hranata........................................NO V STAQTA MOGA DA SI PRAQ KVOT ISKAM VSI4KO BEZ IZKLU4ENIQ :P
moita staq si mi e lubima;a za kuhnqta nai-obi4am hladilnika hahhahaПървоначално написано от Анонимко
...edin za vsi4ki...
...i vsi4ki za ganja...
az hodq v kuhnqta samo da gotvq .6toto ne moga da miq 4inii tva drug go var6i .no za gotvene tva mi e moeto mqsto kadeto se proqvqvam kato gotva4 (ma ne mnoo dobar) obi4am experimentite ne samo gotvarskite .naprimer na kuhnenskata masi4ka................
jivota ne se meri po broq izdi6vaniq na vseki 4ovek , a po broq migove spira6ti dyha
yep that's rightПървоначално написано от TaStY^GiRl
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
готвенето е неповторимо удоволствуе, когато не го превиш по задължение, а миенето след това се решава много бързо с миялна машина![]()
For you my heart was yearning
and how i loved you so
it's cause of you
my dick is burning
it's dripping on my tongue
as moga i da gotvq i da 4ista i si4ko da pravq jenata koqto 6te jivee s mene do kraq na jivota si s men 6te e kusmetllika i to golqma
hihi a i as tva u45a kak da popravqm pe4ki peralni i si4ko det se pozlav v edin dom ot edna domakinq taka 4e ako ne6to se skape vednaga vadq kufar4eto i go opravqm
![]()
![]()