- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Надомна работа ?
ТОВА НЕ Е ТЕМА ЗА CASHFIESTA ИЛИ ПОДОБНИ!Интересувам се.. за сайт или нещо (от Варна съм, непълнолетен - 14 години, почти 15)където да си намеря такава работа.Не ме интересуват никакви сайтове с имейли, банери, бар-ове и прочее.Интересуваме реална работа и най-вече да е надомна(вкъщи да я върша, не да обикалям като откачен из града, защото нямам много време за таквиа разходки).
Та въпроса ми е (общо казано) знаете ли сайт или нещо подобно където мога да си избера/намеря работа за вкъщи за непълнолетен (да се сглобява/сгъва/реже/зашива нещо).Благодаря ви.
п.п. който няма какво да каже по темата моля да не го прави
i az taka
мерси за отговорите на всички.. благодарен съм ви . _)_
бях го написал некъде в миналите мнения- земи си газов пистолет(30 лева струва) и ходи да обираш бензиностанции
Еми трудно ще си намеришКакво очакваш ... непълнолетен, че и иска да е нещо в къщи ... най-много да станеш детегледачка или ... ако те бива може да се пробваш за това : http://vbox7.com/show:jlist
Нз до колко е вярно ама все пак е нещо. И е по-добре да не се зъбиш така на хората ... имай търпение пък ... да не мислиш че има много такива сайтовенамери си сам ако можеш
![]()
eto v tozi sait imam informaciq za rabota www.jobs.bg az si haresah edna rabota i prez lqtoto mislq da kandidatstvam za neq ;p
кандидатствай сега.Ще избяга ако чакаш чак до лятотоПървоначално написано от Enjoy_yourself
Пичове вие докат тука се скапвате от работа аз си забогатявам![]()
kak ? samo ne mi kazvai 4e e s cashfiesta ili spedia![]()
точно за тези надомни работи чъм чувала, че накрая нищо не ти плащат, или ако ти платят - то ще е може би 1/10 от това, което наистина трябва да ти платят.
А и дане мислиш, че е много яко да седиш в къщи и да сглобяваш/режеш и т.н. такива работи. Случайно ако стане така, ще видиш, че много бързо ще се отегчиш и ще ти омръзне.
Айде дивия, малки ми глупчо.
..кат сме тръгнали да се обиждаме.
Надомна работа, от която да изкарваш някави пари е много трудно, да не кажа невъзможно, да си намериш.
Реална работа е далеч по-добре.![]()