.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    ами така ти се струва защото форума е оставен на самотек, т.е. не се грижи за никой за него и има простотия по него, като милиони теми за триене и дори забраняване. секс на 13? стига бе... изродщина...
    www.voininatangra.org

който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Radeto_ , знаеш ли аз лично колко съм писала по тия теми.
    Много отдавна се обсъждат тук и не си единствената, която е забелязала това.

Грозно е, тъпо е, прее*ават си детството, но какво можеш да направиш?
    Нито ти, нито аз.. никой не може да им каже нещо.
    Погледнато от една страна, това си е техният живот. Нямаме право да се месим в него. Едва ли би ти било приятно някой да тръгне да ти дава акъл.
    От друга, наистина не мислят и не одобрявам това, че започват да правят секс на 11-12 г. Но да ти кажа те на 12 изглеждат като на 18.
    По цял ден ги гледам едни пиченца - 9 клас, а им даваш минимум 11-12.

Така, че... c'est la vie, както казват французите.
    То си е за тях.
    За добро или зло - те решават!

Единственото, което мога да направя е да предпазя собствените си деца от това. Но има време до тогава.

Аз напълно подкрепям Radeto_

Защото точно ей заради такива курвиииии и заради техните добри приятелки дето ги подкрепят ще се мислят за много напреднали.

Айде ще видим модата скоро ще минат бързо годинките и когато наистина трябва да поемат някаква отговорност ще видим Майки курви дето ще пускат на синовете си.

Тая страна ви гарантирам че ще бъде срината 100% ако е голяма част от хората са такива

Ей за това няма лечение срещу някои болести защото и в медицината за курвите си има граници.

Град
    Varna
    Radeto_ аз съм съгласен с теб и също съм възмотен от "малките боклуци"
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Град
    SF
    Едно време и аз супер много им се възмущавах и се опитвах да им налея малко мозък в кухите главици, ама се убедих, 4е насила нищо не става. Ако са си решили да правят секс на 12, да правят. В крайна сметка всеки ще си сърба каквото си е надробил..

Робинята на Quench

Град
    sofiq
    ami prava si ama i na6eto pokolenie ne e mn za podrajanie 4esno kazano imah poznati koito go praveha kato bqha na 10-11 taka 4e i nie sme vinovni za tova 4e malkite sa po4nali ot tolkova rabno nali nas gledat?nz no mi se struva 4e nie kakto i predhodnite 2-3 pokoleniq naistina mn sme obezcenili seksa revarnah mr go v sredstvo za prodajba. ne se i o4udvam 4e po4naha ot malki da go pravqt kato navsqkade se govori za seks zaboga sled nqkoq druga godina i reksamite za pampersi sigurno 6te sa s1s seksualni zaz4enaci na kade otiva tozi svqt?
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Нямам думи просто ..

госте.н.к.а.
    Guest
    Аз не мисля, че в родителите и възпитанието е проблема. Моите родители ме възпитават да не съм курва и т.н. Винаги съм се възмущавала на момичетат, които са правили секс и се държат предизвикателно още от ранна възраст, носебе си не упреквам. Имам едно момче, първото в живота ми. Адски много го обичам, нещо което е странно на баща ми, може би защото ме ревнува от това момче, макари да съм малка. Ходя с това момче от 8, близо 9 месеца, и всички много се възмущават, как сме успелида се изтърпим досега. Всички момичета около мен ми обесняват,как им омръзват гаджетата още първите 2 до 3 седмици, как им доскучава с тях и и сикат нещо друго. Ето това е курвенското. Това, че имат гаджета на по13-124 не е лошо, това, че натази възраст го правят е странно, но да правиш секс просто, за да видиш какво е - това е курвенско; даразправяш как един ден обичаш някой, а на следващия вече го мразиш; да се хвалиш със това колко момчета си имала и т.н. - това вече е глупаво. Някои казват, че просто се развиваме по-рано - така ли е? това развитие ли е? не мисля. Развитие би било ако има истински чувства - никои обаче не би могъл да каже дали са истински - за възрастните сме малки, за да изпитваме чувства, а ние самите не знаем кое е истинско, тъй като наистина все още не разбираме добре живота.
    Аз съм на почти 14. С момчето,което обичам съм от близо 9 месеца. До момента,в които не го направихме аз не мислях,че ще го направя на тази възраст, но с времето нещата се промениха и страстите явно нараснаха. А и любовта стана по-силна... и се оттдадохме на чувствата... направихме го на 6-ия месец... не се обвинявам, не мисля, че съмсторила нещо нередно. Може би греша, може би съм наистина малка и не знам какво е любов, но знам, че не съм спала с него заради секса и т.н. мисля, че ако влагаме някакви чувства исме сигурни в тези чувства, то няма да почваме със секса от толкова рано... и все пак няма да се повлияете от мнението на едно 14-годишно "объркано" (по думите на баща ми) момиче. И все пак вярвам, че не семеиството е важно за това кога ще дойде секса. Смея да го твърдя от собствен опит...

Град
    Ibiza
    Темата общо взето е излишна. Ще го кажа възможно най- просто, когато вие имате деца ги възпитавайте по начина по който смятате за добре.
    Винаги един родител може да се намеси, ако той смята че това не е правилния път за детето му, друг е въпроса дали му пука изобщо. Аз не сматам моето дете да става уличница и да си отваря краката на 13-14, има си време за всичко. Така съм възпитан и по тоя начин смятам да възпитам и децата си.

Поздрави
    момче съм бе!

Според мен ДЕЦАТА от 12-15, които твърдят че са правили секс и се мислят за голямата работа ,че се хвалят с това или се опитват да изглеждат на мноо големи...точно това показва колко им е детско все още мисленето.Защото явно не могат да преценят трезво нещата,нито да действат разумно.Всички знаем ,че нито презервативити, нито каквито и да е противозачатъчни не са сигурни в наше време.Така че тези (наблягам на думата) ДЕЦА не могат въобще и да си представят какво ще се случи с живота им,ако се окажат бременни ,когато най-малко очакват.Да видим тогава на кое рамо ще реват.Не съм се месила никога в решенията на другите,все пак човек сам си прави живота,но това си е моето мнение за някои от тях...
    "I`m the master of my fate! I`m the captain of my soul! "

Град
    B`aDa`3aeDHo`C`Te5
    Цитирай Първоначално написано от госте.н.к.а.
    Аз не мисля, че в родителите и възпитанието е проблема. Моите родители ме възпитават да не съм курва и т.н. Винаги съм се възмущавала на момичетат, които са правили секс и се държат предизвикателно още от ранна възраст, носебе си не упреквам. Имам едно момче, първото в живота ми. Адски много го обичам, нещо което е странно на баща ми, може би защото ме ревнува от това момче, макари да съм малка. Ходя с това момче от 8, близо 9 месеца, и всички много се възмущават, как сме успелида се изтърпим досега. Всички момичета около мен ми обесняват,как им омръзват гаджетата още първите 2 до 3 седмици, как им доскучава с тях и и сикат нещо друго. Ето това е курвенското. Това, че имат гаджета на по13-124 не е лошо, това, че натази възраст го правят е странно, но да правиш секс просто, за да видиш какво е - това е курвенско; даразправяш как един ден обичаш някой, а на следващия вече го мразиш; да се хвалиш със това колко момчета си имала и т.н. - това вече е глупаво. Някои казват, че просто се развиваме по-рано - така ли е? това развитие ли е? не мисля. Развитие би било ако има истински чувства - никои обаче не би могъл да каже дали са истински - за възрастните сме малки, за да изпитваме чувства, а ние самите не знаем кое е истинско, тъй като наистина все още не разбираме добре живота.
    Аз съм на почти 14. С момчето,което обичам съм от близо 9 месеца. До момента,в които не го направихме аз не мислях,че ще го направя на тази възраст, но с времето нещата се промениха и страстите явно нараснаха. А и любовта стана по-силна... и се оттдадохме на чувствата... направихме го на 6-ия месец... не се обвинявам, не мисля, че съмсторила нещо нередно. Може би греша, може би съм наистина малка и не знам какво е любов, но знам, че не съм спала с него заради секса и т.н. мисля, че ако влагаме някакви чувства исме сигурни в тези чувства, то няма да почваме със секса от толкова рано... и все пак няма да се повлияете от мнението на едно 14-годишно "объркано" (по думите на баща ми) момиче. И все пак вярвам, че не семеиството е важно за това кога ще дойде секса. Смея да го твърдя от собствен опит...

И кво искаш да ми кажеш?Еми и мойте родители са ме възпитавали да не съм КУРВА ама на....на 14 го напрайх...нима те са ми виновни????Баси...мисля че тва е нещо което е мн лично и не мисля че е важно на колко си а дали си готов да го напрайш...щото има и такиа дет са по на 20-30 и още не са отворени...но тва си е до самия човек...

"Всеки среща самотата по пътя си,но за някой тя е целият им път..."

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Само едно ще кажа:Как може такава простащина?
    Поткрепям авторката на темата-писнало ми е от малки курвета не искам и детето ми да стане такова!Я слезте на земята

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от naia
    Само едно ще кажа:Как може такава простащина?
    Поткрепям авторката на темата-писнало ми е от малки курвета не искам и детето ми да стане такова!Я слезте на земята
    единствената опасност детето ти да стане такова е ако си седиш вкъщи, с цигарката, ракийката и салатката и не те боли накъде отива то, оставяйки го да се учи само от обществото - и да почнеш да се вайкаш, когато стане късно и то е изгубило представа за ценностна система
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Старото поколение винаги е гледало на младото с презрение. Хората казват " на къде върви света" от две хиляди години, че ако не и от повече. И на мен не ми е особено приятно като виждам такива дечица, ама нито аз мога да направя нещо, нито някой друг. Може да се промени нещо на фундаментално ниво, ама тогава ще си отиде всяка надежда за демокрация. Нека просто приемем, яе това е положението.
    Впрочем аз имам една комшийка, която се беше "отворила" с дръжка на мухоловка или нещо подобно, когато беше 8-9 годишна и след това, често правеше подобни неща. Сега е на 17, пък си е напълно нормално момиче. Имам предвид не е някоя луда или пък курва.

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Над половината от тези момеченца дето се хвалят, не са го правили, а просто, за да не останат по назад от приятелките си, почват да говорят и съответно да се натискат на, едва ли не, всеки срещнат, само и само да не са по-назад! След време ще осъзнаят заблудата си или ще се превярнат в курви! И в двата случая не ме грее особено.

avtora na temata e napulno prav i si4ko go znaete
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

ave vii tyka na 50 godini li ste ?v koi vek jiveite ve ? da vi pripomnq samo 21 VEK SMEE !! neshtata ve4e sa izvyn kontrol...seki prai koto si iska..ebe sa....napiva sa kat svinq...bii roditelite si ?e i ko ?? nii ko mojem da promenim ve..MALE STIGA S TEZ TUPITE TEMI....VE4E NISHTO NE MOJE DA SA PROMENI..AKO ISKAT I NA 5 GODINI DA SA EBAT..KFO STE TRYGNALI DA IM DAVATE AKyl ??vii bavni li ste kvi ste... MNOGO ZLE AE Prodyljavaite s typite komentarii 4e da vii gledam siira

Град
    Ibiza
    Цитирай Първоначално написано от KyKJlu4KaAa
    ave vii tyka na 50 godini li ste ?v koi vek jiveite ve ? da vi pripomnq samo 21 VEK SMEE !! neshtata ve4e sa izvyn kontrol...seki prai koto si iska..ebe sa....napiva sa kat svinq...bii roditelite si ?e i ko ?? nii ko mojem da promenim ve..MALE STIGA S TEZ TUPITE TEMI....VE4E NISHTO NE MOJE DA SA PROMENI..AKO ISKAT I NA 5 GODINI DA SA EBAT..KFO STE TRYGNALI DA IM DAVATE AKyl ??vii bavni li ste kvi ste... MNOGO ZLE AE Prodyljavaite s typite komentarii 4e da vii gledam siira
    аз ще ти кажа кво може да променим, ако от четящите темата ПОНЕ едно момиче разбере че да се на 13 не е най- правилното нещо на тая възраст ще е добре (искренно се надявам да са повече)
    момче съм бе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си