- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- bry4ki ot smqh
imam bra4ki okolo ustata.Pomognete mi! Mislq 4e sa ot smqh.Ama ne sa samo bra4ki,ami ima i 4erveni liniiki nad bra4kite. MN e grozno,sedi kato katinar4e na mom4etata. Moga li da napravq ne6to?i moje li da sa ot ne6to drugo,ne ot smqh!?
Мисля, че е напълно възможно не само смехът да е причината за появата на тези бръчициИ все пак ние тук не сме специалисти, бихме могли да ти дадем някакъв съвет, така е, но най-добре ще е да отидеш при някои, който наистина разбира от тези неща
Иначе, като за начало, би могла да използваш фон-дьо-тен, за да прикриваш бръчиците, но в умерено количество (защото в противен случай ще станат още по-дълбоки и ще личат повече) Бтв, не си споменала в поста си на колко години си
Хайде, успех
![]()
na 15
НА 15???Е поне едно е ясно-не са от въэраста!Ами напълно въэможно е да са се получили ат смях!Всички фиэиономии ,които правим с времето оставят следи,но не ми се върва на 15 да ти е чак толкова голям проблема...!И аэ по едно време си бях внушила някакви подобни глупости-според мен в проблема ти има и голяма доэа внушение...!Нооооо ако толкова те притесняват,просто спри да се смееш
!Фон-дьотена му е майката!!!!!
[size=7][b][u]fosse cos
Да от смях е вероятно да са. Макарче си на 15 години..относително е. Зависи от кожата на лицето ти. Има кремове които ще ти свършат работа с заличаването им. Провери в аптека. Тези бръчки така наречени на "щастието" рано или късно излизат. Но по мои наблюдения към 25 или около 25 години.
Btw: Непрекалявай с грима (ако го правиш още от сега) защото ...всички знаем защо ;о)
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...
какъв крем да си взема
Според мен това което описваш са така наречените мимически бръчки.Не знам с какво можеш да ги излекуваш.Нека някой по-компетентен да сподели.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
не е хубаво да ползваш на тая възраст такива противбръчкови кремове....ще се збръчкаш оше повече
A we az sum momche i bivshata mi priqtelka i na men mi kaza che sum imal bruchki ot smqx... zashtoto mnogo obicham da se smeq.. i veche sa maja s nqkvi kremove na regal;[
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ми разгледай един каталог на Ейвън..където видиш "за млада кожа", чети и прецини. Кремовете на "Виши" (Vichy) знам, че са много хубави!
Може направо да отидеш в аптека, казваш проблема и съответно питаш какво би ти помогнало за него на продавач-консултантът.![]()
И все пак някога ще се срещнем и все пак някога ще се поздравим,сърцето радостно ще трепне или от остра болка ще се свий...