- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:Кога за първи път сложихте обувки на ток?
koga za parvi pat slojihte visoki obuvki na tok..? i kak beshe a?
Moderated by koalka
т.7 от Правилника!
Високи обувки съм носила и преди,но сега вече почти всеки ден съм на такива и съм на 19.![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Аз съм на 13 и съм обувала обувки на токчета,но нямам и не възнамерявам да си купувам,защото съм чувала,че скусяват сухожилията![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
На 11...демек миналата година.
Средна височина бяха, ама бяха на доста стабилна платфома.
Иначе сега съм канена на бал, където официалното облекло е задължително, а това сигурно ще значи обувки на бая висок ток, сигурно ще се пребия, усещам го.![]()
Първоначално написано от gabrielka@a
Какво правят сухожилията?Скъсяват ги?
Евала на простотията ти! =D>
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Hah mi do sega ne mi se e nalagalo da nosia obuvki s tok.Pak i nikoga niama da sloja 1-vo ne sa mi udobni nikak nosia goliam nomer i 2-ro ako si obudia takiva sigurno shte stana 2 metra kakvata sam visoka.Na 19 sam
миналата година юни на събиране на класа![]()
тва е първият и единствен път в съзнателния ми живот, когато съм обувала едни черни острички чехли на мама с тънък ток, къртех отвсякъде![]()
![]()
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
V 4ti klas-be6e super i do den dne6en hodq nai-lesno na tok4eta![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ами тази зима..а сега съм на 17 ; )
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Не съм слагала високи обувки и за сега нямам такова намерение!И съм на 16!
Забравих да кажа,че тренирам и ако нося токчета,после много трудно ще правя шпагат!Първоначално написано от Kianna
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
za purvi put be6e v 5 klas..imahme edno turjestvo i az re6ih 4e 6te buda princesa i se ka4ih na dosta visoki obuvki...rezultata be6e 4e se pribirah po 4orapoga6tnik do nas..a ina4e tok4eta si nosq ot 9 klas![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Мммм на бала си ще обуя за първи път. 7 см. Сега тренирам![]()
На 13 съм,не ми се е налагало...Попринцип се водя,че мога да вървя на токчета,но само по килим,мокет,балатум...в къщи,демек.Иначе навън не бих излязла с токчета.Гуменките рулират!
Два пъти съм слагала само. И двата пъти бяха на сватби на братовчедите ми. Бях с официални рокли и просто нямаше как. Пък и трябваше да изглеждам малко по-висока и голяма все пак.
Токовете бяха супер високи .. около 8-10 см. Умрях си от болка на края на вечерта, но няма нищо. Заслужило си беше.
Иначе мразя високи и неудобни обувки. Обичам да ми е комфортно и + това харесвам спортни обуща.
от 5-6-7клас мога да ходя на обувки на платформа и честно казано ги предпочитам... остър ток ми се налага да сложа с'я за бала и от време на време се разхождам с тях вкъщи, че иначе е ужасно... тез' обувки ще ги нося 3ч и сигурно повече никога няма да ги сложа... иначе си взех едни обувки с дървена подметка и с много по-стабилен ток.... пфуу рай!т'ва е истината...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
abe i az treniram i kakvo ako hodq na tok4eta kakvi skasqvaniq kakvo neshto
![]()
Амииииии аэ пък никога не съм носила токчета...първо,че не са ми в стила и второ предпочитам да ми е удобно,а с токчета не ми е :P
[size=7][b][u]fosse cos
Аз обожавам обувки с токченца, и почти всички са ми такиваКога за първи път обух ли... ами отдавна беше, преди няколко години и оттогава до сега си ходя така \
/
От 6 клас нося и ми е мн удобно.Ботушите ми бяха с ток зимата...сега летните ми обувки..2 чифта ток и 1 нисички естествено... удобно ми е,но разбира се цако е за дълъг път или др. .. ниски си обувам.
mhmm na men pak sa mi mnogo udobni ubuvki s tokove i za parvi pat ubun takiva kogato bqh 7 klas
мале не моа повярвам че 11 годишни деца хоят на токчета,,, уфф на къде отива този святтПървоначално написано от `ImpeNeTraBle_DarKnesS`
![]()
ти на 10 ли си на колко ..ужасссс
За токчета не знам, но помня че 6 клас си се мотаех без проблем на платформа (тогава бяха модерни) висока 7-8 см. И от тогава си ходя на високо. Даже покрай абит. бал майка ми се чуди как ще изкарам цяла вечер на високи токчета.. което за мен не е никакъв проблем![]()