- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- просто искам да споделя...
не знам....но страшно мн искам да съм с него...допуснах мн грешки както и той...но няма перфектни хора и взаимно си прощавахме...страхме е лапетията дет ходи да не ме замени ... което едва ли е възможно освен че може постоянно да излизат...знам че едва ли ме е забравил за няколко дена...искам да съм с него и отново да съм в преградките му...Сърцето ми подсказва,че ме обича и че ще ме потърси но дали е така или се заблуждавам не знам....а за учението ... 12 клас съм ако не уча ще повторя годината...сложила съмс и го на първо място щот кандидатствам в най елитните университети с най хубавите специалности..и ми трябва най-малко 5 и 50...мн пъти с него съм си говорила ако ме приемат у варна ко ще стане и той винаги сменяше темата...когато ми каза че излиза с оная лапетия(тя е 9 клас,аз 12 а той на 22) ми каза че иска да е с мен но не може таак да не се виждаме...не нзам дано сам ме потърси инак живота ми с еобърна за една седмица и нито мога да уча или ям и не ми се мсилиизвинявайте че ви тревожа с тапите си проблеми
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии