- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ахх...
Чувствали ли сте настоящия си приятел като "най-добра приятелка". Той винаги ме подкрепя, уважава ме и цени, споделям си всичко с него, мн. държи на мен както и аз на него,никога не би ме изоставил както и аз него.Но не трябва ли любовта да включва страст и тръпка , защото в нашата тези понятия липсват. Като видех бившия и полудявах,страстта ме "изпепеляваше"... 100% разбирате за какво ви говоря ,но не знам какво да правя.Бившия мн. ми липсва,но няма начин да си го върна.Не искам да загубя и настоящия защото мн. го обичам
\/
\Първоначално написано от Анонимко
/
V absolutno sa6toto polojenie sam obi4am go i go tzenq no biv6iq kogato go vidq poludqvam
в такъв момент човек осазнава, че всичко е приключило
Неподходящ размер на снимка в подпис!
az bqh v podobna situaciq i postapih po sledniq na4in razdelih se s mom4eto (koeto 4uvstvah kato "moq priqtelka") kazah mu 4e iskam da badem prosto priqteli i 4e kato priqtel go cenq mnogo pove4e. I v momenta sme v mnogo dobri otno6eniq =)
A s biv6iq zapo4nahme da izlizame po 4esto, i nakraq se okaza 4e i az ne sam mu bezrazli4na i sega sme mnogo 6tastlivi zaedno :}
taka 4e nz pone pri men ima6e happy end ;]
prosto obedete se dali naistina obi4ate drugoto mom4e ili prosto ste sviknali s nego i otsastvieto mu vi pravi ne6tsatni..
tova e ot men ;]
uspeh ;]
Еми явно нещо ви липсва. Има проблем и тря да видиш от къде идва.
Явно вие сте повече приятели, от колкото нещо повече.Да, по принцип в една връзка страстта и тръпката са важни.
Ами ествествено- в една връэка трябва да има страст...но при вас до колкото раэбрах няма!Явно имате някакъв проблем,постарай се да раэбереш от къде идва таэи липса....
[size=7][b][u]fosse cos
Тв1рде много сте се прив1рзали един к1м друг, май ?
В 60% от случайте това прив1рзване става преди началото на една вр1зка, при вас е обратното..
На мен отношенията ви ми приличат повече на приятелство, но не и на любов.
Да, и аз чувствам моят приятел така, само че я има и тръпката и страстта.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
От едно приятелство може да се достигне до Любов,но от Любов не може да се превърне на приятелство,или просто е нямало любов,това да почнеш да чувстваш близкия човек като твоя "Приятелка" по-скоро означава,че доверието ти в него се увеличава постоянно,и сте просто объркани,а не сте се отдалечили един от друг.
нямам повод да сънувам....
Не чувствам приятеля си като"най-добра приятелка".А като най-близкия човек, защото той е такъв за мен.И я има същата страст, като в самото начало.