- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Братовчедка ми....
ami kofti e no trqbva da prestane6 s tezi misli vse pak bratov4etka ti e![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
и аз така мисляПървоначално написано от изгонена__от__рая
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
ne e samo gnusno no e i izvrateno we :smt090
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Ееее ко толко станало видял си я гола кой мъж не би се възбудил нормално е.Важното е че тие станало после гадно.Така че според мене трябва да се правиш че нищо не е станало и ще го запбравиш.
i az taka smqtamПървоначално написано от KyKJlu4KaAa
Аз пък имам фантазии и със братовчедка ми и със братовчед ми...тооо как да им издържа на сексапила :P![]()
Не,не съм гузна и не ме мъчи съвестта \
/
...it's WilD ObseSSioN...
I az edin pat zasekox brat4etka mi da sere u toaletnata i q fanax, izdrapax q i q naebax . posle se kapaxme kato i turax sapuno v gaza
То х*й род не признава нали знаешПървоначално написано от Scandalous_lady
![]()
![]()
Eventful past is everclear.
Vidql si q, golqma rabota.6i mine malko vreme i 6e spre6 da misli6 za tva.
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
kvo da govorq normalno e da gleda6 i da si misli6 ama do tam.oniq den 4etah nqkva macka ot foruma pisala 4e se naebala s brat4eda si am napravo nqmam dumi ve4e ti pone samo ima6 fantazii gledai vsi4ko da e do tam,ima i dr hubavi momi4eta osven teq v rodata ti.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Да, ама шизофренията те мъчи...Първоначално написано от Scandalous_lady
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
ей хора! Имам 1 въпрос! Та така...
Аз имам връзка с втората ми братовчедка.
Та може ли да ми кажете какво мислите за това? Моля!
Защото понякога аз сам не зная какво да правя и мисля!
[b][Мисля, че не е редноПървоначално написано от аноним
, даже според мен е извратено, но това си е лично мое мнение, не ангажирам никой с него../b]
Та ако видите двете ми втори братовчедки ще почнете да се питате как така и аз не пиша, че съм праснал родата. То просто да се чудиш с такива братовчедки как мога да съм такъв урунгел. И двете голи съм ги виждал и, с ръка на сърцето, ще ги прасна и после още ще искам.
Но! Да не разваляме момчето допълнително. Споко, пич, виждаш, че и по-зле от тебе има. Само не посягай на момичето, ей, чу ли? Не друго, ама после като се разделите (или, не дай си боже, ви хванат) и ще е кофти.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!