- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- da lija li bratov4edka mi?
Искам ако не видео, поне подробно описание на случката... от научна гледна точка се интересувам ся не за друго!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
NE ZA BOGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Защо да не го направиш? Първо и двете сте момичета, така че няма проблем. Пък и не сте толкова близки роднини. Аз съм за! Сега е момента да правиш щуротии. Направете го - изкефете се. Ако може и да го запишете на жидео и да ми го пратите ще е още по-добре, ако нямате камера - викнете ме да снимам.![]()
momi4e OPOMNI SE!!!!!![]()
![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
Не ги слушай другите....
ЛИЖИ![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
shtom iskash go napravi..moje naistina da se okaje qkoama predi tova pogovori s neq..dali sled tova shte mojete da si prikazvate kato predi .da se poglednete v o4itte...
![]()
НЕ!!!
moje bi da moje bi ne a tq suglasna li e?
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Не ти трябва да слушаш чуждо мнение. Прави каквото искаш, така трябва да се живее. К'во като ти е братчедка, не по-различно от обикновена приятелка. Ограничените мозъци да мълчат. Щом искаш значи е разрешено![]()
pravilno ne slu6ai drugite a pravi tva det misli6 ~!~!
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
be kat ima6 merak tegli i edin ezik p1k ko ti trqa pomo6t udari edna jica
There's no holding me back,
I'm not driven by fear, I'm just driven by anger.
And you're under attack,
I'm just climbing up slowly, I'm the one and only, I...
Davai! Parvo 4e ti e 2ra bratov4edka , i 2te ste momi4eta na 16 ...Liji i celuvai dokato se skusate !!!
Що не го напраиш със сестра си напрао![]()
![]()
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Ако ти беше братовчед щеше да ни питаш дали може да му направиш свирка...После кви ще ви бъдат отношенията?Детето й се жени и ти - ае да си теглим по един език.Нямаш ли някоя приятелка...Там нещата са доооста по-приемливи,пък и момичетата лесно се навивате за такива работи...
ПП:Преди да почнете да съдите,че казваме на момичето кво прави,си припомнете дали поста не е в същност изразяване на лично мнение...
Първоначално написано от Devilka
ГОСПОДИ!НЕДЕЙ БЕ МОМИЧЕ!!!Ще съжеляваш цял живот...
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
ама каде ще я лижеш:P
Craig David-Walking Away
ma4kaite se ve kvo vi puka.. Nqma kravosme6enie.. Ako ste takiva za koito tva e ne6to obiknoveno i normlano se lijete ve.... Napravete go samo ako si mislite 4e sled vreme nqma da vi e sram![]()
po dobre ne dei !!!!!! na 1 vo mqsto tva e f 4e, na 2ro ti e rodnina!!! ebati izvrateniq svqt..........ot pustoto lubopitstvo stanahme izrodi!!!!priridata si znae rabotatta, m+ f ili f + m !!!!!!!!! drugo ne s epriiema !
Първоначално написано от ™G-Baby™
napravi go ama me vikni da gledam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
lele,tva e izvrateno,be,koito go e pisal-napravo akal nama!!!!!!!!!kak moje vtorata brat4etka ili kvoto tam be6e...mali..infarkt 6e mi dokarate,be,maskari!!KATEGORI4NO NE,OBOSNOVAH SE![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ти луда ли си?!?!!! естествено че НЕ
оти па не що му се лиже мое и да пробва ис сладолед![]()
Kur za vaze!!!