.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 69 от общо 69
    Аз имам 2-ра братовчедка и е супер яка но никога не съм си мислил да я чукам пък ти хем ще го направиш с момиче" не че това е лошо" по-лошото е че ти е роднина по-добре не го прави

мила толко ли няма друго момиче което да се навие попринцип не съм съгласна, но тва си е твоя работа и при всеки случай мисля, че след това, с братовчетка ти няма да си общувате по същия начин.

Кампанията на Unicef2005

Marilyn Manson

Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    НЕ!

NE!!!!!!
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Abe kak moje da si tolkova izvratena......?!?!!??? tva e napravo brutalno!!
    Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....

Колкото по-рано разберете, че има всякакви хора, със различни интерси толкова по-добре. Приемете различието на другите и ще живеете по-спокойно. Това, че някой не мисли като вас не значи, че мисли погрешно. Всеки има право да бъде такъв какъвто иска и да прави каквото иска стига да не пречи на другите.

Леле,толкова консервативни хора ли има в тоя форум?Какво като са братовчедки,голяма работа,да не са тръгнали да се женят?Нека експериментират,кво толкова!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от JonnyBravo
    Колкото по-рано разберете, че има всякакви хора, със различни интерси толкова по-добре. Приемете различието на другите и ще живеете по-спокойно. Това, че някой не мисли като вас не значи, че мисли погрешно. Всеки има право да бъде такъв какъвто иска и да прави каквото иска стига да не пречи на другите.
    съгласен съм с теб

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от JonnyBravo
    съгласен съм с теб
    Да,така е и аз съм съгласна също!
    Който не пие на екс да не види секс!!!

http://s2.bg.bitefight.org/c.php?uid=23058

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    Може да не е най Правилното нещо но е адски сладки и възбуждащо за нас момчетата

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    Да мила какво по хубаво

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Ако и двете сте на това мнение,защо не.Но по-добре си намерете едно момче да участва.Поне ще си имате извинение за после, и пред себе си, и пред другите.

П.П. Като си нямаш проблем, създай си! Малко е извратено. Дано да не си развалите отношението по между си заради тази прищявка.Има и други момичета на тази планета. Та и момчета има, ако не си забелязала.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    sladko i vazbujda6to li?!ama molq ti seeeeeeeeeeee...mojete da me vzemete za mn zatvorena,kakvato nesam,no da lija bratov4edka si....tova e prekaleno...izvrateno,ama tq si znae momi4eto,makar 4e az li4no ne go podkrepqm tva

Град
    tuk i tam
    daa az pak se kefq na takia lesbiiski ne6ta ama naistina napreite troika s mom4e
    Код:
    Да мила какво по хубаво
    male tfa me razbi totalno

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    lesbiiski...ok,ama m/y bratov4edki....tova ve4e ne e priemlivo

Mii .. spored men ne biwa ... ama to si zawisi .. taka che poslushai sebe si :PP

Град
    ЗаГуБеНа в БеЗмЕтЕЖнОсТта...
    НЕ! ГНУСНО Е С роднина

Тихо е, тихо е, тихо е
    и стоя, и мълча пак в мечти.
    Няма те никога, никъде...

Тишина, самота и звезди

бе щом толкова много го иска да го направи момичето .. на вас къф ви е проблема ..
    ;] Why Not ? [;

xax awe kak s brat4edka ti :d tolkoz li nqma s koi vse pak ste rodnini sq seedno da se izeba s brat4ed mi det ot malki se znaem

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си