- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- da lija li bratov4edka mi?
Аз имам 2-ра братовчедка и е супер яка но никога не съм си мислил да я чукампък ти хем ще го направиш с момиче" не че това е лошо"
по-лошото е че ти е роднина по-добре не го прави
мила толко ли няма друго момиче което да се навие попринцип не съм съгласна, но тва си е твоя работа и при всеки случай мисля, че след това, с братовчетка ти няма да си общувате по същия начин.
Кампанията на Unicef2005
Marilyn Manson
Първоначално написано от Aleandra
Abe kak moje da si tolkova izvratena......?!?!!??? tva e napravo brutalno!!
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
Колкото по-рано разберете, че има всякакви хора, със различни интерси толкова по-добре. Приемете различието на другите и ще живеете по-спокойно. Това, че някой не мисли като вас не значи, че мисли погрешно. Всеки има право да бъде такъв какъвто иска и да прави каквото иска стига да не пречи на другите.
Леле,толкова консервативни хора ли има в тоя форум?Какво като са братовчедки,голяма работа,да не са тръгнали да се женят?Нека експериментират,кво толкова!
съгласен съм с тебПървоначално написано от JonnyBravo
![]()
Да,така е и аз съм съгласна също!Първоначално написано от Sh@d0w
Може да не е най Правилното нещо но е адски сладки и възбуждащо за нас момчетата![]()
Ако и двете сте на това мнение,защо не.Но по-добре си намерете едно момче да участва.Поне ще си имате извинение за после, и пред себе си, и пред другите.
П.П. Като си нямаш проблем, създай си! Малко е извратено. Дано да не си развалите отношението по между си заради тази прищявка.Има и други момичета на тази планета. Та и момчета има, ако не си забелязала.
sladko i vazbujda6to li?!ama molq ti seeeeeeeeeeee...mojete da me vzemete za mn zatvorena,kakvato nesam,no da lija bratov4edka si....tova e prekaleno...izvrateno,ama tq si znae momi4eto,makar 4e az li4no ne go podkrepqm tva![]()
daa az pak se kefq na takia lesbiiski ne6taama naistina napreite troika s mom4e
![]()
male tfa me razbi totalnoКод:Да мила какво по хубаво![]()
lesbiiski...ok,ama m/y bratov4edki....tova ve4e ne e priemlivo![]()
Mii .. spored men ne biwa ... ama to si zawisi .. taka che poslushai sebe si :PP
НЕ! ГНУСНО Е С роднина
Тихо е, тихо е, тихо е
и стоя, и мълча пак в мечти.
Няма те никога, никъде...
Тишина, самота и звезди
бе щом толкова много го иска да го направи момичето .. на вас къф ви е проблема ..![]()
;] Why Not ? [;
xax awe kak s brat4edka ti:d tolkoz li nqma s koi vse pak ste rodnini sq seedno da se izeba s brat4ed mi det ot malki se znaem
![]()