- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредното разочарование :( Не трябваше ли..?
Еее,това е наистина много гадно!Била съм в подобна ситуация и .. после ми се струваше все едно света се срина пред мен и аз не можах да направя нищо.Представям си сега на теб какво ти е.НО ... има една приказка "Живей за мига",т.е. изживели сте мига..А наистина .. може би е искал да скъса с нея,т.е. ти си му помогнала да я позабрави,но .. като я е видял може би и му се е приискало пак да са заедно.А и не се знае ТЯ какво му е обещала,т.е.как се е извинила.А .. защо сега като сте приятели с него,не му пишеш и да му кажеш какво чувстваш към него..какво чувстваш сега..колко си разтроена и той сам може би ще ти обясни всичко,питай го защо е постъпил така и защп ваобще те е целунал..НЕ ГУБИ НАДЕЖДА!Тя умира последна,нали знаеш?И какво като след 2месеца заминава..ако после ще се върне пак и ако ти наистина имаш силни чувства и си имате доверие .. ще го изчакаш.НЕ ЗАБРАВЯЙ,че за любовта граници и възраст няма!А относно това,че си много влюбчива .. то ивда от върте,когато най-малко очакваш и искаш...
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.