- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете ми какво да правя моля ви!
Така сиг. ще кажете че това е поредната тъпа тема....и така да е....моля ви за съвет или мнение...Преди време се разделих с едно мн скъпо за мен момче....и доскоро мислех че още го харесвам.Внезаптно обаче забелязах едно момче 2 години по голямо от мен в училище.Така се случи че с него се заговорихме заради една кауза в училището.Може би си допаднахме бързо и в период от 1 седмица започнахме и да си говориим мн често и да се държим мило един с друг...и сси писахме..и като че ли той даде началото на това.Въпроса ми е че нз дали ме харесва и нз как да разбера това? Някой ако може да помага моля ви!![]()
Излизайте повече, говорете си и не можеш да не разбереш дали те харесва, все някога ще се издаде.
Имам два въпроса преди да си дам мнението - Ти на колко години си и харесваш ли го.
За да разбереш наистина ли те харесва е добре да продължиш да общуваш, с него. Когато решиш го попитай за неговите чувства. Според мен той също не е много наясно ти какво изитваш към него, но вероятно не си му безразлична.
tva e dosta slojna materiq spored men toi ima malko po po priqtelsko 4uvstva i ima6 6ans da se razrasnat no v malko po-d1l1g period ot sorta na mesec ili ne6to ot sortaili prosto go pitai centralno mu otperva6 v1prosa stiga da ima6 smelost de
Здрасти. Ми кво ни питаш нас да не сме врачки ? То ще си проличи ако те харесва. Ако не - колкото бързо сте се заговорили толкова бързо ще се отзаговорите.Въпроса ми е че нз дали ме харесва и нз как да разбера това? Някой ако може да помага моля ви!
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Здравей,Жани!От думите ти личи.че и двамата сте емоционални натури.Щом се отнасяте мило един към и това е извън границите на обикновеното учтиво фамилиарничане,може би той те харесва.Но дали като бъдещо гадже или като добра приятелка,никой не може да каже със сигурност.Подходящ вариант за решение е разговор между двамата,за да изясните самото положение и да няма неправилно разчетени знаци.Словесният начин винаги помага!Успех,Мила!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?