- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ленти Veet
хубави ли са даваха една реклама по фокслайф и уж не боляло.дайте и няква цена.
Em 1 lenti4ka e 80-90stotinki ,a ina4e cqliq paket e okolo 8 lv.Az li4no ne sum polzvala dosega za6toto vednuj opitah s edni mislq 4e ne bqha Veet ni6to ne stana i se otkazah v smisal ne sum tolkoz na zor,no kat si kupa 6ti kaja po podrobno kak stoqt ne6tata!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
точно на вийт са отвратителнии мисля че 1 лентичка беше около 1.20-1.30(доста скъпи бяха в сравнение с другите) , обаче са ужасни!!! Нищо не махат и омазват адски много и мнооо трудно се маха
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
не съм ги пробвала,но съм им виждала цената...беше някъде около 10-11 лв пакета.
Еми то няма как да не боли!Ама все пак не е болка эа умиране!!!!!!А иначе относно самите лентички на Вийт-не са никак качествени!Полэвала съм ги два пъти и не останах никак доволна!![]()
[size=7][b][u]fosse cos
veet sa bokluk, polzvai na strep![]()
to4no v4era i az se izlagah si si kupih lenti4kite na veet.. i to ne samo edna shtot ove4e ne sa gi prodavali po edna emi 6 i nali dve po dve slepeni demek 12 i mnogo me e qd shtoto v4era si mahah na racete kosmite i ti kazvam nishto ne pravqt nishhto ne mahat samo kadeto dadaoh ei taka 7 lv.. predi bqha 8 ma sq sa s 25% namalenie.. savetvam te nedei da gi polzvash ne sa dobri ujas saaaaa.. pak kolkoto do bolkata tva ne e vqrno ako te boli s kola maska i s tezi lenti4ki shte te boli zashtot oto tva e kato kola maska.. taka 4e po dobre nedei pitai za nqkvi dr ili nz.. az moite kosmi s epilator ve4e samo ili pak na kozmetik... dano da sam pomognala :P
и колко струват тези на стреп![]()
zavisi ot goleminata ot 5-6 lv. do 10-11 lv 8x2 lenti![]()
Ne bolqlo li?![]()
![]()
Est,4e boli!Tova si e kolo maska kato kolo maska!
I izob6to na Veet ne e hubava,probvala s1m q!
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
то и различна големина ли имая дайте по подробно кво са що са?да се надявам че не задавам мн въпроси
![]()
Veet наистина са мн гадни, ама нали с тях има и едни кърпички, с които после да се почистиш, те са мн хубави, после краката ти са лъскави и стои мн яко![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
emi za lice i za tqlo(za tqlo za po-golemi estestveno)Първоначално написано от Анонимко
има ли различни видове кожи,аз моята не я знам каква е ? може би е чуствителна нз![]()
veetne sa dobri
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
Da pravi ste dnes gi probvah i to4no ni6to ne stana dadoh si parite na vqtura osven tfa moita koja qvno e po-4uvstvitelna nzz i vednaga mi izleznaha malki pup4ici.
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
кажете някви хубави тогава![]()
Просто УЖАСНИ!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
ко струват тези на стреп и имам чусстивелна кожа има ли за кат мойта кожа кола маска?![]()
ami az sum mom4e i polzvam tezi na veet za normalna koja...ne sum imal problemi....ot vednuj vsi4ko mi mahat...probval sum i o6te 2 vida no ne6to ne mi har. ta sega si karam na veet ! \/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
zna4i tezi na strep sa hubavi taka li![]()
на мен пък едно момиче ми каза че лентите веет са най хубави