.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 61

Тема: ленти Veet

Guest

ленти Veet

хубави ли са даваха една реклама по фокслайф и уж не боляло.дайте и няква цена.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Em 1 lenti4ka e 80-90stotinki ,a ina4e cqliq paket e okolo 8 lv.Az li4no ne sum polzvala dosega za6toto vednuj opitah s edni mislq 4e ne bqha Veet ni6to ne stana i se otkazah v smisal ne sum tolkoz na zor,no kat si kupa 6ti kaja po podrobno kak stoqt ne6tata!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...
    точно на вийт са отвратителни и мисля че 1 лентичка беше около 1.20-1.30(доста скъпи бяха в сравнение с другите) , обаче са ужасни!!! Нищо не махат и омазват адски много и мнооо трудно се маха
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

не съм ги пробвала,но съм им виждала цената...беше някъде около 10-11 лв пакета.

Мега фен Аватара на koalka
    Е, как да не боли?Това е като кола-маската.

Мега фен
    Град
    София
    Еми то няма как да не боли!Ама все пак не е болка эа умиране!!!!!!А иначе относно самите лентички на Вийт-не са никак качествени!Полэвала съм ги два пъти и не останах никак доволна!
    [size=7][b][u]fosse cos

Боли ма то е нормално. Както и да е казаха преди мене че мн цапа и е вярно и мн трудно се маха.

Guest
    veet sa bokluk, polzvai na strep

PriNceSsSsSsSssSsS
    Guest
    to4no v4era i az se izlagah si si kupih lenti4kite na veet.. i to ne samo edna shtot ove4e ne sa gi prodavali po edna emi 6 i nali dve po dve slepeni demek 12 i mnogo me e qd shtoto v4era si mahah na racete kosmite i ti kazvam nishto ne pravqt nishhto ne mahat samo kadeto dadaoh ei taka 7 lv.. predi bqha 8 ma sq sa s 25% namalenie.. savetvam te nedei da gi polzvash ne sa dobri ujas saaaaa.. pak kolkoto do bolkata tva ne e vqrno ako te boli s kola maska i s tezi lenti4ki shte te boli zashtot oto tva e kato kola maska.. taka 4e po dobre nedei pitai za nqkvi dr ili nz.. az moite kosmi s epilator ve4e samo ili pak na kozmetik... dano da sam pomognala :P

Guest
    и колко струват тези на стреп

Guest
    zavisi ot goleminata ot 5-6 lv. do 10-11 lv 8x2 lenti

Супер фен
    Ne bolqlo li? Est,4e boli!Tova si e kolo maska kato kolo maska! I izob6to na Veet ne e hubava,probvala s1m q!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    то и различна големина ли има я дайте по подробно кво са що са?да се надявам че не задавам мн въпроси

Град
    Dreamland Varna
    Veet наистина са мн гадни, ама нали с тях има и едни кърпички, с които после да се почистиш, те са мн хубави, после краката ти са лъскави и стои мн яко
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    то и различна големина ли има я дайте по подробно кво са що са?да се надявам че не задавам мн въпроси
    emi za lice i za tqlo(za tqlo za po-golemi estestveno)

Guest
    има ли различни видове кожи,аз моята не я знам каква е ? може би е чуствителна нз

Голям фен
    veet ne sa dobri
    When you want it the most there's no easy way out
    When you're ready to go
    and your heart's left in doubt
    Don't give up on your faith
    Love comes to those who believe it
    And that's the way it is!!!

I Love Nick

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Da pravi ste dnes gi probvah i to4no ni6to ne stana dadoh si parite na vqtura osven tfa moita koja qvno e po-4uvstvitelna nzz i vednaga mi izleznaha malki pup4ici.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Guest
    кажете някви хубави тогава

Повече от фен
    Град
    СТАРА ЗАГОРА

Re: ленти Veet

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хубави ли са даваха една реклама по фокслайф и уж не боляло.дайте и няква цена.
    Просто УЖАСНИ!!
    НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
    LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!

Guest
    ко струват тези на стреп и имам чусстивелна кожа има ли за кат мойта кожа кола маска?

Супер фен Аватара на rakiQ
    Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    точно на вийт са отвратителни и мисля че 1 лентичка беше около 1.20-1.30(доста скъпи бяха в сравнение с другите) , обаче са ужасни!!! Нищо не махат и омазват адски много и мнооо трудно се маха
    зависи от кожата

ami az sum mom4e i polzvam tezi na veet za normalna koja...ne sum imal problemi....ot vednuj vsi4ko mi mahat...probval sum i o6te 2 vida no ne6to ne mi har. ta sega si karam na veet ! \/
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

etka
    Guest
    zna4i tezi na strep sa hubavi taka li

Guest
    на мен пък едно момиче ми каза че лентите веет са най хубави

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си