- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ленти Veet
az 4uh 4e lenti4kite po princip stavat i za obezkosmqvane na triugulnika.vie kak mislite? nqkoi da e probval?
На Veet според мен много бързо се изтъркват(втори път не става, в смисъл само едно дръпване на участък и край с тази лента, по моя сметка с една кутия ще може да се обезкосмят 2 крака) и са минимано лепкави и ефектът не е добър.Прпоръчвам ви лентичките на Taky (има такива и за мъже, които са по-лепкави-->ефектът ще е и по-добър).Също мога да ви препоръчам и на Leocrema.
Тези лепенки за триъгълник..хм много боли пък и там са лимфните възли, няма как да ви посъветвам да го направите.Както и за подмишниците, това са изключително нежни и чувствителни места и тези лепенки протъркват тази нежна кожа там и се получава като при ожулване и така с болки 2 седмици..Защото Виит имат и ленти за триъгълника..вие решавате но моят съвет е НЕ!
Mi az polzvah za gyrdite i korema i da ti kaja sam mnogo dovolen za 4uvstvitelna koja izob6to ne boli samo malko de ama to za okolo 3-4 sec i tva e nqma za4ervqvaniq i takiva mn sa dobri za tqlo az si zeh 10 lenti za 8 leva nqkade
sqmtai si po kolko izlizat te sa 2 zalepeni kato edna![]()
NqKaF si TaM :P
Ох тез на вийт наистина нищо не правят.Преди около седмица и аз опитах и очаквах НЕЩО ама получих НИЩО!Много се издразних!Тай че и аз мисля,че Strep са сякаш най-добри!
mi na mene mi e stranno s teq lenti4ki triugulnika, ama wertyusa_f kazva6 4e ne e preporu4itelno tam - bolka ala bala, no s kolamaskata ne e li su6toto???
Абсолютно същото е...обаче вижте сега, при лентичките рязко като се дръпне, по не се усеща болката, докато с коло-маската бавно и мъчително става.Аз не знам защо трябва да се сравняват обаче моментните страдания при обезкосмяването на триъгълника...важното е после как ще се чувствате.И при коло-маска и при лепенки е малко некомфортно след товал.То дали е коко-маска, дали е ленти, все едно и също е.Едното се прави и при домашни условия със захар и лимонена киселина, другото пък е на основата на восък.Все лепкава история........Първоначално написано от etka
А и 4 седмици е невъзможно да издържи да са ти гладки краката...
хорааааа за 1ви път ползвах лентичките на Veet и отначало явно понеже незнаех как точно се прави и дръпнах по-леко и сещате се,4е нямаше много ефект... Обаче освен това ми остаана по мене от онова лепкавото... е добре къпах се 504445 пъти слагах сапун и в момента пак ми е много лепкаво ;( кажете как се справяте с товА? някви идеи ???????? ПЛССССссссссссс![]()
![]()
Ми сестра ми казва,че нищо не махат (както виждам и всички други така смятат) и аз мисля да не опитвам!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
на мен пък много добре ми действат! не боли наистина...само първия път малко.едно пакет4е май е към 10 лева не помня то4но \/
а лепкавото се маха със специалните кърпи4ки, които ги има оба4е само в кутията. ако си копувате на бройка не ви ги дават, естествено!така, 4е си копувайте кутийка.
Да ви питам-за чувствителна кожа на кратата подмишниците и триъгълника стават ли?Ако не-кой ще е най-удачния избор какво да използвам така че да не ми раздразни кожата?
![]()
абе най-ефикасно е епилирането.маха се абсолютно вси4ко и 1 път не боли тилкова много (е зависи от кожата де)
![]()
![]()
Понеже идва лято и козметичката ми няма да я влача с мене..ще трябва сама да се погрижа, затова с интерес прочетох всеки един пост от темата и останах с впечатлението, че не сте доволни от Вийт? Ами кремчето, което пак рекламираха ползвалили сте го? Аз мисля да опитам все пак, от болка никога не ме е било страх, така че.. Важното е ефекта да е добър![]()
Не е като кола-маската...повече боли и остава самата лепкава как да кажа смес.. остава по краката...много е гадноПървоначално написано от koalka
![]()
ne si zimaj veet v nikakyv slu4aj.Osven 4e sa po-skupi ot drugite,ni6to ne mahat.Naj mnogo ti da se mu4i6 da mahne6 lentata koqto ti se e razmazala po krakata.A ina4e boli-ti na reklami ne vqrvaj.
Az slagam na edno pamu4e olio i tyrkam s nego i lepkavoto se maha probvaite![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Tez lepenki na Veet sa ujasni,mn gadnii vchera s ednna fr reshihme da si gi mahnem iii mahnahme gi de ama posle celite cherveni i na sichkoto otgore imam 3 pypki baxti kak moje takoa neshto reklami ala bala ii nakraq naprao nqmam dumi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ii kat si gi mahnah v4era na obqd ma boli cql den ustata neska mi mina de ama sq daje mi se e izgorila kojata nad usnata ii se maja s Deflamol aa i da vi kaja che ot v4era na obqd ne s1m izlizala nikade!!!!!!!!tei 4e po hubu ne preite taq gre6ka da si gi mahate s tez shibanite lepenki i posle bez tva 6e lepnete
![]()
Принципно са по-скъпи от другите . Не съм ползвала точно тези , но каквито и да ползвам ме боли много повече от колкото с епилатора и нищо не махат ! Много тъпо ! За тва епилатора му е майката !![]()
![]()
![]()
tva nqkva anti-reklama na lentii veet li e![]()
![]()
![]()
![]()
jivota e kato decka dreha..kas i naakan
ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ СИ ВЗИМАЙ ОТ ТЯХ! Наскоро направих тази грешка , първо пак боли , второ никво качесто в нямат не почистват добре косъмчетата , да не говоря че лепкащото вещество остана по кожата ми и цял ден със спирт и вода и сапун и ков ли не не се махна..