.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61

Тема: ленти Veet

etka
    Guest
    az 4uh 4e lenti4kite po princip stavat i za obezkosmqvane na triugulnika. vie kak mislite? nqkoi da e probval?

Град
    Pleven
    На Veet според мен много бързо се изтъркват(втори път не става, в смисъл само едно дръпване на участък и край с тази лента, по моя сметка с една кутия ще може да се обезкосмят 2 крака) и са минимано лепкави и ефектът не е добър.Прпоръчвам ви лентичките на Taky (има такива и за мъже, които са по-лепкави-->ефектът ще е и по-добър).Също мога да ви препоръчам и на Leocrema.
    Тези лепенки за триъгълник..хм много боли пък и там са лимфните възли, няма как да ви посъветвам да го направите.Както и за подмишниците, това са изключително нежни и чувствителни места и тези лепенки протъркват тази нежна кожа там и се получава като при ожулване и така с болки 2 седмици..Защото Виит имат и ленти за триъгълника..вие решавате но моят съвет е НЕ!

Град
    skitnik sam :P haha
    Mi az polzvah za gyrdite i korema i da ti kaja sam mnogo dovolen za 4uvstvitelna koja izob6to ne boli samo malko de ama to za okolo 3-4 sec i tva e nqma za4ervqvaniq i takiva mn sa dobri za tqlo az si zeh 10 lenti za 8 leva nqkade
    sqmtai si po kolko izlizat te sa 2 zalepeni kato edna
    NqKaF si TaM :P

Ох тез на вийт наистина нищо не правят.Преди около седмица и аз опитах и очаквах НЕЩО ама получих НИЩО!Много се издразних!Тай че и аз мисля,че Strep са сякаш най-добри!

etka
    Guest
    mi na mene mi e stranno s teq lenti4ki triugulnika, ama wertyusa_f kazva6 4e ne e preporu4itelno tam - bolka ala bala, no s kolamaskata ne e li su6toto???

Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от etka
    mi na mene mi e stranno s teq lenti4ki triugulnika, ama wertyusa_f kazva6 4e ne e preporu4itelno tam - bolka ala bala, no s kolamaskata ne e li su6toto???
    Абсолютно същото е...обаче вижте сега, при лентичките рязко като се дръпне, по не се усеща болката, докато с коло-маската бавно и мъчително става.Аз не знам защо трябва да се сравняват обаче моментните страдания при обезкосмяването на триъгълника...важното е после как ще се чувствате.И при коло-маска и при лепенки е малко некомфортно след товал.То дали е коко-маска, дали е ленти, все едно и също е.Едното се прави и при домашни условия със захар и лимонена киселина, другото пък е на основата на восък.Все лепкава история........

Мега фен Аватара на koalka
    А и 4 седмици е невъзможно да издържи да са ти гладки краката...

хорааааа за 1ви път ползвах лентичките на Veet и отначало явно понеже незнаех как точно се прави и дръпнах по-леко и сещате се,4е нямаше много ефект... Обаче освен това ми остаана по мене от онова лепкавото... е добре къпах се 504445 пъти слагах сапун и в момента пак ми е много лепкаво ;( кажете как се справяте с товА? някви идеи ???????? ПЛССССссссссссс

Ми сестра ми казва,че нищо не махат (както виждам и всички други така смятат) и аз мисля да не опитвам!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

не ве за махане -махат,само дърпайте по-силно.. мисля,че стават смисъл действат,ама въпросът е как да се махне лепкавото после

на мен пък много добре ми действат! не боли наистина...само първия път малко.едно пакет4е май е към 10 лева не помня то4но \/
    а лепкавото се маха със специалните кърпи4ки, които ги има оба4е само в кутията. ако си копувате на бройка не ви ги дават, естествено! така, 4е си копувайте кутийка.

Guest
    Да ви питам-за чувствителна кожа на кратата подмишниците и триъгълника стават ли?Ако не-кой ще е най-удачния избор какво да използвам така че да не ми раздразни кожата?

Повече от фен Аватара на niki000
    Град
    София
    kajete za mom4e nekvi

*pause*

абе най-ефикасно е епилирането.маха се абсолютно вси4ко и 1 път не боли тилкова много (е зависи от кожата де)

ммм отвратителни са мн гадно страшно мн боли явно кожата ми е мн чувтсвителка ли нз а и тва лепкаото не се маха мн трудно и мн лепкаво абе неприятна работа а и са мн скъпи не си струват не вервайте на рекламата

Понеже идва лято и козметичката ми няма да я влача с мене..ще трябва сама да се погрижа, затова с интерес прочетох всеки един пост от темата и останах с впечатлението, че не сте доволни от Вийт? Ами кремчето, което пак рекламираха ползвалили сте го? Аз мисля да опитам все пак, от болка никога не ме е било страх, така че.. Важното е ефекта да е добър

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Е, как да не боли?Това е като кола-маската.
    Не е като кола-маската...повече боли и остава самата лепкава как да кажа смес.. остава по краката...много е гадно

Guest
    ne si zimaj veet v nikakyv slu4aj.Osven 4e sa po-skupi ot drugite,ni6to ne mahat.Naj mnogo ti da se mu4i6 da mahne6 lentata koqto ti se e razmazala po krakata.A ina4e boli-ti na reklami ne vqrvaj.

Град
    Пирдоп
    1-та лентичка е 1,50 лв. в опаковката са 12 лентички. 12 лв. струва ако си купиш всички излизат по 1 лв. Неболи наистина(толкова колкото с обиктновенна кола маска) и си заслужава все пак е Вийт .УспеХ =D>

Голям фен
    Az slagam na edno pamu4e olio i tyrkam s nego i lepkavoto se maha probvaite
    Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!

Tez lepenki na Veet sa ujasni,mn gadnii vchera s ednna fr reshihme da si gi mahnem iii mahnahme gi de ama posle celite cherveni i na sichkoto otgore imam 3 pypki baxti kak moje takoa neshto reklami ala bala ii nakraq naprao nqmam dumi ii kat si gi mahnah v4era na obqd ma boli cql den ustata neska mi mina de ama sq daje mi se e izgorila kojata nad usnata ii se maja s Deflamol aa i da vi kaja che ot v4era na obqd ne s1m izlizala nikade!!!!!!!!tei 4e po hubu ne preite taq gre6ka da si gi mahate s tez shibanite lepenki i posle bez tva 6e lepnete

Принципно са по-скъпи от другите . Не съм ползвала точно тези , но каквито и да ползвам ме боли много повече от колкото с епилатора и нищо не махат ! Много тъпо ! За тва епилатора му е майката !

golemi bokluci sa tezi lenti na veet

tva nqkva anti-reklama na lentii veet li e

jivota e kato decka dreha..kas i naakan

ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ СИ ВЗИМАЙ ОТ ТЯХ! Наскоро направих тази грешка , първо пак боли , второ никво качесто в нямат не почистват добре косъмчетата , да не говоря че лепкащото вещество остана по кожата ми и цял ден със спирт и вода и сапун и ков ли не не се махна..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си