.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61

Тема: ленти Veet

Вийт, стреп мреп - един дол дренки боклуци! Отиди на кола маска или удари бръснача, не се занимавай с измишльотини.

Цитирай Първоначално написано от wertyusa-f
    Цитирай Първоначално написано от etka
    mi na mene mi e stranno s teq lenti4ki triugulnika, ama wertyusa_f kazva6 4e ne e preporu4itelno tam - bolka ala bala, no s kolamaskata ne e li su6toto???
    Абсолютно същото е...обаче вижте сега, при лентичките рязко като се дръпне, по не се усеща болката, докато с коло-маската бавно и мъчително става.Аз не знам защо трябва да се сравняват обаче моментните страдания при обезкосмяването на триъгълника...важното е после как ще се чувствате.И при коло-маска и при лепенки е малко некомфортно след товал.То дали е коко-маска, дали е ленти, все едно и също е.Едното се прави и при домашни условия със захар и лимонена киселина, другото пък е на основата на восък.Все лепкава история........
    Защо казваш, че с лентичките се дърпа рязко,а с кола маската е бавно-не е вярно и при двете си е рязко!А и аз си ги махнах вече 2 път с кола маска-мен не ме боли много дори и след използването на кола маската мие леко зачервено, но не ме боли!А по темата-ми не съм ги пробвала тези лентички и не мога да кажа А на стреп съм ги пробвала за интимните части и само си раздърпах кожата и нищо не махнаха За тва си продължавам с кола маска!

Цитирай Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
    на мен пък много добре ми действат! не боли наистина...само първия път малко.едно пакет4е май е към 10 лева не помня то4но \/
    а лепкавото се маха със специалните кърпи4ки, които ги има оба4е само в кутията. ако си копувате на бройка не ви ги дават, естествено! така, 4е си копувайте кутийка.
    Чувала съм, че лепкавото можело да се махне с бебешко олио!Ама не съм пробвала щото моята кола маска се измива само с вода

Сега като прочетах цялата тема и се замислих нещо-почти всички казват, че с лентичките вийт нищо не става, но 2-3 казаха, че ставало.Според мен тези които казват, че не става не правят нещо както трябва!Или използвате лентичките на недостатъчно пораснали косъмчета, или пък не дърпате рязко, или преди да ползвате лентичките не ги затопляте с ръка!!!!!!!!!!!!!Все пак тези ленти струват 8-10 лева и не е логично да са боклуци!

OfF...dnes gi probvah i nqmashe nikakav uspeh...reklamirat gi 4e sa neveroqtni ama bolqt i nqmat efekt nqma da si gi kupq vtori pat ... ne ti gi prepora4vam...s epilatora i tva e istinata...

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Не съм ги пробвала.. Аз използвам кола маска не знам как се казва,щото на кутийката пише само "течна",но е мн добра..
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Град
    Happiness
    Гледах, че много питате как се маха това лепкавото... С ОЛИО! Маха се после се къпеш и си ОК Аз мисля да си купя някакви ама няма да са Виит като чух какво говорите за тях...
    HappiNess [*Its a journey, not a destination*]

Az po princip se epiliram s epilator,no posledniq put probvah s lenti4kite na "Veet"boli-boli,est.,4e boli,koi te izluga?!No sum dovolna mn ot tqh!Za cena ne moga da ti kaja,za6toto ne sum si gi vzimala ot Bg.

Еми аз си ги взимам по 1,50 и розовите меришат мн хубаво, жълтите-ужасно А тва, че вас ви е срах да дръпнете както си трябва не ги прави боклуци.На мен си ми вършат идеална работа

аз пък съм много доволна от Veet! Вярно че боли малко ама кво толкова сега.. не се мре
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

Град
    in the shadows...
    Към тези, които не са доволни: Цялата лентичка ли залепяте? Пробвайте да залепите лявата половина на лентата примерно, дясната надолу остава свободна, хващате от десния край и дърпате нагоре. Малко странно го обясних, дано някой ме е разбрал..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си