.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: pomognete ;(

:((
    Guest

pomognete ;(

имам проблем който мисля ,че е на психическа основа ... Като тръгна да го правим с приателката ми последните няколко пъти не ми стана много се излагам пред нея.. Какво да направя според вас може ли , да имам нещо увредено и аз незнам помогнете моля ви ... а ако е на психическа основа дайте савет нещо да пия ли , и аз незнам как да се отпусна .. Много ще съм благодарен на всеки направил труда да отговори Мерси .. Дано да е нещо временно това

Фен Аватара на SouL^*DiViNe
    Град
    Бургас
    Ем какво да ти кажа..100% се притесняваш и затова не се получава.Трябва да се отпуснеш,говорете си повече,целувки,милувки ,туй онуй.. За да може да си наистина отпуснат и спокоен като тръгнете да го правите.Ай УСПЕХ и..Relax
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Вероятно си притеснен. Трябва да се отпуснеш. Мисли за нещо възбуждащо или не мисли за нищо. Освен това увеличете времето на любовната игра - така ще я възбудиш и нея. Най-важното да действаш уверено, спокойно и нежно. Успех!

Batko_ti
    Guest
    Еми да ,най-вероятно е на психическа основа.Колкото повече мислиш че няма да се справиш ,толкова повече си задълбочаваш проблема.
    Недей да се комплексираш.
    Отпусни се и се наслаждавай на приятелката си.Всичко ще бъде както трябва.
    За лекарство мога да ти препоръчам 50-100г твърд алкохол /за да се отпуснеш/.

Ако по принцип ти прави свирки кажи и да ти врътне 1 и ще ти стане поне тка мисля

Guest
    сигурен ли си ,че е от притеснение защото, аз не го чуствам , адски съм си спокоен Да не съм прецакан нещо утре ще спя пак в тях и незнам .. дай някакъв савет
    Мерси

Град
    BEZDOMEN
    samo te uspokoqvat spored mene nema ikoga da ti stane
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

Guest
    бате ,ако се гавриш с мене , ти пожелавам веднъж да ти се случи без основателна причина да видиш какъв срам е тапако !!! А ако найстина е така .. на какво да хода да се прегледам въобще не съм запознат .. За това се обръщам към зрели хора , ако нещо за тебе не е проблем понеже не ти се случва за друг е така ,че ако ти се виждам жалък тапак просто не коментираи или бъди над тея неща а не се прави ,че си над тях ..

колкото по-малко мисловна дейност извършва горната глава, толкова повече кръв ще достига до долната
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Най-вероятно е на психическа осова. Опитай се да се успокоиш и ще видиш, че нещата ще се оправят.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    ако си по-малък е нормално да се случва поняакога. като пораснеш би тряабвало да се оправи. аз сащо мисляа че е и от притеснение. успех!

Еми вдигни го де - нещо крик, помпа, кран, вулканизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си