- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kolko dalboki sa f-kite
deba deba deba iskam da puitam za6to amo se govori kolko bili dalgi patkite ma m a ne se govori kolko sa dalboki dupkite na F ???? ta kolko ste dalboki f 4eta vadete liniite i dalbaite zn 4e 6t vi e priqtno![]()
IF U R NOT HAPPY FAKE IT
![]()
![]()
mnoo qsno aide da ne idvam da merq
IF U R NOT HAPPY FAKE IT
![]()
![]()
семейни проблеми?![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
bojei dojivqh da vidq adskata prostotiq
Видя се отстрани лиПървоначално написано от Seks1t i G1z1t
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Za kwo izobshto puskate bezsmisleni temi?
q ma ti otkri ogl;edaloto br br na deteto![]()
IF U R NOT HAPPY FAKE IT
![]()
![]()
Хахаха,мъжете се гордеят с "дългите" си пи***.И за тях,ако някоя жена каже,че им е голям,те се кефят.До колкото,ако на мен някое момче ми каже,че сам много дълбока или широка отдолу .. ще се обидя,чесно.Някакси един вид с туй колко сам широка ще ми намекне,че съм се ебала много.
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
epa ot istinata boli nali xaxaxaxax ako ne si se nema da se obidi6 deba deba deba![]()
IF U R NOT HAPPY FAKE IT
![]()
![]()
Около 8 см, а във възбудено състояние-12 см.
До 40 кв.км![]()
Kur za vaze!!!
Еххх,много малко ве...повече...поне около 60-70.Първоначално написано от MartoPetrovfen
![]()
Babble, Babble, Bitch, Bitch...
Rebel, Rebel, Party, Party
Sex, sex, sex, and don't forget the violence..
Blah, blah, blah got your lovey-dovey sad and lonely...
смех смехПървоначално написано от JusT`d0`iT
Kur za vaze!!!
ТцТцтц от толкос мн момичета в сайта само едно е дало отг.... не са срамувайте е![]()
по-скоро сериозна травма в ранна детска възрастПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()