.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Анален секс-сядане

Момичета абе като сте правили анален секс след това как сте със сядането?Кофти ли ви е за известно време?При мене е доста...не знам точно как да го кажа не ме боли но ми е странно и кофти такова и все на една страна сядам някаде за около 40 мине така.Мерси на всички които еще дадат мнение което не е ебавка.

Супер фен
    Ами на мене пък въобще не ми се отразява на сядането Нито ме боля моя приятел като ме отвори анално нито съм имала пр със сядането
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malkoto_sladur4e
    Ами на мене пък въобще не ми се отразява на сядането Нито ме боля моя приятел като ме отвори анално нито съм имала пр със сядането
    И анален секс ли си правила...За къде бързаш... Тъжно наистина

Супер фен
    Хех,ами да преди един месец почнахме с моя приятел да правим анален
    214 malkoto_sladur4e

Guest
    malkoto_sladur4e pi6i se po dobre malkata_tapa4ka idiotka ili ne6to takova mn si zle mila , ti 6ti klas li si xaxaxaxax xaxaxaxax i tvoia batko kvo si misli6 4e samo teb ebe ??xaxaxa mili4ka znam te koia si , tupoto ti gadje 4uka i edna moia priqtelka mn si zle mila pitai go

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    malkoto_sladur4e pi6i se po dobre malkata_tapa4ka idiotka ili ne6to takova mn si zle mila , ti 6ti klas li si xaxaxaxax xaxaxaxax i tvoia batko kvo si misli6 4e samo teb ebe ??xaxaxa mili4ka znam te koia si , tupoto ti gadje 4uka i edna moia priqtelka mn si zle mila pitai go
    Тя си мисли че като се ебе и като се проявява като много веща в тая насока е егати и печената, но не е така, изглежда адски тъпа и проста, но не го осъзнава. И аз не вярвам че гаджето и чука само нея..още като разбереш че той е на 20 а тя няма и 14, и ти става ясно, че едва ли го задоволява още повече с тоя рус интелект, въпреки че тъпотията и му помага да ебва по често и разнообразно! Евала на пича!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Град
    ЗаГуБеНа в БеЗмЕтЕЖнОсТта...

Тихо е, тихо е, тихо е
    и стоя, и мълча пак в мечти.
    Няма те никога, никъде...

Тишина, самота и звезди

I analen? Ole ama ti ne si mn prosta be ... ti si unikalna. Po moe mnenie ... nqmaaa6 mozaaak.
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен
    хахаха виж какво сигурно щом разбра че съм малка,си помисли,е съм и тъпа а ? хаха! Значи на гаджето ми му имам супер доверие мога да ти кажа и не се връзвам никак на приказки като твойте!Айде приятен ден!
    214 malkoto_sladur4e

Guest
    taq e nai golqmata kurva f foruma.... predstavete si na 12 godini se fanala s 20 godi6en i toq i pruska dupkata redovno a sq i guza i razporva.... mani mani... nz kakvo 6te pravi6 kato stane6 na 18... 6e si ruga6 uluci po putkata 6oto 6ti e kato krater .....

Супер фен
    Какво всички се заяждате с malkoto_sladur4e, оставете я да прави каквото иска... Едва ли с обидите нещо ще се промени, всеки да гледа себе си.

По темата: Не правя много често анален секс, но когато се случи, нямам такъв проблем.

хахаха виж какво сигурно щом разбра че съм малка,си помисли,е съм и тъпа а ? хаха! Значи на гаджето ми му имам супер доверие мога да ти кажа и не се връзвам никак на приказки като твойте!Айде приятен ден!
    ei kurve smotany .... ne se vijda o6te ot trevata ami mi sa prai na interesno. Kat te fana 6te te uni6toja ei drisak malak ... doverie ... na 12 godini ima tq doverie. Edin den 6e sajalqva6 ...
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от A_JoLiE
    ei kurve smotany .... ne se vijda o6te ot trevata ami mi sa prai na interesno. Kat te fana 6te te uni6toja ei drisak malak ... doverie ... na 12 godini ima tq doverie. Edin den 6e sajalqva6 ...
    Не разбирам защо се принизяваш на нейното ниво, което вече се уверих че е АДСКИ ниско, и 100 процента е под твоето!Не се онизявай с малки пикливи курвички, при това и тъпи, като нея!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Guest
    malkoto_sladur4e kakvoto i da pravi6 za da zadovoli6 tvoq batko rano ili kasno toi 6te te zareji i 6te si xvani nikoq koqto naistin moje da go zadovoli. A zatova 4e si zapo4nala seksyalniq si jivot o6te na 14 pokazva 4e pokoleniqta sled nas sa mnogo zle i nie sme prosto zlato pred tqh....

Guest
    xaxa tupa4ka tupa4ka , zle si mn si zle mili4ka, pitai dali poznava gadjeto ti edna cvetelinka i dali ia 4uka kogato ne e s teb e s neia skupa , nqkoi pat izlizam s tqh , a ti malkata 4e si zle si e tvoi problem , tupa selska patka. kazval e za teb 4e si sku4na v legloto xaxa mili4ka sajelqvam te pogovori s gadjeto si xaxaxax moga samo da se lasna pred komputara

hi

Dobre de tq prosto izrazi edno mnenie za koeto sam i blagodarna.Vie kakvo i se nahvarlihte takiva.Milsq 4e temata be6e edna a otide na savsem drugo.Toq forum nali se pak e da si pomagame edinm na drug a ne da se ubijdame i dase nagrubqvame.Kato e malka tq si znae ko da pravi 6tom se 4ustva zrqla za sex nqma lo6o.

Guest
    Одеве чета някъде, че си на 13 години и от 12 годишна правиш свирки на 20-годишния си приятел. Сега, че си отворена анално =D> Просто не мога да повярвам. До сега не съм писал, но ти ми направи изключително впечатление. Как може толкова малки да се разкурвявате. И после говориш за ниво и незнам си какво! УЖАС ! Момче на 16..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Ако те боли, защо правиш анален секс?

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

един гост ;)
    Guest
    malkoto_sladur4e си е малка курвичка - това е ясно
    Но представяте ли си "приятеля" й колко е зле ? Който е на 20 години... Сиргурно не е могъл да си намери момиче на неговите години и хукнал да чука малки заблудени курвички, горкия..

Супер фен Аватара на pinki
    Педофил....за какво си говорим въобще
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Не би трябвало след това да имаш проблеми.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Neva mind
    Guest
    Охххх.... тя била дете... А вие с поведението си доказвате, че сте точно толкова колкото и тя!!! Даже малко по-доло... Ако иска ще прави и четворка с баща му и майка му на този 20 годишния!!! Това си е нейна работа, неин си е живота... И вместо да флуудите на всякъде кой какъв е и да се обиждате взаимно, можете да отговорите на темата подяволите Не съм аз тази, която трябва да го казва това, тъй като не съм модератор, нямам и желание, но тези индиви т.нар. модчета трявба да вземат мерки относно този проблем, защото е грозно отстрани да гледаш такива разправяници за глупости!!! Някой гост влиза и разглежда и вместо да се зарадва от хубави и смислени мнения написани на кирилица, ще гледа серир... НА ТОВА САМО ДЕЦА СЕ РАДВАТ!!!!

А сега по темата... Не съм правила анален секс, познавам тялото си и знам, че това не би ме удовлетворило! Не съм запозната и с болката и незнам точно как бих могла да ти помогна по друг начин освен със съвет. Ако не ти харесва и те боли недей да го правиш в името на кефа на някой, койтооо... днеска го има, утре не. Прави всичко, което на теб ти харесва и ти се иска. Но ако твърдо си решила да го правиш отзад... емиии... жива и здрава... чувала съм, че ако го правиш редовно там ще спре да те боли и да же ще почне да те кефи, но не защото изпитваш удоволствие а защото се възбуждаш от това че му е кеф на партниора ти. Помисли преди да продължиш.

e as ne sam...ama q spodelete...boli li?!? malko e tapi4ak vaprosa ama...iska mi se da go naprava ama me e malko strah da ne me boli...ili da ne stane nqkoi gaf kato v nqkoi temi za analniq sex...
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Neva mind
    Охххх.... тя била дете... А вие с поведението си доказвате, че сте точно толкова колкото и тя!!! Даже малко по-доло... Ако иска ще прави и четворка с баща му и майка му на този 20 годишния!!! Това си е нейна работа, неин си е живота... И вместо да флуудите на всякъде кой какъв е и да се обиждате взаимно, можете да отговорите на темата подяволите Не съм аз тази, която трябва да го казва това, тъй като не съм модератор, нямам и желание, но тези индиви т.нар. модчета трявба да вземат мерки относно този проблем, защото е грозно отстрани да гледаш такива разправяници за глупости!!! Някой гост влиза и разглежда и вместо да се зарадва от хубави и смислени мнения написани на кирилица, ще гледа серир... НА ТОВА САМО ДЕЦА СЕ РАДВАТ!!!!
    мали, "хубави и смислени".. в този раздел на форума..в тема за аналния секс!? смешно звучи.
    Иначе наистина много жалко, че с всяко поколение става все по- зле, що се отнася да съзряването на тийнеджърите (и по-малките). Имам 1 дума с която да опиша това- "отвратително". Имам малка сестра и просто наблюдавам какви са децата около нея.. и като го сравня с това, което беше преди 10 години (когато бях на нейните години) се плаша.
    какво чета?! "анален секс"..и какво ли още не написано от момичета и момчета по на 14-15 и по-малко сигурно. Ами деца, научете се като начало да пишете без правописни грешки, че през 1 пост гледам някакви нови думи измислени.
    Не, че съм простив тези неща. ОК момичета, спете с момчета като станете на 14 години, но като си имате приятел сериозен и желанието за секс се появи. Ама какви са тия изгъзици?! "свършва ми в лицето/ устата", "анален секс".
    ТОЛКОВА ли си нямате други занимания, че да се обличате като ку**и, да излизате с 6-7 години по- големи от вас и да мислите само за секс (кой ще прави секс по първи, какво е правил и как). Не говоря за всички естествено, но това виждам около себе си и с тези постове го потвърждавате.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Neva mind
    мали, "хубави и смислени".. в този раздел на форума..в тема за аналния секс!? смешно звучи.
    Иначе наистина много жалко, че с всяко поколение става все по- зле, що се отнася да съзряването на тийнеджърите (и по-малките). Имам 1 дума с която да опиша това- "отвратително". Имам малка сестра и просто наблюдавам какви са децата около нея.. и като го сравня с това, което беше преди 10 години (когато бях на нейните години) се плаша.
    какво чета?! "анален секс"..и какво ли още не написано от момичета и момчета по на 14-15 и по-малко сигурно. Ами деца, научете се като начало да пишете без правописни грешки, че през 1 пост гледам някакви нови думи измислени.
    Не, че съм простив тези неща. ОК момичета, спете с момчета като станете на 14 години, но като си имате приятел сериозен и желанието за секс се появи. Ама какви са тия изгъзици?! "свършва ми в лицето/ устата", "анален секс".
    ТОЛКОВА ли си нямате други занимания, че да се обличате като ку**и, да излизате с 6-7 години по- големи от вас и да мислите само за секс (кой ще прави секс по първи, какво е правил и как). Не говоря за всички естествено, но това виждам около себе си и с тези постове го потвърждавате.

Между другото не съм се регистрирала и за да не вземе някой да зее- момиче съм на 20 години.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си