- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- бяло течение
хора преди няколко дни ми свърши цикъла а бях пила антибьотик и сега го пия но ми се появи бяло течение -какво е това и много ли е нередно нямам никакви други оплаквания ъъъ гадно
Еми по принцип при мен се появява преди и след мензис.Но съм чувала,че е сигнал за инфекция.Ние тук надали ще знаем,отиди на гинеколог.Няма нищо срамно.
Ебаси 14 години в тоя форум
Уф!И аз имам проблем с бялото течение,но за да не правя нова тема,бихте ли ми казали дали се лекува с някакви антибиотици ?
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
прости дете, но като еПървоначално написано от anastacia89
"Ние тук надали ще знаем,отиди на гинеколог",
ТИ що пишеш тук от името на нас, специалистите!?
Забавлявай се в тема "секс" колкото искаш, все пак там е без риск - а в Здравната тема има един -двама лекари жертващи време и пари за да ограмотяват безкористно.
и за да не сгреша да попитам: кои сте тези " ние тук" - понеже нам такава структура не е известна, но ако я има - просто сще сме доволни че консултираме само колеги в PubMed и товарът да се оттеглим е голям
............
ако не беше Брукнеер....
Бяло течение има всяко момиче и не е нищо ненормално.Имаш основания да се притесняваш ако започне да мирише гадно или има жълто-зеленикав или кафеникав цвят.Но иначе не с епритеснявай нищо ти няма![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Първоначално написано от Jus7__Me
moito e jaltenikavo i bie na zeleno i e sveki den i e mnogo i HODIH NA GINEKOLOG i nqmam nikakvi infekcii 4yh tyka imashe o6te edno momi4e sas sa6tia problem no nikoi ne pomogna nikoi ni6ot ne kaza koiato sa6to smenla lekarq no rezultata sa6tia ni6to i nqma a ima mn bqlo te4enie i za kakvo e toziforum kato vsqka vtora fraza e "otidi na ginekolog" da hodih i ni6to ne mi pomignaha za tova s eobry6tame kam vas za savet nqkoi prosto da spodeli opita si ili ako e imal satia problem da kaje kak se e izlekuval!
Тука ме обърка...не съм имала такива проблеми но жълтеникаво-зелено бяло течение означава че нещо не е на ред..гинеколога ти луд ли е?!задължително отиди пак при друг!Има ли нещо което може да е предизвикало подобна ситуация?Поне да знаем какво повече да ти кажем..![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
След приема на някои антибиотици можеш да се сдобиеш с кандидоза. За това моята аптекарка винаги ми препоръчва с антибиотиците да пия Витамин Б. Само че това жълто-зеленикаво течение не отговаря на симптомите на кандидозата, а по-скоро на гонореята. Нормалното бяло течение, трябва да е млечно бяло.
Правила ли си секс без презерватив?
Най-добре просто смени гинеколога, направи си микробиологично изследване, за да видиш дали не е кандидоза (според мен е по-вероятно заради тези антибиотици), и микроскопско изследване на цервикалния секрет, за да се увериш, че не гонорея.
Успех!
hodih po dosta gginekologa ne po 2-3 po pove4e i ni6to ne mi otkrivat devstvena sam!i ne mi minava