- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ДепилатоАр :?)
Здравейте всички (: предполагам, че това е 98326480670735756 тема за тва, но в търсачката не намерих точно тва, коет ме интересува.... начи на 15 съм и почнаха да ми излизат некви смотани косми по корема... не някви тънки и незабележими, както май бяха преди, а черни косми, макар и не много на гъсто.. както и да е, много яко ме комплексират вече, особено сега, когато идва лято... та искам да ви попитам дали е удачно да ги махна с тея прословути депилатоАри ... знам, veet е боклукв няколко теми прочетох за някакъв в розова опаковка на elea… ма не съм го виждала до сега...
някой може ли да ми каже от къде мога да си го намеря? От софия съм де
Аааа, че се сетих.. лентички за кола маска (за лице)- кои са най-ефикасни и колко струват горе-долу? Много благодаря предварително на всички
![]()
![]()
![]()
П.С. Молим без отговори от сорта на ‘ми аз нямам косми там/нямам такива проблеми/не ги махай’ и т.н. ... Само по тематаПак мерси
![]()
![]()
Ами аз не мога да ти дам съвет за никое от изброените, но ще ти предложа да ги махаш с пинсета. Лошото на кола маската е, че трябва да чакаш пак да пораснат, а то е еднакво гадно да ги имаш небутнати и да ги имаш някакви стърчащи, в стадий на растеж. С пинсета можеш да ги хванеш още докато са покарали съвсем леко и няма да имаш проблем. Аз ги махам така и нямам проблеми нито се оплаквам.
![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Shte se syglasq s gornoto mnenie, 4e pinsetata za kosmite po korema sa moje bi nai-dobitq variant, tyi kato s depilatoar mogat da stanat po-4erni, po-dylgi i po-gysti. Za lenti4kite- ima mn i razli4ni vidove: Taky, Veet, Strep... mai sa po4ti ednakvi kato ka4estvo. KUpi si i opitai- efekta ot tqh si struva. Dano sym ti pomognala![]()
С пинсета не боли ли много?
Да, боли, но само в началотоСлед няколко пъти такава "процедура" ще свикнеш
Аз бих ти препоръчала да отидеш на козметик, поради простата причина, че "работата" ще е 100% качествено свършена \
/ Но както решиш ти
Успех
![]()