- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да го накарам да свърши бързо
До колко могат да се контролират мъжете(на 21-22-23 години,ако са имали полови контакти) да не свършват бързо?Аз искам да накарам гаджето ми да свърши много бързо,въпреки 'контролът' който може да осъществява над себе си.Как???(ако е без секс)
Защо ти е да свършва бързо, то не е ли да си направите кефа някъде час и половина ,два ...а като е бързо все едно нищо е не сте правили ..апъкк иначе .. когато му дойде тогава ще свърши![]()
Знам ..някой ден ще видиш било е истина, но път към мен и да искаш няма да има ...
--------------------------------------------------------------------------------
Защо ти е да свършва бързо, то не е ли да си направите кефа някъде час и половина ,два ...а като е бързо все едно нищо е не сте правили ..апъкк иначе .. когато му дойде тогава ще свърши
![]()
И аз така...Няма смисъл да е бързо.Първоначално написано от Sh@d0w
![]()
Мм.. според мен иска да го накара да свърши бързо, за да докаже пред себе си, 4е видиш ли е толкова добра и секси, така възбуждаща, 4е дори и 20+ годишните батковци, които ве4е са опитни в секса и държат с 4асове, не могат да й устоят. Има 4исто психологи4ески момент. Иска да му покаже, 4е може да има пълен контрол над него въпреки големия му опит и способността му да се въздържа.
Някак си с такова впе4атление останах, след като й про4етох темата..
Пък може и да бъркам![]()
![]()
Робинята на Quench
Аз пък останах с впечатлението, че пита как да го възбуди толкоз и да го накара да свърши бързо я с френска, я с ръчички...Първоначално написано от blue_sky_seven
Дългият секс е изморителен, води до болк във влагалището, причинява мускулна треска(днес съм с такава, а трябваше и да копая на вилата ни). Аз не харесвам дългият секс, ама изобщо. След 15-тата минута искам вече д свършваме, но за мое съжаление не става така. Айде с поздрави от любителка на краткия, ама качествен секс.
За това говорим!Първоначално написано от krem4et0
А иначе, миличка можеш да забавиш нещата. Щом си с него знаеш какво му харесва, универсалното е френската любов![]()
аз иначе обожавам да целувам коремчето на моя Сладкиш и когато усетя, че не издаржа вече, демек че става много напрегнат чак тогава слизам с целувките надолу и ееее... докато стигне до същественото вече е на мах и дава всичко от себе си набързо.
Другия вариянт е ограничено време или кофти място(неосамотено).
am mn mi e interesno vse pak 6to iskash da svyr6i byrzo aide de vij horata kak se opitvat da ti pomognat kaji i ti![]()
лапай му го целия ама мн. хубаво и стимулуращо...