.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    blue_sky_seven
    Guest

как да го накарам да свърши бързо

До колко могат да се контролират мъжете(на 21-22-23 години,ако са имали полови контакти) да не свършват бързо?Аз искам да накарам гаджето ми да свърши много бързо,въпреки 'контролът' който може да осъществява над себе си.Как???(ако е без секс)

Защо ти е да свършва бързо, то не е ли да си направите кефа някъде час и половина ,два ...а като е бързо все едно нищо е не сте правили ..апъкк иначе .. когато му дойде тогава ще свърши
    Знам ..някой ден ще видиш било е истина, но път към мен и да искаш няма да има ...

--------------------------------------------------------------------------------

Защо ти е да свършва бързо, то не е ли да си направите кефа някъде час и половина ,два ...а като е бързо все едно нищо е не сте правили ..апъкк иначе .. когато му дойде тогава ще свърши

kolkoto po-bavno tolkova pove4e udovolstvie
    stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от die
    --------------------------------------------------------------------------------

на същото мнение съм

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    С една хубава свирка..

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Цитирай Първоначално написано от die

на същото мнение съм
    И аз така...Няма смисъл да е бързо.

Мега фен
    Град
    SF
    Мм.. според мен иска да го накара да свърши бързо, за да докаже пред себе си, 4е видиш ли е толкова добра и секси, така възбуждаща, 4е дори и 20+ годишните батковци, които ве4е са опитни в секса и държат с 4асове, не могат да й устоят. Има 4исто психологи4ески момент. Иска да му покаже, 4е може да има пълен контрол над него въпреки големия му опит и способността му да се въздържа.
    Някак си с такова впе4атление останах, след като й про4етох темата..
    Пък може и да бъркам

Робинята на Quench

Супер фен Аватара на Barbie

Re: как да го накарам да свърши бързо

Цитирай Първоначално написано от blue_sky_seven
    До колко могат да се контролират мъжете(на 21-22-23 години,ако са имали полови контакти) да не свършват бързо?Аз искам да накарам гаджето ми да свърши много бързо,въпреки 'контролът' който може да осъществява над себе си.Как???(ако е без секс)
    Аз пък останах с впечатлението, че пита как да го възбуди толкоз и да го накара да свърши бързо я с френска, я с ръчички...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Дългият секс е изморителен, води до болк във влагалището, причинява мускулна треска(днес съм с такава, а трябваше и да копая на вилата ни). Аз не харесвам дългият секс, ама изобщо. След 15-тата минута искам вече д свършваме, но за мое съжаление не става така. Айде с поздрави от любителка на краткия, ама качествен секс.

Град
    някъде там
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Дългият секс е изморителен, води до болк във влагалището, причинява мускулна треска(днес съм с такава, а трябваше и да копая на вилата ни). Аз не харесвам дългият секс, ама изобщо. След 15-тата минута искам вече д свършваме, но за мое съжаление не става така. Айде с поздрави от любителка на краткия, ама качествен секс.
    За това говорим!
    А иначе, миличка можеш да забавиш нещата. Щом си с него знаеш какво му харесва, универсалното е френската любов
    аз иначе обожавам да целувам коремчето на моя Сладкиш и когато усетя, че не издаржа вече, демек че става много напрегнат чак тогава слизам с целувките надолу и ееее... докато стигне до същественото вече е на мах и дава всичко от себе си набързо.
    Другия вариянт е ограничено време или кофти място(неосамотено).

Guest
    am mn mi e interesno vse pak 6to iskash da svyr6i byrzo aide de vij horata kak se opitvat da ti pomognat kaji i ti

Guest
    лапай му го целия ама мн. хубаво и стимулуращо...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си