.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Момиче
    Guest

Притеснена съм много

Имам сериозен приятел,заедно сме от 9 месеца.Обичаме се.Но напоследък нз не6то ми става има един негов приятел,с когото наскоро бяхме на кафе. Бяхме аз,гаджето ми и той и още двама.Не можах да отлепя очи от него и сега само той ми е в главата.Не знам какво да правя.Предполагам е само преходно увлечение,но се притеснявам.Случвало ли се е на вас?

Мега фен
    Град
    София
    Ами в това няма нищо лошо!Все пак си човек-на всеки може да се случи!Хормоните са се обадили може би....нооооо не си эаслужава эаради нещо такова да си опропастиш връэката с това момче-9 месеца не са никак малко време! А и все пак те са приятели,внимавай много ,эащото е така стават големи гафове
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Избери, с кой искаш да бъдеш, но ако винаги се хвърляш на врата на някой си, не е добре. Не може цял живот да сменяш гаджетата си защото няма винаги да си млада и красива. И също така, ако зарежеш гаджето си само защото, неговия приятел ти се е видял симпатичен, ще постъпиш много гадно. Представи си, как щеше да се почувстваш, ако гаджето ти те зареже и тръгне с твоя приятелка.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    мииии НЕ, явно не обичаш достатъчно приятеля си

triple-sss napylno sym syglasn as tebe
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.СаМо LP

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Ами в това няма нищо лошо!Все пак си човек-на всеки може да се случи!Хормоните са се обадили може би....нооооо не си эаслужава эаради нещо такова да си опропастиш връэката с това момче-9 месеца не са никак малко време! А и все пак те са приятели,внимавай много ,эащото е така стават големи гафове
    И .. ако ТЕ СА истински приятели..мислиш ли,че колкото и въпросия да те харесва,ще се изпокара с приятеля му,заради теб?А и .. ако НЕ те харесва .. ем ще останеш сама,ем сегашния ти може и да те намрази и да го нараниш много.Остани си със сегашния!
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

savage
    Guest
    Що бе, що така говорите на момичето? Ако сега не прави такива неща, като се омъжи ли да ги прави? Прави това дето ти се иска, в крайна сметка дори и да останеш сама накрая и без гаджета се живее

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Цитирай Първоначално написано от savage
    Що бе, що така говорите на момичето? Ако сега не прави такива неща, като се омъжи ли да ги прави? Прави това дето ти се иска, в крайна сметка дори и да останеш сама накрая и без гаджета се живее
    Едва ли, ще се омъжи защото ще свикне да "бройка" гаджетата си. Както казах преди, един ден ще остарее САМА и няма да има кой да я погледне, да и подаде ръка.
    Това е лично мое мнение - всеки сам избира как ще изживее живота си.

Случвало ли се е на вас?
    Не ми се е случвало. Ако ходя с един човек цели 9 месеца определено няма да го допусна. Не съм толкова тъп просто.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Според мен не е нито увлечение, нито влюбване.Просто ти е станал интересен и си започнала да се чудиш какво ще е ако опиташ с него.Искаш да си с него,защото мислиш , че изпитваш някакви чувства.Мога само да те посъветвам да не си прецакваш връзката,изглежда момчето те обича ,щом сте изкарали толкова време.Ако го скъсаш ,за да си с неговия приятел , ще останеш сама.Момчетата държат на приятелството си и няма да го развалят заради едно момиче,независимо кое е то.

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Jessika_MG
    мииии НЕ, явно не обичаш достатъчно приятеля си

Определенно, но не си заслужава да пропилееш 9 месеца вр1зка с лек замах.

Цитирай Първоначално написано от amoremio
    Според мен не е нито увлечение, нито влюбване.Просто ти е станал интересен и си започнала да се чудиш какво ще е ако опиташ с него.Искаш да си с него,защото мислиш , че изпитваш някакви чувства.Мога само да те посъветвам да не си прецакваш връзката,изглежда момчето те обича ,щом сте изкарали толкова време.Ако го скъсаш ,за да си с неговия приятел , ще останеш сама.Момчетата държат на приятелството си и няма да го развалят заради едно момиче,независимо кое е то.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си