sorry че тфа го пускам и тука ама пак се нуждая от малко съвети и ако на някой му се занимава... Ето,мина още една скапана седмица...и нищо,вече не знам.Имам чувството че той сякаш си мисли ,че откакто се запознах с него ми е направил някво лошо впечатление и че вече въобще не го харесвам ...а въобще не е така,направо умирам за него ...но се свободни имат или си тръгва преди мен и нито мога да си тръгна с него нито нищо(той си е примерно момче точно като мен)...а тая седмица дори не се засичахме толкоз много в училище,а аз просто вече всичко харесвам в него ,най-вече начина по който се държа когато се запознахме(беше суперско,макар че си глътнах цялата граматика дет я имам ),ама оттогава ни нам,а го харесвам от началото на годината ,ебаси и все имам възможност да направя нещо и нищо не правя(а толкова искам да изляза с него и си мисля че няма да откаже) и само се тормозя след тфа,а на някои момичета не им пукааа ей тфа е действат и тфа е...къф ми е проблема нз хубава съм ,висока съм,готино гадже съм ,но не съм като другите момичета не съм толкоз отворена и тфа ужасно много ми пречи и нз как да се "отракам "малко за да го спечеля,макар че и той не е мн отракан...тъй че ако ви се занимава с мойта шибана история...съвет4е две няма да навредят ,моляя