- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко телевизора имате у вас?
Еми 2
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
4...
(\__/)
(='.'=)
('')*('') - Това е Хасан. Копирайте го в профила си, за да му помогнем да стане баничар !!!
http://mitaka.mybrute.com <- dosta zaribena igra
Два - единя в кухнята другия ми е точно над монитораСамо си дигам малко главата и гледам, било то мач или квот да е
Много ми е удобно
Според теб трябва да има учебни стачки, или не ? Дай своя глас тук! ->Цък<-
Имаме общо 3!единия на 1-вия ет, другите два на втория-единия в моята стая, другия в хола. Но пак не се резбираме кво да гледаме
![]()
...Ch0k0LaDa
...
...I CaN KiSs AwAy ThE PaIn...!
amiii nie imame 3![]()
![]()
When boys stop being assholes...I'll stop being a bitch... (sun)
Два + 1 монитор. Брат ми онтесе единия телевизор, дето беше в кунята да си гледа на квартирата ТВИмахме едно време три, т.е
Memento moriendum esse!
Имахме 3 - в хола,стаята ми и спалнята на родителите ми,ама 2 от тях се развалиха почти по едно и също време и сега сме само с един.![]()
3
Два![]()
Егати въпроситеЩото за първи път влизам в тоя раздел де...и...Та по темата-2
Един в хола и един в детската
![]()
ами ние имаме 2 телевизора единия е на 1 етаж,а другият е на втори етаж.
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
И у нас е същотоПървоначално написано от SeXy_to0
![]()
Изгори, за да светиш!
Два
Веднъж попитали един философ какво е любовта, а той отговорил моментално "Висша степен измама", но след като се поразмислил малко казал "Любовта е да дадеш властта на един човек да те унищожи и да си сигурен, че той няма да го направи"
Emi 3 ama ba6ta mi misli da sloji v banqta i toaletnata(bazikam se)
Edna golqma bolka be6e lubovta ni zatova ne te vinq.. za belega v du6ata ot lubovni rani gore6to ti blagodarq.. v jivota ima i tyga, no ne za MEN i ne sega! I samo TI, EDINSTVEN TI me kara6 da se 4ustvam pak i pak az jiva
Баща ми също е такъв затова имаме 4-ри.Във всяка стая.Първоначално написано от gal4ety
![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
emi imame 3 ama... nikoi ne gi gleda... (a i ediniq izdava bagaja...)
два + едно LSD .. което си прави 3
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
2 - в спалнята и хола![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
и ние сме така, не че апартамента ни е голямПървоначално написано от _[LiFe-StiLe
L'amour est plus fort que la peine!
...
Всички сме смъртни до първата целувка и втората чаша вино!
Имаме 5 телевизора,но ве4е само 1 ба4ка![]()
Та и на мен не ми тряя телевизор по цял ден съм на компа
![]()
Три телевизора-живея във апартамент.
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир
+1Първоначално написано от ***(=+ ~ pi$ank@ ~ +=)***