- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко телевизора имате у вас?
колко интересна темахахах иначе имаме във всяка стая
тоест 5
Два
Ti plachesh!Zasht0?Ti revnuvash,k0gat0 e kysn0.Ti,k0it0 beshe g0rd i nep0pravim.Zasht0?Nima zabravi vcherashniq den?T0gava smq se ti,sega az shte se p0smeq,a ti si p0plachi!
Ми са един у кенефа,у кухнята,у моята стая,у хола,на терасата,на другата тераса,ми тва са сметайте че не мога да би преброя
3 televizora.... kuhnq .... moita staq....i hola......![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
nie pyk imame 1 v moqta staq,v na brat mi,hola i kuhnqta ob6to 4
hhahaNie imame 3..v hola, v na sestra mi staqta, i v na nashte staqta..az televiziq ne gledam i na men ne mi trqbva..
Az samo Komputar zaedno s internet sa mi napalnoo dostat4ni,specialno za staqta mi govorq..
♥ ♥ ♥
Emi imame si 3 v moita v na na6te staqta i vav xolokuxnqtrapezariqtaIna4e mnogo bix iskala da imame v kenefa
imam edni fr deto imat v kenfa 5 in4ov skrit v edin 6kaf to4no sre6ty toaletnata 4iniq
![]()
mnogo e manq6ko samo tam sedq
![]()
![]()
В нашия апартамент имаме един ... 52 инча, мисля че не се нуждаем от повече \/
Всяко приятелство може да завърши с любов,но не всяка любов може да завърши с приятелство! ! !
2.edin v moita staq edin v hola
4- във всяка стая
4 (eдин в кенефа) и 5 при Баба ми и дядо ми.
2 golemi i edin malak v moita staq deto po4ti ne go polzvam.
хах ко праите вие ве по 4-5-6-7 телевизора хаха ние у нас си имаме 2 и са ни достатачни.Аз гледам телевизор няма и по 1ч. на ден повчето сам пред компа :P
хах ко праите вие ве по 4-5-6-7 телевизора хаха ние у нас си имаме 2 и са ни достатачни.Аз гледам телевизор няма и по 1ч. на ден повчето сам пред компа :P
4-ри броя.1 в мойта стая, 2 в хола и един в кухнята.
BOTEV FOREVER!!!!!!
#6_a_6
#Botev_forever
#bia4i
Have a Nice Chat!!!!!!
Три-в кухнята,спалнята и моята стая.
hm..edin v detskata ...edin v hola...edin v spalnqta na mama i tati...edin v tavanskata staq...i edin koito e e 4erno bql i ne se izpolzva a e zahvarlen nqkade![]()
dvaama ni stigat + pc to
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
2 televizora.Edin v moita staq drugiq e v kuhnqta![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
11се пак 3 етажа къща
Къщата ни е на 3 етажа-на първия има 2,на втория и на нашия има 3...значи общоооо...8 :P
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
ами моята къща е на два етажа , но втория е нещо като гостна ... значи долу имаме 3 - в мойта стая, в столовата, и в хола... а горе имаме 2 ... значи общо 5![]()
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Ми значи наща къща е на 2 етажа и имаме 2 телевизора. Единия на 1етаж и другия на 2-рия.![]()