- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кога най-после момичетата ще станат Европейки???
Въпросът е, кога ще започнат да правят те първата крачка и да свалят момчета, както е навсякъде в Европа?
Куку ? Да те светна Европа няма нищо общо с това и явно просто не си срещнал такава - има ги.Първоначално написано от Блу
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
em4i to az vinagi praq parvite kra4ki...xaxaxa nz sred kfi momi4eta si oba4e...ti ne6to ne si s evropeiskiq standart![]()
аз пък си мислих
че аз съм тъп
но вече взех да се
обеждавам че има мн мн
по зле от мен
kakvo ako taka iskam taka jiveq
никога. Ние просто незнаем какво искаме! И разваляме всичко сътветно. Правим се на интересни пред момче, което примерно ни харесва, а като си хване друга - почваме да мрънкаме, че ни е прецакал. Мн сме зле тва жените ей!
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Е на тва му викам умно момиче.Първоначално написано от olive_oil
![]()
ЕвропейкаПървоначално написано от Digital
Това ли е представата ти за европейски тип момичета?
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Въй, така ли сме жените? Аз що ни една такава не познавам?Първоначално написано от olive_oil
![]()
Много момичета правят първата крачка (игнорирам факта, че темата ти е поставена по много тъп начин...). Аз лично се намирам за достатъчно активна, когато ме привлича дадено момче. И винаги знам точно какво искам.
![]()
Не европейките са тъпи но възпитани.Първоначално написано от Анонимко
Абсолютно съм съгласенПървоначално написано от olive_oil
Никога не съм попадал на момиче което да направи първата крачка
Винаги трябва аз да зарибявам деба![]()
Иначе е хубаво да се правите на недостъпни . Никое момиче не обича да бъде смятано за "леко" или лесно достъпно . Но много често прекалявате а всичко си има граница . Затова бъдете малко по либерални и си разтваряйте по лесно краката![]()
Ъъъ...
http://www.vbox7.com/play:2473b52a
тва не знам дали му е мястото тука ма са го видях и ме накефи![]()
просто се прецакваме сами. Тва е! И всички жени сме такива. Няма изключения. Просто някои мн добре го прикриват
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Не само жените мацко, хората.Първоначално написано от olive_oil
ох нз ама сме мн зле тва жените
I’d give my all to have
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Първоначално написано от phm
Има по-зле, но и ти си тъп ^^
Я виж ти, смислен отговор.Първоначално написано от Digital
ami moqta me svali drug vypros kak ni varvi vryzkata
зле аПървоначално написано от vvs_go
ХХхаахха...европейки...Това няма ни6то об6то с Европата! И по-добре ли е някоя мацка от страната, в която кравите са по-хубави от жените да ти се натиска нон-стоп, да не приема НЕ за отговор и после да разправя6, каква е досадна отколкото някоя, която не се сваля на всеки?! А и във флирта у4астват и двамата! И за6то смята6, 4е жените трябва да запо4ват флирт? На вас умръзна ли ви или какво?При това има и в БГ доста агресивни флиртаджийки...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Когато магарето стане мотор, ЦСКА стане отбор, тогава и б1лгарките ще станат европейки..
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
хахаха х)))
Бати забавния пич си.
Абе ти не си оня олигофрен xixi личи ти от километри. Оня малък тапак никога няма да постне нещо подобно. Освен ако не си е намерил приятелка но едва ли.Първоначално написано от Xixi1.9
Първоначално написано от Digital
Да признавам си аз съм жалък имитатор който имитира гения на великия оригинален хихи.
Разкайвам се.
Но е яко че още ме помните ^^ ъъ го помните.