- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневярата?
Имам приятел от 3г. вече. Обичам го, но не сам влюбена в него. преди половин година му изневерх с момче, в което се влюбих, но прекратих отношенията си с него. сега сам мн объркана и не знам какво да правя. да остана ли с приятеля си или да се разделя с него?
Е аз ли да ти кажа дали да се разделиш с него ?Първоначално написано от Анонимко
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Ми както искаш.
Изясни си какво ти е в главата и действай.
Макар да не си влюбена в него, извинявай, ама любов на днешно време има ли...
Явно не искаш да си с него, така че няа смисъл да питаш по хубаво се разделете.. само му губиш времето така, а и своето и не си мисли, че като оставаш с него му правиш услуга..рано или късно ще усети и ще стане по кофти
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
E kak taka 6te go obi4a6 bez da si vlubena v nego?Tva za purvi put go 4uvam.Qvno opita mi e malko...![]()
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
Грешиш. Явно опита ти е много малко.Първоначално написано от FireSweet
![]()
ne b1dete kriti4ni molqami b1di s tozi k1m koito te vodi s1rceto
о не още единПървоначално написано от Анонимко
![]()
Тъй ше е ,никой кат не може да каже нищо конкретно и си мънка под клавиатурата.Първоначално написано от Digital
Мацка 3 години са много време,ти си млада. Кат не го обичаш го оставяй,приятели пак можете да си бъдете.
Дет казваха в оная реклама "погрижи се за себе си" .Тва явно и ти тяа да го направиш в името на шастието ти.
Кат искаш да се зарибяваш с някой друг - ми направи го. Лошо няма.
Ако има тръпка и ако мислиш ,че си заслужава бъдете заедно ако ли не скъсайте ,защото все пак ще е най-добре от друга страна.Междудругото от кой град си?
Никой от нас не може да ти каже какво точно да направиш.
Лично аз бих те посъветвала да му признаеш. Щом не го обичаш няма смисъл да си с него. Ти не уточняваш какво е станало с другото момче. Ако искаш да си с него, опитай се да го спечелиш.
Най-важното е да си щастлива.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ami qvno ti ne go obi4a6 toz tvoq priqtel ,a tolkova si sviknala s nego 4e si se privyrzala kam nego no gi nqma oneq silni 4uvstva (mn 4esto se slu4va da si omryznete) za tfa po -dobre da se razdelite 6toto nqa smisal da si s 4ovek v koito ne si vlubena i da go lyje6![]()
Ами щом ти си изневерила значи заслужаваш сега да ти е гадно,нека,съвеста ще ти прави гадното.
нямам повод да сънувам....
Еми кажи му истината...И вече ще видиш неговата реакция....Тогава се разберете какво ще правите...
"I`m the master of my fate! I`m the captain of my soul! "
Не бъди с човек, в когото не си влюбена!
От Бургас съм, но не мисля, че това има значение. А момчето, с което му изневерих - нямам бъдеще и не искам да бъда с него. Наистина няамам тръпка към приятеля си, но ми е ужасно трудно да се разделя с него, защото много сме преживяли заедно.Първоначално написано от desperate
Благодаря на всички за отговорите.
Kak moje da si s 1 mom4e ot 3god,da go OBI4A6 i da NE SI vlubena v nego?!Kato mi razqsni6 tova 6tei moito mnenie (
)
Нямаш бъдеще и с приятеля си. И просто си свикнала с него и си се привързала към него, а не го обичаш.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Мерси ...питах те щото случая ти е аналогичен със тоя на един мой приятел но явно не си момичето за което те мислех.Три години не са малко...но щом не искаш да си с него му кажи ..най-добре ще е и за двамата.
Разделете се.Няма смисъл!Предишната ми връзка беше такава.Много обичах момчето като приятел,като човек който ме подкрепя и бях свикнала с него,но я нямаше нито любовта нито страстта...и му изневерих.С момче заради което дишам и което ме кара да изтръпвам само когато го погледна...Изневярата още ми тежи но...поне съм щастлива.Така че моя съвет е д се разделите.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Как така го обичаш, а не си влюбена в него, странно...
Не мисля, че трябва да си с него, а и още по-малко, че си му изневерила.Надали ще иска да бъде с теб, ако разбере.
Ти сама си виновна за това, че си му изневерила. Сама намери отговорите на проблема ти.