.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista

Re: Защо жените са толкова тъпи...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Анонименчо
    Здравейте,
    Искам да ми отговорите на въпроса, "защо жените са толкова тъпи".Колкото по-мило се държиш с едно момиче, толкова повече започва да Ти лази по нервичките... Никога не бъдете мили с една жена ... показвайте уважението си към нея, но никога не показваите милост...Всички сме чували думи от вида на "много си мил... много си добър... много добре се държиш.." и други такива ... не си мислете, че с това ще впечетлите някое момиче(като показвате колко сте добричък..)...
    ... Вместо да търсят добричките и тихите мъже ... жените обичат грубите и тузарите.Всичко това Ви го казвам от личен опит

Айде лека вечер на всички ...
    Хаха пак под общ знаменател. Тва, че си харесал некви шибани курвички (а и те по-голямата част са такива), незначи че всички са така.
    taka si e kakto pove4eto si padat po tuzarite taka i pove4eto mom4eta si padat po KURVITE

malina_90
    Guest

gluposti

Vij kakvo qvno ,nqma6 podhod kakto i mnogo drugi mom4eta!!!No ne noje6 ei taka 4e ti e skimnalo da ni obijda6 taka!!!I ne e vqrno 4e nie momi4etata,haresvame lo6i mom4eta ima momi4eta i momi4eta,kakto mom4eta i mom4eta!!!Napravi si izvodi.

Супер фен
    Град
    sofiq

Цитирай Първоначално написано от Анонименчо
    Здравейте,
    Искам да ми отговорите на въпроса, "защо жените са толкова тъпи".Колкото по-мило се държиш с едно момиче, толкова повече започва да Ти лази по нервичките... Никога не бъдете мили с една жена ... показвайте уважението си към нея, но никога не показваите милост...Всички сме чували думи от вида на "много си мил... много си добър... много добре се държиш.." и други такива ... не си мислете, че с това ще впечетлите някое момиче(като показвате колко сте добричък..)...
    ... Вместо да търсят добричките и тихите мъже ... жените обичат грубите и тузарите.Всичко това Ви го казвам от личен опит

Айде лека вечер на всички ...
    kato jena 6te ti kaja 4e napulno si prav-izvinqvai no i majete ne obi4at jeni deto samo im se umilkvat i ti4at po tqh.i na men mi haresva da ima intriga-ne samo da mi povtarq kolko me obi4al

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

Мега фен Аватара на Chacho
    Според мен момичетата си падат по разнообразните момчета...Аз го подкарах по едно време доста монотонно и...получи се една такава,че сега почти си не говорим.Според вас има ли шанс да опитам пак,с друг подход?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Guest
    Големи путки сте всички пичове дето се оплаквате от жените! Що за мъж си ако нямаш самочувствие...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Големи путки сте всички пичове дето се оплаквате от жените! Що за мъж си ако нямаш самочувствие...
    преебан

Град
    Sofiq
    Vsqko momi4e predpo4ita mom4eto do neq da e milo,a ne da q nagrubqva,obijda i kvo li o6te ne.Ti prosto barka6 opredeleniqta pi4,tova 4e edin maj e mil i dobri4ak,4e se darji dobre s momi4eto,ne zna4i 4e ne e silen,a tezi momi4eta koito predpo4itat vtoriq tip maje,kazano s prosti dumi sa k....!!!!!

умно момиче о.0
    Guest

Едно просто доказателство, че не всички жени са тъпи - аз не съм тъпа.
    _____
    А единственото приложение на тази тема е да псуваме бивши гаджета, замествайки имената им с 'всички жени'.

Супер фен
    Ами не мисля,че си прав...Просто не си попаднал на точната...Както аз не попадам...По твоята логика и момичетата не трябва да се държат мило с момчетата,за да не им се качват на глвата...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си