- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо жените са толкова тъпи...
taka si e kakto pove4eto si padat po tuzarite taka i pove4eto mom4eta si padat po KURVITEПървоначално написано от Анонимко
Vij kakvo qvno ,nqma6 podhod kakto i mnogo drugi mom4eta!!!No ne noje6 ei taka 4e ti e skimnalo da ni obijda6 taka!!!I ne e vqrno 4e nie momi4etata,haresvame lo6i mom4eta ima momi4eta i momi4eta,kakto mom4eta i mom4eta!!!Napravi si izvodi.![]()
kato jena 6te ti kaja 4e napulno si prav-izvinqvai no i majete ne obi4at jeni deto samo im se umilkvat i ti4at po tqh.i na men mi haresva da ima intriga-ne samo da mi povtarq kolko me obi4alПървоначално написано от Анонименчо
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Според мен момичетата си падат по разнообразните момчета...Аз го подкарах по едно време доста монотонно и...получи се една такава,че сега почти си не говорим.Според вас има ли шанс да опитам пак,с друг подход?
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Големи путки сте всички пичове дето се оплаквате от жените! Що за мъж си ако нямаш самочувствие...
преебанПървоначално написано от Анонимко
Vsqko momi4e predpo4ita mom4eto do neq da e milo,a ne da q nagrubqva,obijda i kvo li o6te ne.Ti prosto barka6 opredeleniqta pi4,tova 4e edin maj e mil i dobri4ak,4e se darji dobre s momi4eto,ne zna4i 4e ne e silen,a tezi momi4eta koito predpo4itat vtoriq tip maje,kazano s prosti dumi sa k....!!!!!
Едно просто доказателство, че не всички жени са тъпи - аз не съм тъпа.
_____
А единственото приложение на тази тема е да псуваме бивши гаджета, замествайки имената им с 'всички жени'.
Ами не мисля,че си прав...Просто не си попаднал на точната...Както аз не попадам...По твоята логика и момичетата не трябва да се държат мило с момчетата,за да не им се качват на глвата...