.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 60
    Guest

Не ми се живее

Не ми се живее по-вече писна ми никога не съм се чувствала по-зле искам само да умра за да сварши този кошмар,но не трябва да живея за да страдам!!!!!!!А аз искам само да умра толкова мн ли искам проклинам часа в който съм се родила...
    извинете ме но имах нужда да го кажа някаде

Guest
    Отговора е ясен.
    Всъщност не толкова начините са доста...
    Бесило, скалпел, бръснарско ножче... ехх свободата да избираш

Напоследък много самоубиици се навъдихте
    I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.

Голям фен
    Един слиза, друг се качва... (визирм подписа ти)
    слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
    писна ми вече от тези беди

три коли мухи изяде и не се убеди,
    че горе, на тавана, има само греди...

А каква е причината Ако споделиш ще ти стане по-леко.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Varna
    Да умреш е лесно - трудни е да живеш.
    Съдбата обича смелите!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    Somewhere where the pain don't exist....
    Kakvito i problemi da imash samoubiistvoto ne e nachin za reshavaneto im ...
    Jivota e izpylnen s problemi ako sega mislish za samoubiistvo,ne moga da si predstavq do kakvo shte ti e kogato primerno parite ne stigat za jelaniq ot deteto podaryk za Koleda... Nameri drugo reshenie
    Kogato mechtite si izgubih...Kogato vyrvqh vse nadolu,
    togava ti se poqvi i mi pokaza kak nagore da vyrvq..
    Obicham te bezkraino mnogo {{{{{{-}}}}}}

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Имаше една фразичка на някакъв известен учен, не съм много сигурна, но съм я запомнила горе-долу.
    Човек без проблеми, е човек мъртъв за света.
    Смисълът е, че човек трябва да живее, за да се пребори с проблемите си или по-точно, за да ги оправи, не да бяга от тях
    ........

Guest

Re: Не ми се живее

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не ми се живее по-вече писна ми никога не съм се чувствала по-зле искам само да умра за да сварши този кошмар,но не трябва да живея за да страдам!!!!!!!А аз искам само да умра толкова мн ли искам проклинам часа в който съм се родила...
    извинете ме но имах нужда да го кажа някаде
    Ти си слаба и наистина не заслужаваш да живееш щом не можеш да преодолееш това което ти се е случило не вярвам някой ей така да си каже аз са самоубия представям си кво ще стане по нататък

А имаш ли волята да го направиш ? На ден чувам по 50 такива изказвания на всеки му е писнало от нещо,това не означава,че утре пак ще си нещастна,ако се отказваш и не се опитваш да постигнеш нещо никога няма да си щастлива.Тъй че,просто приеми някой неща,научи се да живееш с тъгата,и търси щастието,когато ти тръгнеш към него и то тръгва към тебе успех
    нямам повод да сънувам....

Супер фен
    Спокойноооооо!След време ще се чудиш сама на себе си как си мислила и говорила такива неща!Всички сме се чувствали така,все пак не всичко е розово в тоя живот! Но винаги трябва да си казваш,че след лошото винаги ще дойде хубавото!Аз винаги така си казвам и всичко се оправя в един момент!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    уф недей така де!наистина много станахте тия дето искате да си теглите куршума!животът винаги има смисъл,дори да не го виждате в конкретния момент.
    най-лесно е да се самоубиеш,а е трудно да изплуваш на повърхността.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Neznam kakav e tvoqt problem,koito te e nakaral da stigne6 do tova re6enie,no edva li 6te se razre6i ako se samoubie6!!Zapomni-ti si nujna na sveta i ako se zatrie6,svetat 6te zagubi mnogo!!!

Град
    tuk i tam
    of abe ti si mn zle horata bolni ot kup bolesti ili rak naprimer iskat da jiveqt i se my4at s bolka i ko li ne ,no si cenqt jivota i go iskat ,a ti molq ti sa proklina6 denq v koito si se rodil/a. .to ako si4ki na seki problem se samoubivame si4ki sh izmrat.basi we cenete si jivota ........se pak blizkite ti sh stradat za tebe.samo edin egoist bi se samoubil!!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    saglasna sam!!

GGT!
    Guest
    Аве стига се заяждахте с момичето...баси хората сте всеки си има гадни моменти ае са да и се нахвърлим щот си нямаме друга работа нямам думи

Тфа да не е така. Щрак и вече си се самоубил/а. Кат застанеш на покрива, на прозореца или кфото и друго да е, да не мислиш, че ш'ти е лесно, кат земеш да се замисляш за разните неща, вкл. и вашите. Ае моля ти се, секи си има трудни периоди. Аз ако треше съм като тебе, до ся и 9те живота на котките неаше ми стигнат. Земи се в ръце и почни от нулата. Даже от минус ако тряя, но започни да оправяш проблемите си малко по малко.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Тфа да не е така. Щрак и вече си се самоубил/а. Кат застанеш на покрива, на прозореца или кфото и друго да е, да не мислиш, че ш'ти е лесно, кат земеш да се замисляш за разните неща, вкл. и вашите. Ае моля ти се, секи си има трудни периоди. Аз ако треше съм като тебе, до ся и 9те живота на котките неаше ми стигнат. Земи се в ръце и почни от нулата. Даже от минус ако тряя, но започни да оправяш проблемите си малко по малко.
    saglasna sam,samoubiistvoto ne e re6enie

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Самоубийството Е РЕШЕНИЕ!
    Za kvo i govori6 takiva ne6ta we?samo q podkukorosva6!Izrod!Vmesto da pomogne6 na momi4eto kvo i govori6!Ae kato e samoubiistvoto re6enie ti se samoubii!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

eh..na kade otiva toz svqt..

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    abe,ti deto si re6il/a da se samoubiva6...ai da doda da te utrepq i da priklu4vame temata

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    po dobre si nmeri stimul v jivota i ne misli za podobni glupusti!! :P

Супер фен
    оф пак празни приказки... ми като не искаш, недей!

тва ми напомня за едни познати (момичета и момчета) само дето си разправят кой кого щял да ебе, всички групово щяли да го правят, как и къде и още един куп глупости ама никой нищо не предприема

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    abe,ti deto si re6il/a da se samoubiva6...ai da doda da te utrepq i da priklu4vame temata
    Тя/Той иска да се самоубие, а не някой да я/го убие.

Град
    София
    ДА бръснарското ножче е решението чувам че сега тва е най-модерно... Може си напраиш и ИМО прическа и да се режеш вените напречно... И после да се фукаш пред приятелчетата си с фешън прически че си оживяла и пак си сп нещастна...
    П.П. Животът е единсвеният дар...
    Вие на хероин ли сте бе?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си