- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми се живее
ТИ СИ ЕДНО СУПЕР ЕЛЕМЕНТАРНО,ГЛУПАВО СЪШЕСТВО!Първоначално написано от Анонимко
А ти дето искаш да се самоубиваш,ходи първо на психятър или психолог!Оправи си проблемите,за всеки проблем има решение!И помни живота е най-скъпото нещо в света наред със семейството и приятелите!
Искам да мога всичко да върна както тогава...с теб да бъдем пак
поздрав
Азис - Умри
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Поредният самоубиец с "големите" проблеми....
А кое е по-добре?Първоначално написано от Анонимко
Да остарееш и да изживееш целия си живот,да не пропуснеш нито един миг,нито една предоставена възможност,или да си отидеш на 19години от левкимия?
Да искаш да видиш и да опознаеш всичко,но да нямаш време за това?
Точно заради такива като теб и онзи мърльо,автора на темата,ми става болно.Вие просто не оценявате това,което имате,а именно-здравето!
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
OMG si4ki koito puskat takiva temi4ki deto mnogo im se mre i 6e se samoubivat ili prosto se pravqt na interesni ili ot nqmane kvo da pravqt.Kato tolkova ti se mre 6to ne si prereje6 venite ama ne ti stiska nali 6toto si v takava vuzrast 4e tokovete te drusat ot sqkude i neznae6 kvo iska6 ot jivota!!!![]()
samoubii se ako ti stiska poe4eto kazvat 4e mislqt za blizkite i za tfa ne mogat a vsy6tnost gi e strah![]()
Абе големи пиклиовци и ревли сте болшинството в тоя форум бре... любовни драми самубиства бла бла бла кво се тръшкате дришлиовци като вобще СИ НЯМАТЕ НА ИДЕЯ кво са проблеми и по добре да не ви идват до главата. Само циврите като .... и аз незнам като кво тоя не я обичал оная не му пуснала... да си имам проблемите. Аз кво да кажа като на никои на тоя свят не му дреме за мен А? Че 90% от мечтите ми няма да се збъднат щото няма да ги доживея просто А ? Че са на 26ти ми е бала а ми е през кура цялата работа щото имам мнооо по голями ядове А? да не мислите че е весело. Ревлиовци такива я се стягаите.... в живота има МНОГО по мизерни и гадни неща които могат да ви сполетят. Радваите се на това което имате и не ревете за още, то само ще доиде при вас с времето.
Не искам да обидя никои но така стоят нещата. АКо не ви изнася истината... ваш си проблем ама след време тия дет сте прочели тоя пост ще се сетите за него по един или друг повод и ще си кажете " тоя от форума беше прав"![]()
[X]More importantly though, I proved everyone wrong !!! No regrets bitch, I did it my way !!!
Avtorkata na temata e tupa i tipi4na teenagerka iiiiii ni6to pove4e..PRAVI KAKVOTO ISKA6 SAMO NE POSTVAI GLUPAVI TEMI V KOITO DAJE NE SI ZADALA VUPROS!![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Точно същото го казах преди 10на минутки в една др. тема. Напрао съм съгласен до болка с тебе. Тфа е истината и който не му изнася, ш' си си бере последствията след време!Първоначално написано от OVERMIND
Ако искаш да поговориш с някой:
![]()