Уфф...знам, че си е моя работа това, но ми е много объркано...
Наложи ми се да престоя 4 месеца далеч от България...като преди това имах приятел от 6 месеца, с когото много се обичахме...Редовно се чувахме с него,докато ме нямаше - skype, телефони...
Когато се върнах, разбрах от едно момче, на което мога да имам доверие по въпроса (имам предвид...не ме харесва, не е негов приятел, даже доста се караме с него) - но случайно изтърси нещо по повод приятеля ми, може би за да ме ядоса, и аз не знам, та - нещо, което се потвърди...
Бил видял приятеля ми на няколко пъти с някакво непознато момиче. Веднъж - на една пейка да си говорят. Дотук - нищо странно...После тя почнала да го гали по косата, закачали се, той си сложил главата в скута й ...друг път се разхождали насам-натам и той я дразнел "по детски", както каза онзи, гъделичкал я, кикотели се нещо...Градът ни е малък и е нормално да са се засекли на няколко пъти...Друго не е имало, но този мой познат, след доста настояване от моя страна, ми разказа, че в рамките на една седмица ги видял поне три пъти заедно... А приятелите ни са общи, да беше приятелка - никакъв проблем, а аз не я познавам...
Аз просто реших да попитам приятеля си за това, нещо не вярвах много на този познат...питах го, той само ме изгледа странно и замълча. Не отрече, нищо не каза...иначе още сме заедно, държим се както преди, но на мен ми е...тъпо...
За вас това какво е? Странно ми е...не искам да избързвам със заключенията...
Аз съм на 19, той е на 21, не сме малки...