.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    shte te obicham vinagi
    Guest

GREENFLOWER+JAMAECA....

dnes stava 1 godina ot kakto se zapoznah s naj-strahotnoto momche na sveta..nikoga nqma da zabravq kolko mn prejivqhme zaedno i kolko krasivi migove imahme prez tazi godina..OBICHAM TE!nqma da zabravq onzi proliven mayski den,v koito me nakara da se vlybq v teb,samo s edin pogled..bez da sa nujni dumi.ne s1m vqrvala,che tova moje da mi se sluchi,no jivot1t ni podnasq kakvo li ne,dori i naj neochakvanite neshta.sega s1m s teb..dano da e zavinagi!!!

По улиците също ли досаждаш с това на хората?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

хах Нещо хубаво да прочетем днеска Ами,дано да ви е все така хубаво
    нямам повод да сънувам....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    ne,napisah go da ti e t1po na teb..are,kato si nek1v neshtastnik nmz..ne mi trqbva t glupavite ti komentari

Жена съм. И не си забавна, за иронична - да не говорим. Защо не споделиш радостта си с него, с някой...приятел, поне познат? Не общуваш ли с хора?

Guest
    ne smqtam da se draznq s teb,svet1t e prekaleno hubav,za da se zanimavam s glupavi zaqdlivi s1zdaniq..pravq kakvoto resha,nujno li e da me pitash zashto?ne mislish li,che si e moq rabota,ako iskam shte go napisha i na biobord,pak li shte me pitash,dali obshtuvam s hora..da obshtuvam imam mn priqteli,koito znaqt vsichko za men i s1m shtastliva.pojelavam ti go i na teb,vs hubavo

Аз съм доволно щастлива. Попитах те нещо просто и веднага реши, че се заяждам. И не съм глупава за твое сведение. Ще ти пиша след 2 седмици и ще флуудя като луда колко съм щастлива и колко е прекрасен мъжът ми - да видим как ще се държиш ти.

празни нерви

Guest
    Аз съм доволно щастлива. Попитах те нещо просто и веднага реши, че се заяждам. И не съм глупава за твое сведение. Ще ти пиша след 2 седмици и ще флуудя като луда колко съм щастлива и колко е прекрасен мъжът ми - да видим как ще се държиш ти.
    shte se radvam za teb =D>

Град
    Varna
    женска му работа
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    и колко е прекрасен мъжът ми - да видим как ще се държиш . ..колко е прекрасен мъжът ми - да видим как ще се държиш ти. naDeath`Whorepisa ..protivorechish si..

Guest
    Мразя мъжа си..kaza otnovo tq....

Какви глупости пишете?

Голям фен
    Ами тук съм напълно съгласна с тебе. Сегаа браво на вас , ама нас ся кво ни ебе?!
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Град
    РЮАР

xahxha преставя'ш ли си, спира те нек'ва и ти казва : неска се мина 1 месец откакто пра'йх секс.. xhaxha как ли ш'е реагираш освен, че ш'е и вр1тнеш един шамар xhaxah

Е похвалило се момичето,кво пък толкова Може би,гаджето й посещава форума и тя е искала да го види това Нещо различно може да е искала

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl

xahxha преставя'ш ли си, спира те нек'ва и ти казва : неска се мина 1 месец откакто пра'йх секс.. xhaxha как ли ш'е реагираш освен, че ш'е и вр1тнеш един шамар xhaxah
    Аз бих си помислила,че ми прави някакви сексуални намеци и тогава бих и била шамара...
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Град
    tuk i tam
    mi br obi4aite se ,no ne mislq 4e tfa nas ni zasqga ,no pyk 6tom moje da se spodelqt lubovnite problemi moje da se spodelq i lubovnoto shtastie nali taka

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от aP0kAlIpSiS

Аз бих си помислила,че ми прави някакви сексуални намеци и тогава бих и била шамара...
    ако не е някое лапе, аз бих я завел за ГОЛИ ОЛЮВИ
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от aP0kAlIpSiS

И да започне да ми обяснява как има годишнина и е много щастлива, първо ще реша, че е от лудите, които заговарят хората...

Град
    София
    ЕЕЕЕЕе и щастие ли има вече в тоя форум... Мислех че няма да дойде деня в който ше го видя...
    Вие на хероин ли сте бе?

Момент. Какво лошо има в това да си сподели радостта ? Кой е казал че тук само проблемни трябва да пишат.
    Я се осъзнайте. Няма нищо лошо в това хората да се заговарят по улицата. На мен би ми било приятно, стига да не е с някакви лоши задни мисли...

Всеки с вкуса си...аз например не обичам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си