.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 71

Тема: мъж

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    Цитирай Първоначално написано от v!k!tYyY
    Истинския мъж... Рядко се среща....
    абе ти трай че като ти видях коментара в темата на онова момиче едва се сдържах да не те нахраня
    ХАХАХАХАХАХА ИсТЪРКАНИ ЛАВчЕТА.... МЪЛчИ БЕ ГАД... СЕКИ МОЖЕ ГОВОРИ КВОТ СИ ИСКА... АЙДЕ МИР ОТ МЕНЕ ;Р
    Вие на хероин ли сте бе?

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не си ироничен, не си и забавен. СЛЕД КАТО НЕ РАЗБИРАШ КАКВО ПИША, НЕ СЕ ОБРЪЩАЙ КЪМ МЕН В ПОСТОВЕТЕ СИ.
    Ама аз не използвах ирония. Съвсем сериозно си пишех. o.O Или аз не съм схванал идеята ти за "малоумен" или ти не си схванала моята за "офца". Обясни ми по-подробно явно съм малоумен.

Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    София
    АБЕ ТУКА СЕ ИСКАТ НАщЕ МНЕНИЯ... СА ЗА КВО С ВСЯКО МНЕНИЕ НЯКОЙ ТРЯА СЕ ЗАЯЖДА...
    Вие на хероин ли сте бе?

ебати и офцата

Аз не говоря за мъжете като за "оня малоумник" и не се обръщам към тях по този начин. Престани, казах! В момента се държиш като момиченце.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    ебати и офцата
    мЛЪКНИ БЕ.... ВСЕКИ С МНЕНИЕТО СИ... АЙДЕ МИР ВАМ...
    Вие на хероин ли сте бе?

мЛЪКНИ БЕ.... ВСЕКИ С МНЕНИЕТО СИ... АЙДЕ МИР ВАМ...
    абе офцо не виждаш ли че се бъзикаме кво мелиш
    Death hore@
    Примемам възражнието и се оттеглям

хахаха не мога ще се пръсна от смях

За Мен Един истински мъж е който излушва,който е честен и не лъже...който не го е страх да каже,че има друга,който не изневерява и не казва на всяка втора че обича.Който е верен...който казва обичам те само когато го изпитва...който не е за единият секс.Да е верен,да бъде нежен,да не удря жена..Такъф мъж съществува ли наситина или е просто идеал?!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Peter_Simon
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^^kotenceto^^
    За Мен Един истински мъж е който излушва,който е честен и не лъже...който не го е страх да каже,че има друга,който не изневерява и не казва на всяка втора че обича.Който е верен...който казва обичам те само когато го изпитва...който не е за единият секс.Да е верен,да бъде нежен,да не удря жена..Такъф мъж съществува ли наситина или е просто идеал?!
    Ами да, аз съм такъв. Не мисля, че всичко това е толкова трудно да се постигне всъщност.
    П.С. Хубава си на снимките.

Истинският мъж е този, който казва на жената всичко в очите, когато не иска да е с нея повече.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Мъж - не, но момченца съществуват. Задръстеняците са такива.

Супер фен
    е те тва съм аз

Guest
    Не мога да го обясня - просто сте мъже. Да кажем, че означава, че правите неща, които са ми непонятни и мислите по странен начин.
    В такъв случай по-правилно би било "по-умен от мен"

Guest
    Незнам дали има такива мъже но има такива кученца

Град
    Някаде по Дунав
    Истински мъж????Който знае какво иска,знае какво иска жената до него и го дава.(Абе моя :P )
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Супер фен
    истински хах как е възможно някой изобщо да бъде истински в един фалшив свят, ограничен от фалшивите "истини" за фалшивата "реалност"? никак може би, а може би има начин..
    истинския човек (мъж или жена няма значение) никога не може да бъде видян от останалите като такъф, просто защото те никога не биха го разбрали..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не мога да го обясня - просто сте мъже. Да кажем, че означава, че правите неща, които са ми непонятни и мислите по странен начин.
    И това ме дразни - жените задължително са по-глупави от вас. Какво, като съм жена? Какво, като съм емоционална? Това не ме прави по-глупава.

Град
    РЮАР
    Истинският м1ж - м1ж на място ! Каже ли нещо - изп1лнява го ! Това е !

Да - и това!!!

Истинският мъж е опора.Откровен и със силен характер.
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Guest
    И това ме дразни - жените задължително са по-глупави от вас. Какво, като съм жена? Какво, като съм емоционална? Това не ме прави по-глупава.
    Не, това че си емоционална не те прави по-глупава
    Това че имаш по-малко сиво вещество те прави по-глупава
    Това че не те бива дори в една десета от нещата в които го бива средностатистическия мъж те прави по глупава
    А всичко това те прави и жена
    Да не мислиш че най-добрите във всяка област са мъже по случайност?
    Извод:
    Жените са по-глупави от мъжете
    Разбира се изключения съществуват но те са малко

Guest
    Не, това че си емоционална не те прави по-глупава
    Това че имаш по-малко сиво вещество те прави по-глупава
    Това че не те бива дори в една десета от нещата в които го бива средностатистическия мъж те прави по глупава
    А всичко това те прави и жена
    Да не мислиш че най-добрите във всяка област са мъже по случайност?
    Извод:
    Жените са по-глупави от мъжете
    Разбира се изключения съществуват но те са малко

Разсъждаваш както разсъждавах в 4ти клас.
    Жените не са по-глупави колкото и да ти се ще.
    С това си мислене си лесна жертва на манипулации.
    П.П. Сивото вещество и интелекта са различни работи.

Guest
    Напротив
    Жените са адски глупави

Шекспир е казъл : "Една жена трябва да е 2 пъти по умна от 1 мъж за да постигне и половината на успехите му"
    Умни путки няма
    Може да звучи тъпо , но вицовете за блондинките си казват думата .

Но ние затова сме създадени мъжете . За да бъдем по умни и преуспели от вас , да ви бъдем опора във всяко едно отношение . А вие за да ни допълвате в нещата за които или нямаме време или не можем да се справим . Но определено никога не би могло да бъде обратното . Запомнете вие сте по нежния , по тъпия и по слаб пол . Приемете го . Не сте създадени за бъдете умни , преуспели и разбрани ( последното е най - невъзможното от всичко ) , вие сте създадени за бъдете обичани и ебани

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си