ХАХАХАХАХАХА ИсТЪРКАНИ ЛАВчЕТА....Първоначално написано от Digital
![]()
![]()
МЪЛчИ БЕ ГАД... СЕКИ МОЖЕ ГОВОРИ КВОТ СИ ИСКА...
АЙДЕ МИР ОТ МЕНЕ ;Р
Вие на хероин ли сте бе?
Ама аз не използвах ирония. Съвсем сериозно си пишех. o.O Или аз не съм схванал идеята ти за "малоумен" или ти не си схванала моята за "офца". Обясни ми по-подробно явно съм малоумен.Първоначално написано от `Death`Whore``
АБЕ ТУКА СЕ ИСКАТ НАщЕ МНЕНИЯ... СА ЗА КВО С ВСЯКО МНЕНИЕ НЯКОЙ ТРЯА СЕ ЗАЯЖДА...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
ебати и офцатаПървоначално написано от `Death`Whore``
Аз не говоря за мъжете като за "оня малоумник" и не се обръщам към тях по този начин. Престани, казах! В момента се държиш като момиченце.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
мЛЪКНИ БЕ.... ВСЕКИ С МНЕНИЕТО СИ... АЙДЕ МИР ВАМ...Първоначално написано от Digital
Вие на хероин ли сте бе?
абе офцо не виждаш ли че се бъзикаме кво мелишмЛЪКНИ БЕ.... ВСЕКИ С МНЕНИЕТО СИ... АЙДЕ МИР ВАМ...![]()
Death hore@
Примемам възражнието и се оттеглям
хахаха не мога ще се пръсна от смях![]()
За Мен Един истински мъж е който излушва,който е честен и не лъже...който не го е страх да каже,че има друга,който не изневерява и не казва на всяка втора че обича.Който е верен...който казва обичам те само когато го изпитва...който не е за единият секс.Да е верен,да бъде нежен,да не удря жена..Такъф мъж съществува ли наситина или е просто идеал?!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Ами да, аз съм такъв. Не мисля, че всичко това е толкова трудно да се постигне всъщност.Първоначално написано от ^^kotenceto^^
П.С. Хубава си на снимките.![]()
Истинският мъж е този, който казва на жената всичко в очите, когато не иска да е с нея повече.
Мъж - не, но момченца съществуват. Задръстеняците са такива.Първоначално написано от ^^kotenceto^^
е те тва съм аз![]()
В такъв случай по-правилно би било "по-умен от мен"Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Незнам дали има такива мъже но има такива кученцаПървоначално написано от ^^kotenceto^^
![]()
Истински мъж????Който знае какво иска,знае какво иска жената до него и го дава.(Абе моя :P )
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
истински хах как е възможно някой изобщо да бъде истински в един фалшив свят, ограничен от фалшивите "истини" за фалшивата "реалност"? никак може би, а може би има начин..
истинския човек (мъж или жена няма значение) никога не може да бъде видян от останалите като такъф, просто защото те никога не биха го разбрали..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
И това ме дразни - жените задължително са по-глупави от вас. Какво, като съм жена? Какво, като съм емоционална? Това не ме прави по-глупава.Първоначално написано от Анонимко
Истинският м1ж - м1ж на място ! Каже ли нещо - изп1лнява го ! Това е !
Истинският мъж е опора.Откровен и със силен характер.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Не, това че си емоционална не те прави по-глупаваПървоначално написано от `Death`Whore``
Това че имаш по-малко сиво вещество те прави по-глупава
Това че не те бива дори в една десета от нещата в които го бива средностатистическия мъж те прави по глупава
А всичко това те прави и жена
Да не мислиш че най-добрите във всяка област са мъже по случайност?
Извод:
Жените са по-глупави от мъжете
Разбира се изключения съществуват но те са малко
Първоначално написано от Анонимко
Разсъждаваш както разсъждавах в 4ти клас.
Жените не са по-глупави колкото и да ти се ще.
С това си мислене си лесна жертва на манипулации.
П.П. Сивото вещество и интелекта са различни работи.
Напротив
Жените са адски глупави
Шекспир е казъл : "Една жена трябва да е 2 пъти по умна от 1 мъж за да постигне и половината на успехите му"
Умни путки няма
Може да звучи тъпо , но вицовете за блондинките си казват думата .
Но ние затова сме създадени мъжете . За да бъдем по умни и преуспели от вас , да ви бъдем опора във всяко едно отношение . А вие за да ни допълвате в нещата за които или нямаме време или не можем да се справим . Но определено никога не би могло да бъде обратното . Запомнете вие сте по нежния , по тъпия и по слаб пол . Приемете го . Не сте създадени за бъдете умни , преуспели и разбрани ( последното е най - невъзможното от всичко) , вие сте създадени за бъдете обичани и ебани
![]()