Първоначално написано от Анонимко
Какво подяволите си мислиш, че е искал да каже Шекспир с това??
П.П.
Дай си скайпа и едитни поста.
Но ти харесваш жените, нали? Харесваш глупави същества, значи си по-глупав от тях. Умното търси умно![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Истинският мъж трябва да е на мястото се!Трябва да има достоънство ,когато даде дума,тя да се превърне във факт!
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Deni4ka93
![]()
![]()
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
UMNOTO TURSI TUPOTO, ZA DA MOJE DA MANIPULIRA TUPOTO I DA PRAVI KAKVOTO SI ISKA S NEGO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
krasiv,leko lo6,leko brutalen i v sa6toto vreme nejen,bogat,da znae kakvo iska i kak da go polu4i,malko revniv,da e silna li4nost i zaduljitelno s 4ustvo za humor
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
na taq zemq neznam dali she se nameri istinski mujNo istinski muj znachi da e kavaler,da mi pomaga v trudni momenti,da pravi jertvi za men!!!Prosto ako nqkoi poznava takiva evalata mu pravim nachi e kusmetliq :}
Ако следваме тази логика то гейовете са по умни от насПървоначално написано от `Death`Whore``
.
Еми да харесвам жените . Както казах те затова са създадени . Така че това не ме прави глупав .
Първоначално написано от Анонимко
Тва не те прави глупав.
Глупав те прави факта, че спориш с разум като моя и се опитваш да излезеш прав.
Извод: Ти си глупав!
xaxa =D> ako nie sme tupi..vie she ste oshte po tupi![]()
Всичко, за което говори Гостът, е тръгнало от древна Елада.
По онова време в управлението на древна Елада настъпила криза. Тогавашните управляващи загубили някакви си там видни управници и се появили някакви жени, които били много по-мъдри и достойни за управници на държавата, но този, който заемал на виден пост в службата не могъл да допусне жена (или жени) да управляват държатвата му, защото това били срам и позор за мъжкото съсловие. Запазил тайната и направил така, че жените винаги да бъдат възприемани като по-слабите, по-глупавите от мъжете, също направил така, че те винаги да бъдат възприемани и като домакини.
Това не знам от къде го знам, но знам само, че съм го запомнила добре.
Също не знам колко е вярно и колко не, нито дали е истина или някакъв мит, легенда...
Ако искаш да знаеш аз не се опитвам да изляза прав , АЗ СЪМ прав ! .Първоначално написано от Xixi1.9
Извод : Аз не съм глупав...
Железни логики вадиш пич чак смешно ми става![]()
![]()
Учил съм древногръцка история , но такова нещо не е имало със сигурност . Тогава на жените им е било забранено да гласуват , а какво остава да бъдат управници и то на древна ЕЛАДА . Звучи сюрреалистично простоПървоначално написано от cherinka
![]()
И к'ъв е извода? Извода е че от четвърти клас прогресивно затъпявашПървоначално написано от Xixi1.9
Поредната мегатъпотия идва от тебПървоначално написано от `Death`Whore``
ownedПървоначално написано от Анонимко
Малчо, "умнотата" е нещо образно и много относително. Трябва да наблудаваш човек дълго време, да видиш начина по който живее и мисли и чак тогава евентуално да направиш някакъв извод. "Умнотата" може би е сбор от логическо мислене, обща култура, бързи реакции и способнпостта да не блокираш в екстремни ситуации. Частен случай на което е умението да изслушваш и анализираш ответната страна преди да си отвориш устата, колкото и да е голяма.Първоначално написано от xixi
В следствие на което мога да заключа, че според това което си написал ти
си сравнително тъп.Жените не са по-глупави колкото и да ти се ще.
Първоначално написано от cherinka
Пак са изказа неподготвена :P![]()
Истинският мъж има собствено мнение, когато има проблем говори за него, а не се крие и увърта, не се влияе лесно, мисли преди да действа, поема отговорност, знае как да накара една жена да се 4увства специална и оби4ана, не би изневерил, би направил вси4ко да задържи жената до себе си и не би загурбил вси4ките си приятели заради жената до себе си!
Истинският мъж е ...моят мъж! :wink:
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Бе, хора, не знам от къде го знам тва.
Айййй, голяма работа, няма да ставаме философи или велики учени, тъй, че дайте да си приказваме някакви по-прости неща.![]()