.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 71 от общо 71

Тема: мъж

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Напротив
    Жените са адски глупави

Шекспир е казъл : "Една жена трябва да е 2 пъти по умна от 1 мъж за да постигне и половината на успехите му"

Какво подяволите си мислиш, че е искал да каже Шекспир с това??

П.П.
    Дай си скайпа и едитни поста.

Но ти харесваш жените, нали? Харесваш глупави същества, значи си по-глупав от тях. Умното търси умно
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Re: мъж

Цитирай Първоначално написано от kuber
    Истинският мъж е....
    този,който посяга на жена!

Мега фен
    Град
    София
    Истинският мъж трябва да е на мястото се!Трябва да има достоънство ,когато даде дума,тя да се превърне във факт!
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    София

Re: мъж

Цитирай Първоначално написано от Deni4ka93
    Цитирай Първоначално написано от kuber
    Истинският мъж е....
    този,който посяга на жена!
    [size=7][b][u]fosse cos

Guest
    UMNOTO TURSI TUPOTO, ZA DA MOJE DA MANIPULIRA TUPOTO I DA PRAVI KAKVOTO SI ISKA S NEGO

Супер фен
    Град
    sofiq
    krasiv,leko lo6,leko brutalen i v sa6toto vreme nejen,bogat,da znae kakvo iska i kak da go polu4i,malko revniv,da e silna li4nost i zaduljitelno s 4ustvo za humor

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

na taq zemq neznam dali she se nameri istinski muj No istinski muj znachi da e kavaler,da mi pomaga v trudni momenti,da pravi jertvi za men!!!Prosto ako nqkoi poznava takiva evalata mu pravim nachi e kusmetliq :}

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Но ти харесваш жените, нали? Харесваш глупави същества, значи си по-глупав от тях. Умното търси умно
    Ако следваме тази логика то гейовете са по умни от нас .
    Еми да харесвам жените . Както казах те затова са създадени . Така че това не ме прави глупав .

Guest
    Еми да харесвам жените . Както казах те затова са създадени . Така че това не ме прави глупав .

Тва не те прави глупав.
    Глупав те прави факта, че спориш с разум като моя и се опитваш да излезеш прав.
    Извод: Ти си глупав!

xaxa =D> ako nie sme tupi..vie she ste oshte po tupi

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Всичко, за което говори Гостът, е тръгнало от древна Елада.

По онова време в управлението на древна Елада настъпила криза. Тогавашните управляващи загубили някакви си там видни управници и се появили някакви жени, които били много по-мъдри и достойни за управници на държавата, но този, който заемал на виден пост в службата не могъл да допусне жена (или жени) да управляват държатвата му, защото това били срам и позор за мъжкото съсловие. Запазил тайната и направил така, че жените винаги да бъдат възприемани като по-слабите, по-глупавите от мъжете, също направил така, че те винаги да бъдат възприемани и като домакини.

Това не знам от къде го знам, но знам само, че съм го запомнила добре.
    Също не знам колко е вярно и колко не, нито дали е истина или някакъв мит, легенда...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Xixi1.9

Тва не те прави глупав.
    Глупав те прави факта, че спориш с разум като моя и се опитваш да излезеш прав.
    Извод: Ти си глупав!
    Ако искаш да знаеш аз не се опитвам да изляза прав , АЗ СЪМ прав ! .
    Извод : Аз не съм глупав...
    Железни логики вадиш пич чак смешно ми става

Guest
    Цитирай Първоначално написано от cherinka

По онова време в управлението на древна Елада настъпила криза. Тогавашните управляващи загубили някакви си там видни управници и се появили някакви жени, които били много по-мъдри и достойни за управници на държавата, но този, който заемал на виден пост в службата не могъл да допусне жена (или жени) да управляват държатвата му, защото това били срам и позор за мъжкото съсловие. Запазил тайната и направил така, че жените винаги да бъдат възприемани като по-слабите, по-глупавите от мъжете, също направил така, че те винаги да бъдат възприемани и като домакини.

Също не знам колко е вярно и колко не, нито дали е истина или някакъв мит, легенда...
    Учил съм древногръцка история , но такова нещо не е имало със сигурност . Тогава на жените им е било забранено да гласуват , а какво остава да бъдат управници и то на древна ЕЛАДА . Звучи сюрреалистично просто

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Xixi1.9
    Не, това че си емоционална не те прави по-глупава
    Това че имаш по-малко сиво вещество те прави по-глупава
    Това че не те бива дори в една десета от нещата в които го бива средностатистическия мъж те прави по глупава
    А всичко това те прави и жена
    Да не мислиш че най-добрите във всяка област са мъже по случайност?
    Извод:
    Жените са по-глупави от мъжете
    Разбира се изключения съществуват но те са малко
    Разсъждаваш както разсъждавах в 4ти клас.
    Жените не са по-глупави колкото и да ти се ще.
    С това си мислене си лесна жертва на манипулации.
    П.П. Сивото вещество и интелекта са различни работи.
    И к'ъв е извода? Извода е че от четвърти клас прогресивно затъпяваш

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Поредната мегатъпотия идва от теб

Учил съм древногръцка история , но такова нещо не е имало със сигурност . Тогава на жените им е било забранено да гласуват , а какво остава да бъдат управници и то на древна ЕЛАДА . Звучи сюрреалистично просто
    owned

Цитирай Първоначално написано от xixi
    Разсъждаваш както разсъждавах в 4ти клас.
    С това си мислене си лесна жертва на манипулации.
    П.П. Сивото вещество и интелекта са различни работи.
    Малчо, "умнотата" е нещо образно и много относително. Трябва да наблудаваш човек дълго време, да видиш начина по който живее и мисли и чак тогава евентуално да направиш някакъв извод. "Умнотата" може би е сбор от логическо мислене, обща култура, бързи реакции и способнпостта да не блокираш в екстремни ситуации. Частен случай на което е умението да изслушваш и анализираш ответната страна преди да си отвориш устата, колкото и да е голяма.
    В следствие на което мога да заключа, че според това което си написал ти
    си сравнително тъп.

Повече от фен
    Град
    Варна

Пак са изказа неподготвена :P

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Истинският мъж има собствено мнение, когато има проблем говори за него, а не се крие и увърта, не се влияе лесно, мисли преди да действа, поема отговорност, знае как да накара една жена да се 4увства специална и оби4ана, не би изневерил, би направил вси4ко да задържи жената до себе си и не би загурбил вси4ките си приятели заради жената до себе си!

Истинският мъж е ...моят мъж! :wink
    :
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Бе, хора, не знам от къде го знам тва.
    Айййй, голяма работа, няма да ставаме философи или велики учени, тъй, че дайте да си приказваме някакви по-прости неща.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си