nap1lno s1dlasnaПървоначално написано от Aleandra
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Първоначално написано от Lady Death
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Когато няма какво да кажеш, просто си замълчи, бе, Диги.Първоначално написано от Digital
Тя може да е болна на тема грим, както казва, но това неозначава, че не държи или не обръща внимание на външния си вид и не изглежда добре.
А ти, според мен, си прекалено глуповатичък, за да разбереш кой какво има предвид.![]()
То и аз се хипнотизирам при вида на яки бижута, но определено не говоря за това или поне не постоянно.Първоначално написано от krem4et0
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Е, разбира се, че не говоря само за това. А и само 1-2 от моите приятелки или колежки се гримират, така че няма да им е интересно. Сега съм на вълна как се прави програмния код на 1 бутонче за проверка в делфи и май напоследък друго не ме вълнуваПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Истинската жена е дама сред хората, курва в леглото и майстор готвач в кухнята
istinskata jena znae kakvo iska,postiga go,no v redki slu4ai e ku4ka...pone spored mene
Аз съм към тая групичкаПървоначално написано от Aleandra
![]()
Ne liubi liceto, koeto privli4a, a liubi surceto, za6toto samo to obi4a!!!
да, после се чудете що мъжете Ви ебат всичко живо - и от време на време и Вас...Първоначално написано от sweet_holly
предполагам би могло да се каже, че в такива ситуации "истинския мъж поставя себе си на първо място, своите мечти, грижи и желания... и не позволява на една жена да му определя графика на ебанИето..."
or something like that?![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
истинската жена не е нито кучка, нито крава, нито кобила, нито пък някоя хитра лисана.
истинската жена е умна маймунка, дето знае какво, как и от кого да си поиска
Няма универсална истинска жена, както няма и универсален истински мъж. Определенията "истинска" и "истински" са съвсем субективни. За един мъж жената може да е истинска, а за друг - напротив. Същото се отнася за мъжете, когато ги преценяват различни жени.
Човек може да бъде "истински" само в очите на този, който го обича. Обичта пък е изключително сложна смесица от чувсвтва, която всеки определя според размерите на собствената си вселена. Като се има предвид колко огромни разлики има в размера и сложността на устройството на тези вселени, е абсурдно да се очаква удовлетворяващо всекиго дефиниране на понятията "истинска жена" и "истински мъж".
Вероятността един човек да срещне своята половинка беше около 1:200000 преди 20 години. Сега нещата едва ли са се променили в положителна посока. Човек не трябва да се разстройва от тази статистика. Възможно е да има грешка в нея, все пак е правена от хора.
Ако желаете да сте истински в нечии очи, винаги се оглеждайте в тях. Иначе...
Не съм сигурен какво точно се крие зад думата "истински".....Това би следвало да значи оригинален, единствен, такъв какъвто е и всякакви други синоними....За мен една жена е СЕБЕ СИ, когато е в мир с тази, която не е! Тя е красива, когато не се нуждае от огледало за да види това...тя е ИСТИНСКА, когато знае коя е, а не каква ще стане утре! ИСТИНСКАТА не се нуждае от чуждото одобрение, тя винаги дава повече, отколкото взима, тя е и мъдра, защото знае границите на своята свобода! ИСТИНСКАТА ЖЕНА е смела, защото се усмихва, въпреки болката си и тя не я прави сляпа и глуха за болката на другите. Всъщност тя е ИСТИНСКА, тогава, когато признава, че понякога лъже самата себе си...
Е това беше голяма глупост. Сигурна съм, че един истински мъж, а не някакъв лигльо се радва, ако до себе си има истинска жена. Жена, която е достатъчно сина, за да може сама да се пребори с проблемите. Жена, която да уважава себе си и да знае как да заслужи и чуждото уважение. Жена, с оято можеш да говориш и за други неща, а не само за грим, дрешки и клубове. Една истинска жена, която да му бъде спетница и опора в живота, която да бъде с него и в добро, и в лошо.Първоначално написано от penywise
Разбира се, че всеки мъж трябва да поставя себе си на първо място в повечето случаи. Все пак всеки човек най-напред се грижи за себе си и след това за другите. Всеки има право да следва мечтите си и да ги постига. Не ми се вярва, че един мъж (но тук говорим за истински мъж) приема секса с любимата жена за задължение. Никой не може да накара друг човек да направи нещо, което не желае. И това важи не само за мъжете, но и за жените.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Че какво не им е истинското на всички? Всичките имат една атрибути!Но на някои са по изяшни!
![]()
1.Истинската жена , трябва да е естествена и неподправена
2.Истинската жена трябва да знае какво е важно в живота и да го постигне
3.Истинската жена трябва да има цел, да е амбициозна и да се стреми към повече ,а не да плуе и да пие бира
4.Истинската жена не трябва да се напива ,а да се държи достойно , защото все пак е жена ,а не парцал
5.Истинската жена трябва да е искрена, лъчезарна, работлива и мисловърдна
6.Истинската жена трябва да е интелигентна и да държи на себе си , да се грижи за тялото си физически и психически
5.Истинската жена , трябва да подкрепя мъжа до себе си, да не му опява , да не му мрънка и да не се лигави.
6.Истинската жена , трябва да роди поне едно дете, без да прави национална трагедия от това
7.Истинската жена трябва да бъде силна, нежна и да проябвява разбиране
8.Истинска е жената, която обича мъжа си (приятеля си) , но не му изневерява
9.Истинска е жената , която не се притеснява от себе си, от тялото си или от емоциите си
10. Истинската жена, не се продава за мерцедес или бмв
11.Истинската жена не харесва лигави и сополиви смотаняци, а мъже , които са стъпили на земята и не са се главозамаяли
12.Истинската жена е образована , а не куха лейка...... и знае какво е алтруизъм, диалектизъм и т.н
13.Когато и говорят за футбол , тя не кима тъпо неразбирайки , за какво става дума, а си признава , че не разбира от футбол, но не спестява , че любимите и футболисти са Роналдо, Роналдиньо, Зинедин Зидан ,ТИЕРИ АНРИ, РОБЕРТО КАРВАЛЬО, Кристиано Роналдо, Фиго и Не на последно място Михаел Балак
14.Истинската жена не припада при вида на друга красива жена
15.Истинската жена не завижда на приятелките си , не злобее , не им взима гаджетата и не ги сваля
16.Истинската жена , подкрепя приятелките си (ако те са истински)
17.Истинската жена трябва да е дама в обществото, но не и к***а в леглото, а просто жена....( но не и в очите на мъжа до нея- за него тя не е просто жена , а перфектната жена)
18.Истинската жена не крещи по децата си и не ги обижда, не ги комплексира и не ги нарича дебил
не се обръща към тях с израза : Какво искаш бееееее???
19.Истинската жена знае как да се забавлява,знае как да разпуска и да весели и тези около себе си
20.Истинската жена не я правят маникюра, изкуствената присъдена коса и силиконовия бюст
21.За истинската жена не е нужно да се качва на Ауди тт, за да и кажат леле каква мацка, защото тя и без това си е мацка ......, но вече е заета.
22.Истинската жена няма нужда да показва каквото и да било , за да я забележи правилния мъж......той ако я забележи, ще я забележи заради самата нея.
23.Истинската жена има ценности, морал и вярва в доброто...... нежна е , ранима е ......... но това пък я прави жена
24.Истинската жена е богатство за един мъж........, тези които я имат са големи късметлии, дано да го осъзнават.