.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Тема: жена

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Истинската жена поставя себе си на 1во място..свойте мечти,грижи,желание и копнежи.
    Истинската жена не позволява на мъжа да я мачка!
    Истинската жена е желана винаги!
    Мисля, че няма какво да добавя.
    А, и да не е някаква лигава и разглезена.
    nap1lno s1dlasna
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Кучка.
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Digital
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Жените...не ми допадат особено. Прекалено са лигави и се интересуват от гримчета и дрехи...ако общувам с жени, определено не са такива.
    Това, че да кажем съм болна на тема грим не означава, че съм лигава.
    Да права си. Това означава че си тъпа.
    Когато няма какво да кажеш, просто си замълчи, бе, Диги.
    Тя може да е болна на тема грим, както казва, но това неозначава, че не държи или не обръща внимание на външния си вид и не изглежда добре.
    А ти, според мен, си прекалено глуповатичък, за да разбереш кой какво има предвид.

Жените...не ми допадат особено. Прекалено са лигави и се интересуват от гримчета и дрехи...ако общувам с жени, определено не са такива.
    Това, че да кажем съм болна на тема грим не означава, че съм лигава. в действителностима много свестни жени, които се интересуват от много неща. В креайна сметка не можеш да мислиш 24 часа за възвишените си идеали или пък 24 часа на ден да се занимаваш с грима си.
    То и аз се хипнотизирам при вида на яки бижута, но определено не говоря за това или поне не постоянно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Това, че да кажем съм болна на тема грим не означава, че съм лигава. в действителностима много свестни жени, които се интересуват от много неща. В креайна сметка не можеш да мислиш 24 часа за възвишените си идеали или пък 24 часа на ден да се занимаваш с грима си.
    То и аз се хипнотизирам при вида на яки бижута, но определено не говоря за това или поне не постоянно.
    Е, разбира се, че не говоря само за това. А и само 1-2 от моите приятелки или колежки се гримират, така че няма да им е интересно. Сега съм на вълна как се прави програмния код на 1 бутонче за проверка в делфи и май напоследък друго не ме вълнува

Guest
    Истинската жена е дама сред хората, курва в леглото и майстор готвач в кухнята

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    istinskata jena znae kakvo iska,postiga go,no v redki slu4ai e ku4ka...pone spored mene

Истинската жена поставя себе си на 1во място..свойте мечти,грижи,желание и копнежи.
    Аз съм към тая групичка
    Ne liubi liceto, koeto privli4a, a liubi surceto, za6toto samo to obi4a!!!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sweet_holly
    Аз съм към тая групичка
    да, после се чудете що мъжете Ви ебат всичко живо - и от време на време и Вас...

предполагам би могло да се каже, че в такива ситуации "истинския мъж поставя себе си на първо място, своите мечти, грижи и желания... и не позволява на една жена да му определя графика на ебанИето..."

or something like that?
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Guest
    истинската жена не е нито кучка, нито крава, нито кобила, нито пък някоя хитра лисана.
    истинската жена е умна маймунка, дето знае какво, как и от кого да си поиска

Няма универсална истинска жена, както няма и универсален истински мъж. Определенията "истинска" и "истински" са съвсем субективни. За един мъж жената може да е истинска, а за друг - напротив. Същото се отнася за мъжете, когато ги преценяват различни жени.

Човек може да бъде "истински" само в очите на този, който го обича. Обичта пък е изключително сложна смесица от чувсвтва, която всеки определя според размерите на собствената си вселена. Като се има предвид колко огромни разлики има в размера и сложността на устройството на тези вселени, е абсурдно да се очаква удовлетворяващо всекиго дефиниране на понятията "истинска жена" и "истински мъж".

Вероятността един човек да срещне своята половинка беше около 1:200000 преди 20 години. Сега нещата едва ли са се променили в положителна посока. Човек не трябва да се разстройва от тази статистика. Възможно е да има грешка в нея, все пак е правена от хора.

Ако желаете да сте истински в нечии очи, винаги се оглеждайте в тях. Иначе...

Не съм сигурен какво точно се крие зад думата "истински".....Това би следвало да значи оригинален, единствен, такъв какъвто е и всякакви други синоними....За мен една жена е СЕБЕ СИ, когато е в мир с тази, която не е! Тя е красива, когато не се нуждае от огледало за да види това...тя е ИСТИНСКА, когато знае коя е, а не каква ще стане утре! ИСТИНСКАТА не се нуждае от чуждото одобрение, тя винаги дава повече, отколкото взима, тя е и мъдра, защото знае границите на своята свобода! ИСТИНСКАТА ЖЕНА е смела, защото се усмихва, въпреки болката си и тя не я прави сляпа и глуха за болката на другите. Всъщност тя е ИСТИНСКА, тогава, когато признава, че понякога лъже самата себе си...

Цитирай Първоначално написано от penywise
    Цитирай Първоначално написано от sweet_holly
    Аз съм към тая групичка
    да, после се чудете що мъжете Ви ебат всичко живо - и от време на време и Вас...
    предполагам би могло да се каже, че в такива ситуации "истинския мъж поставя себе си на първо място, своите мечти, грижи и желания... и не позволява на една жена да му определя графика на ебанИето..."

or something like that?
    Е това беше голяма глупост. Сигурна съм, че един истински мъж, а не някакъв лигльо се радва, ако до себе си има истинска жена. Жена, която е достатъчно сина, за да може сама да се пребори с проблемите. Жена, която да уважава себе си и да знае как да заслужи и чуждото уважение. Жена, с оято можеш да говориш и за други неща, а не само за грим, дрешки и клубове. Една истинска жена, която да му бъде спетница и опора в живота, която да бъде с него и в добро, и в лошо.

Разбира се, че всеки мъж трябва да поставя себе си на първо място в повечето случаи. Все пак всеки човек най-напред се грижи за себе си и след това за другите. Всеки има право да следва мечтите си и да ги постига. Не ми се вярва, че един мъж (но тук говорим за истински мъж) приема секса с любимата жена за задължение. Никой не може да накара друг човек да направи нещо, което не желае. И това важи не само за мъжете, но и за жените.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Че какво не им е истинското на всички? Всичките имат една атрибути! Но на някои са по изяшни!

1.Истинската жена , трябва да е естествена и неподправена
    2.Истинската жена трябва да знае какво е важно в живота и да го постигне
    3.Истинската жена трябва да има цел, да е амбициозна и да се стреми към повече ,а не да плуе и да пие бира
    4.Истинската жена не трябва да се напива ,а да се държи достойно , защото все пак е жена ,а не парцал
    5.Истинската жена трябва да е искрена, лъчезарна, работлива и мисловърдна
    6.Истинската жена трябва да е интелигентна и да държи на себе си , да се грижи за тялото си физически и психически
    5.Истинската жена , трябва да подкрепя мъжа до себе си, да не му опява , да не му мрънка и да не се лигави.
    6.Истинската жена , трябва да роди поне едно дете, без да прави национална трагедия от това
    7.Истинската жена трябва да бъде силна, нежна и да проябвява разбиране
    8.Истинска е жената, която обича мъжа си (приятеля си) , но не му изневерява
    9.Истинска е жената , която не се притеснява от себе си, от тялото си или от емоциите си
    10. Истинската жена, не се продава за мерцедес или бмв
    11.Истинската жена не харесва лигави и сополиви смотаняци, а мъже , които са стъпили на земята и не са се главозамаяли
    12.Истинската жена е образована , а не куха лейка...... и знае какво е алтруизъм, диалектизъм и т.н
    13.Когато и говорят за футбол , тя не кима тъпо неразбирайки , за какво става дума, а си признава , че не разбира от футбол, но не спестява , че любимите и футболисти са Роналдо, Роналдиньо, Зинедин Зидан ,ТИЕРИ АНРИ, РОБЕРТО КАРВАЛЬО, Кристиано Роналдо, Фиго и Не на последно място Михаел Балак
    14.Истинската жена не припада при вида на друга красива жена
    15.Истинската жена не завижда на приятелките си , не злобее , не им взима гаджетата и не ги сваля
    16.Истинската жена , подкрепя приятелките си (ако те са истински)
    17.Истинската жена трябва да е дама в обществото, но не и к***а в леглото, а просто жена....( но не и в очите на мъжа до нея- за него тя не е просто жена , а перфектната жена)
    18.Истинската жена не крещи по децата си и не ги обижда, не ги комплексира и не ги нарича дебил
    не се обръща към тях с израза : Какво искаш бееееее???
    19.Истинската жена знае как да се забавлява,знае как да разпуска и да весели и тези около себе си
    20.Истинската жена не я правят маникюра, изкуствената присъдена коса и силиконовия бюст
    21.За истинската жена не е нужно да се качва на Ауди тт, за да и кажат леле каква мацка, защото тя и без това си е мацка ......, но вече е заета.
    22.Истинската жена няма нужда да показва каквото и да било , за да я забележи правилния мъж......той ако я забележи, ще я забележи заради самата нея.
    23.Истинската жена има ценности, морал и вярва в доброто...... нежна е , ранима е ......... но това пък я прави жена
    24.Истинската жена е богатство за един мъж........, тези които я имат са големи късметлии, дано да го осъзнават.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си