.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

Моят проблем, е че...

Моят проблем е че харесвам момче,което е типичен пример за женкар.Всеки ден тича след различно момиче,включително и след мен,имали сме мн хубави моменти и когато си мисля че всичко е ок,той се заплесва по друга.Най-лошоо е че сме съученици и всеки ден ми е пред очите и нз какво да си мисля вече за него!
    Споделете,ако имате опит с такива ситуации!

Мега фен
    Град
    София
    Еми може би може да стане нещо ,ама ти трябва да си с нагласата ,че няма да е повече от ден-два...!
    Според мен такива момчета не эаслужавт внимание.........
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Takiva vinagi si namirat maistora i rano ili kasno se vlubvat mn silno /po-skoro e po-kasno/.No po-dobre ne se zanimavai s nego,ako ne iska6 da strada6.

И аз бях такъв бе, и не съжалявам. Такива са ми били годинките, така съм мислел, така съм правел и тва е. Само едно нещо, такъв човек не се променя лесно. Единственият начин е, да намери любовта на живота си. Тогава и само тогава може да остави на страна другите момичета, както аз го направих. Ехх.. времената се менят, деа

Мега фен Аватара на koalka
    Такива момчета рядко намират любовта на живота си, защото много рядко се задълбочават в отношенията с момичета, ако дори стане така.
    Така че...най-добре го забрави и не се занимавай с него, защото друго освен сълзи след това, не знам какво друго може да ти донесе.

Re: Моят проблем, е че...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Моят проблем е че харесвам момче,което е типичен пример за женкар.Всеки ден тича след различно момиче,включително и след мен,имали сме мн хубави моменти и когато си мисля че всичко е ок,той се заплесва по друга.Най-лошоо е че сме съученици и всеки ден ми е пред очите и нз какво да си мисля вече за него!
    Споделете,ако имате опит с такива ситуации!
    аз щи кажа по моя личен опит...и аз съм такова момче...смисал женкар съм си ебаси то лошо няма...ама в един момент почна да ми омръзва тфа тичане след сяка една...и сега даже мисля, че съм се влюбил, но едва ли та...идеята ми е, че тряя да го впечатлиш, че наистина ти пука...а не искаш да си еднодневка само за
    чисто и просто...що е то?
    -къпан полицай!

parvo se zamisli dali naistina si vlubena v tova mom4e ili e prosto silno privli4ane i hormoni, za6toto ima dosta golqma razlika ako naistina smqta6 4e ne haresva6 samo van6nostta, a i haraktera mu, opitai da go nakara6 da pogledne s drugi o4i na teb. samo 4e ne hrani prekaleno golemi nadejdi za6toto tova e mn trudna zada4a.
    uspeh

Зарежи го!..Просто няма смисъл да се занимаваш такъв.Най много да хлътнеш и да ти разбие сърцето.Намери си друг
    just a kid۵

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    hmmmmmmmmmmmmm
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Гледай да не мислиш мн за него да не вземеш да хлътнеш, че няма да бъде особено приятно, от личен опит ти го казвам!

Не се занимавай... Само 666те страда666. От такъв тип мом4ета друго няма да види666 .
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Еми може би може да стане нещо ,ама ти трябва да си с нагласата ,че няма да е повече от ден-два...!
    Според мен такива момчета не эаслужавт внимание.........

Еми незнам дали сте провеждали някакъв разговор за отношенията си... но ако не сте трябва да го направите! Възможно е пича да не е готов точно сега за сериозна връзка и за опитва от всичко по малко. Вероянтно е под 16 години, не и повече... Казват, че женкара си остава женкар... н0 не е вярно, както някой беше казал - всеки си намира майстора рано или късно! И какво пречи това да си ти, ако знаеш как да го задържиш, душе Обикновенно с такива индивиди се изисква огромно търпение и многжество компромиси!!! Помисли си дали искаш да продължиш да се гърчиш!

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    И аз бях такъв бе, и не съжалявам. Такива са ми били годинките, така съм мислел, така съм правел и тва е. Само едно нещо, такъв човек не се променя лесно. Единственият начин е, да намери любовта на живота си. Тогава и само тогава може да остави на страна другите момичета, както аз го направих. Ехх.. времената се менят, деа

Братле току що описа живот1т ми с няколко изречения ...

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    hmmmmmmmmmmmmm
    На същото мнение съм!Просто няма какво да се добави
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl

Братле току що описа живот1т ми с няколко изречения ...
    Е нзн дали ш'те разочаровам, ма тва си бе част от моя живот. Така бях аз до преди 2 год. някъде. Не случайно казах "Ехх времената се менят"

Хехе да не сме братя верно, щот тва шеговито 'братле' ... Абе такъв е живота

Ами вместо да се питаш това и онова,просто поговорете,трудно е да,но пробвай да го питаш,поразпиташ...иначе така със седене нишо няма да се получи...може и да те харесва,но да мисли,че ти не го искаш и затова да се заглежда по друга
    нямам повод да сънувам....

Re: Моят проблем, е че...

Mili4ka samo edno shte ti kaja s takiva rabota si nqmai!Greshka napravh 4e se vlybih v takav togava stava mn zle..tova si e vrodeno v edno mom4e ao shte da si miss svqt ne mislq 4e mojesh da go opraish toi si e takv ili she se primirish ili...shte se odrypnesh
    Pink_Angel

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Spored men ako prodaljavash da se zanimavsh s nego samo shte stradash.Takiva mom4eta ne mogat da bydat samo s edno momi4e.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university

breh 4e si skromen ... awe ti ako be6e tolko krasiv kolko i skromen 6te6e da si nai-neveroqtnoto ne6to v slun4evata sistema
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Guest
    breh 4e si skromen ... awe ti ako be6e tolko krasiv kolko i skromen 6te6e da si nai-neveroqtnoto ne6to v slun4evata sistema
    Мда БАЙО му чета постовете и само се хвали . По полека бе човек знаем че всичко е преувеличено . А аз като те видях на снимка не вярвам да си такъв женкар

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мда БАЙО му чета постовете и само се хвали . По полека бе човек знаем че всичко е преувеличено . А аз като те видях на снимка не вярвам да си такъв женкар
    Не виждам как1в е проблема ?
    Еми ще се хвали няма да е мижитурка като вас, ще има с какво да се хвали, постигнал е нещо в тоя живот не е като вас - парцали. Айде, казал с1м го и преди и пак ще го кажа, не си избирайте шибаните комплекси в този хубав форум.Има много места на които да го направите, но не и тук !

такъв мрасник ли си падаш а?

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Все едно слу6ам приятеля ми за миналите си година на Дон Жуан. Той каза, 4е просто от един момент ве4е му е писнало всяка седмица с разли4на и е запо4нал серизона връзка 2 години по4ти с предната си приятелка и сега е с мен година и 3 месеца и няма помен от това, 4е е бил женкар. Така 4е хората се променят, не е ясно оба4е кога. Може6 да опита6 да има6 не6то с този, ама не се нядявай много на постоянна връзка. Ако те устройва да си една от многото...

П.С. Изоб6то не е нужно някой да е красив, за да може да върти хората на малкия с пръст - трябва само правилен подход и ка4еств да об6тува6 и пленява6...
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Guest
    Не виждам как1в е проблема ?
    Еми ще се хвали няма да е мижитурка като вас, ще има с какво да се хвали, постигнал е нещо в тоя живот не е като вас - парцали. Айде, казал с1м го и преди и пак ще го кажа, не си избирайте шибаните комплекси в този хубав форум.Има много места на които да го направите, но не и тук !
    Лелел човек . Как ме разбра че съм комплексар ? От мнение във форума . Браво гениЪлен си . Кво е постигнал тоя . Кво ае докажи ми . И аз мога само във форума да кажа че съм забивал по 20 мацки на година . Ама дали е така един Господ знае . Така кво ми го хвалиш . Пък като го видех къв е грозен тоА напрао чак невероятно ми се струва да е бил плейбой . Прекалено генерални изводи си направи за мене без дори да си ме виждал без дори да си разговарял с мене , без дори да ме познаваш...
    Или както гласи рекламата : " спрайт , нещатата такива каквито са " . Сега очакваме да бъда нападнат.... .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си