Драга ми госпожо или по точно госпожицеПървоначално написано от `Death`Whore``
, самията израс мие смешен... \
/
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Бтв, хората тук понякога ме питат дали съм омъжена...![]()
И бтв2 - думата е "израз".
Възможно ли е да бъде по-красиво?
хеехехехехПървоначално написано от `Death`Whore``
"израз"ама ме разбра нали!
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
@Aleandra
То хубаво да не е кукла барби , ама повечето путки гледат джоба на мъжа и ако не чакат на родителите то те чакат на него .
За мене истинската жена ще дойде да ми седне на хуя и ще ми каже ти си истински жребец![]()
![]()
= > няма истински жени
![]()
![]()
Твоята жена не го ли прави?
Да всички са фалшификати.Не можете да спрете с тъпизмите си.Първоначално написано от Анонимко
нямам повод да сънувам....
................zrqla, misle6ta,razumna, moje da obi4a, zn kakvo iska ot jivota, misli za bade6teto si,s dve dumi..........za tova opredelenie nqma to4na vazrast,moje da e na 30 i da e s akul na 15 godi6na, kakto i obratnoto![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Никога не ми е казвала нещо от сорта : " Искаш ли секс " или не що то сортаПървоначално написано от `Death`Whore``
. Обикновено аз трябва да легна с хуя си в/у нея .
Иначе това за жребеца . Еми виждал и чувал съм го във филмите с Джеймс Бонд . Другаде мнеее![]()
Абе, стига глупости.
Истинската жена е тази, която е намерила богат мъж, който да я обича!
глупостиПървоначално написано от cherinka
Може би е малка или просто има задръжки...аз много се кефя на хора без задръжки. А за жребеца е леко изтърканоПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ако искаш да бъдеш обичана - вземи си глупак с пари.Първоначално написано от Digital
Ако искаш да обичаш - вземи си глупак без пари.
O.OПървоначално написано от cherinka
е тва няма логика бе. не, наистина
И аз мисля така!!!Първоначално написано от Lady Death
Оф, бе, като, че ли нарочно ми дебнеш постовете да се заядеш нещо с мен.Първоначално написано от Digital
оф, не ми се обеснява. който разбрал, разбрал, които не разбрал - еми да е жив и здрав.
Диги, прочети го още 5-6 пъти и ще го схфанеш.
Кво ли съм тръгнала да обеснявам на мъжко..
В случая не са другите виновни. Ти говориш глупости. Обичането не се изразява в подаръци. Аз като не ходя с богати мъже и не ми купуват нищо, да не би да не съм обичана?
курва?![]()
прочетох го. и сега ?Първоначално написано от cherinka
![]()
Като станеш на и между 30-40г. няма да ти трябва обич, а пари.Първоначално написано от `Death`Whore``
за пластична хирургия нали?Първоначално написано от cherinka
...защото ти си на 40 и знаеш от какво има нужда една жена на такава възраст.Първоначално написано от cherinka
И бтв, жените на тези години обикновено имат деца и не искат нищо за себе си. Но това е различно. Мъжът трябва да има достатъчно способности, за да изкарва пари, но не и да е богат наследник и да е свикнал на охолен живот.
Istinskata jena e nai-ve4e tazi koqto znae kakvo iska ot jivota i ot sebe si!Mnenieto na drugite ne q pravi po slaba a i dava sili da produlji napred vupreki kritikite!
Гола, с гръб към мен и на четири кракаПървоначално написано от kuber
![]()
Това, че да кажем съм болна на тема грим не означава, че съм лигава. в действителностима много свестни жени, които се интересуват от много неща. В креайна сметка не можеш да мислиш 24 часа за възвишените си идеали или пък 24 часа на ден да се занимаваш с грима си.Първоначално написано от `Death`Whore``
Да права си. Това означава че си тъпа.Първоначално написано от krem4et0
![]()