Цитирай Първоначално написано от penywise
Цитирай Първоначално написано от sweet_holly
Цитирай Първоначално написано от Aleandra
Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
Истинската жена поставя себе си на 1во място..свойте мечти,грижи,желание и копнежи.
Истинската жена не позволява на мъжа да я мачка!
Истинската жена е желана винаги!
Мисля, че няма какво да добавя.
А, и да не е някаква лигава и разглезена.
Аз съм към тая групичка
да, после се чудете що мъжете Ви ебат всичко живо - и от време на време и Вас...
предполагам би могло да се каже, че в такива ситуации "истинския мъж поставя себе си на първо място, своите мечти, грижи и желания... и не позволява на една жена да му определя графика на ебанИето..."

or something like that?
Е това беше голяма глупост. Сигурна съм, че един истински мъж, а не някакъв лигльо се радва, ако до себе си има истинска жена. Жена, която е достатъчно сина, за да може сама да се пребори с проблемите. Жена, която да уважава себе си и да знае как да заслужи и чуждото уважение. Жена, с оято можеш да говориш и за други неща, а не само за грим, дрешки и клубове. Една истинска жена, която да му бъде спетница и опора в живота, която да бъде с него и в добро, и в лошо.

Разбира се, че всеки мъж трябва да поставя себе си на първо място в повечето случаи. Все пак всеки човек най-напред се грижи за себе си и след това за другите. Всеки има право да следва мечтите си и да ги постига. Не ми се вярва, че един мъж (но тук говорим за истински мъж) приема секса с любимата жена за задължение. Никой не може да накара друг човек да направи нещо, което не желае. И това важи не само за мъжете, но и за жените.