- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжете повече ли страдат или жените?
Не мисля че има значение пола за това кой ще страда повече.
just a kid۵
Мисля, че жените страдат повече по простата причина, че са по-емоционални и приемат нещата по-навътре или просто мъжете умеят да се прикриват по-добре
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)
[quote="Анонимко"]Мъжете страдат повече, но не го показват!taka si e jenata e po 4uvstvitelna i opredeleno pove4e strada[/b]
Много зависи кой до каква степен е чувствителен и до известна степен зависи от момчето по въпроса за изневярата . Все пак не на всяко момче или мъж можеш да изневериш щото после не е сигурно дали момичето няма да яде тупалка
Познавам момчета които досега са ги отрязвали , но сякаш на тях не им пука вдигат високо глава напиват се с приятели и всичко е забравено докато девойчетата въпреки че те са отрязали се поболяват много , плачкат , навеждат главички . Даже на мене не веднъж ми се е случвало успокоявам момичета , гледката не е приятна , чак на мене ми става жално и мъчно![]()
и аз съм съгласнаПървоначално написано от ThePainIsReaL
Зависи от човека.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Напълно съм съгласна,няма никакво значение от пола.Понякога мъжете мн повече са способни да обичат от жените,но и обратното.Зависи от хората и от чуствата,а не от пола.Първоначално написано от Barbie
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Де да ги знам.Или на мъжете им дреме на оная работа,или на жените...Зависи
ако си мъж няма нищо лошо да си сдухан и дори да плачеш... и какво от това че ще те нарекат слабак цял живот по чуждото мнение ли ще се водишПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
ZA PUTKI NE STRADAMIMA GI V IZOBILIE. KATO NAEBA EDNA,SHTE DOIDE DRUGA!
)))))
ami nali za tfa sme nejniq pol :PpP no si zavisi i ot choveka est
Зависи от човека и от ситуацията, не от пола...
Жените често си казват чувствата а мъжете не особено защото не очакват разбиране, така, че може би ние малко повече![]()
est
Определено мъжа страда повече... просто не го показва.Първоначално написано от neverand
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
обикновено най-много страда тоя, дето са го скъсали
така, че ако "тя" ме зареже - познайте колко и е през пТичката, и кой ще страда...
xkuze me french, but suck my big, fat, hairy bollz![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Първоначално написано от Barbie
suglana sum
Iskam da ti kaza ne6to vajno !!
Zna4i...
I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
Mamaka mu !O'K !
Da kaja prosto :
OBI4AM TE !
Първоначално написано от koalka
![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
mi na majete kato 4e li ne im puka osobeno...pove4eto iskat sex...ama naistina-vs si opira do haraktera..
Първоначално написано от Adwokat
Съгласен съм. Тва е истината!
Ne Mislq 4e 4e pravilo si se izrazila jenite ili majete... seki si ima 4ustva i seki go boli nqma pove4e zavisi ot 4oveka![]()
Наистина зависи от чувствата но според мен мъжете страдат повече