.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: ;( kakvo da pravq?

sexsinka
    Guest

;( kakvo da pravq?

pls skoro sam na kupon i tam 6te bade nai-straxotnoto mom4e na sveta. mn go xaresvam mejdy nas ima ne6to.........no nz kvo da pravq.
    pls kajete mi nqkvi na4ini da mu privli4am vnimanieto
    mersi predvaritelno

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Оф.
    Пф.
    Мф.

Ако искаш да стане нещо между вас (по нататък) - просто ЗАБРАВИ като се алкохолизирате да го зарибяваш/сваляш/да му привличаш вниманието, защото вероятността да те приеме като сексуален обект е една на безкрай.

Може просто да си говориш с него, да си приказвате за нещата от живота, да го накараш да види в теб, че имаш интелект, че можеш да мислиш, че имаш мнение за разните житейски въпроси и т.н и деа знам, според мен не му показвай, че си падаш по него, опитай се максимално дълго да го задържиш в разговори и нека той сам си прецени дали му допадаш и т.н, и евентуално ако той не се сети да ти поиска телефонния номер, чак тогава ти му поискай неговия.......
    и може след купона като се разделяте, да идеш при него и да му шушнеш на ушенце "еха, прекарах си чудесно тази вечер"........

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Първо - пиши на български.
    Второ - Какво има между вас.
    И накрая - отиди при него и започни разговор. Важно е да му бъде приятно с теб. Прекарай с него възможно най-много време, но много внимавай, да не те помисли за досадница.

sexsinka
    Guest
    ami o6te parviq pat kato go vidqx mn go xaresax posle bqxme naa kupon zaedno i se zabixme. sled tova se vijdaxme po kafeta s fr toi mi vze tela no ni6to ;(

Град
    Sofia city
    Цитирай Първоначално написано от sexsinka
    ami o6te parviq pat kato go vidqx mn go xaresax posle bqxme naa kupon zaedno i se zabixme. sled tova se vijdaxme po kafeta s fr toi mi vze tela no ni6to ;(
    Значи, сте още в началото. Съветвам те да направиш това, което ти казах по-горе. Всъщност трябва да флиртуваш непрекъснато, но няма гаранция, че ще станете гаджета. Все пак успех.

Ако момчето те харесва .. Няма да има нужда да го впечатляваш и т.н .. ако не само ще се натягаш , а повярвай ми тфа е без резултат
    Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..

Guest

Re: ;( kakvo da pravq?

pls skoro sam na kupon i tam 6te bade nai-straxotnoto mom4e na sveta. mn go xaresvam mejdy nas ima ne6to.........no nz kvo da pravq.
    mersi predvaritelno
    Ето как да постъпиш. 3 прости стъпки да му привлечеш вниманието:
    1. Напий се
    2. Отиди при него
    3. Съблечи се

Град
    Sofia city

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mersi predvaritelno
    1. Напий се
    2. Отиди при него
    3. Съблечи се
    Да, добър вариант да му покажеш, на него и на всички останали, че си к*р*а.

Повече от фен
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от triple-sss
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mersi predvaritelno
    1. Напий се
    2. Отиди при него
    3. Съблечи се
    Да, добър вариант да му покажеш, на него и на всички останали, че си к*р*а.
    Не схвана а?

О,боже!На купон и искаш да се получи нещо за напред..Ми той ще се напие,ще стане примерно нещп между вас и това ще е .. на другия ден няма да си спомня или просто НЯМА да иска да си спомня,защото за него ще си просто поредната бройка.А и между другото какво има между вас???
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

ОМГ да ви има човек проблемите...Ами мила отпускаш се и НЕ се правиш на каквато не си само за да привличаш вниманието(рискуваш да изглеждаш смешна )...Можеш да пофлиртуваш с негооо и да видиш дали те харесва или не..Ако не стане-здраве да е и толкус...Това е само 1 купон ..Успокой се
    just a kid۵

Фен
    Град
    House Music
    предлагам ти да употребиш някакви наркотици и да го изнасилиш след това
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Остави пък не6тата малко в негови ръце, все пак забивали сте се, взел ти е телефона, макар 4е и не се е обадил...Не му се натрапвай и си говори съвсем нормално с него, ако има да става не6то - 6те стане!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Мега фен Аватара на koalka
    Просто го покани на танц, но гледай да е преди да се е напил, за да може евентуално да си спомни нещо след това...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си