.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: eh,pusta revnost

VerryBerry~similar
    Guest

eh,pusta revnost

privet,na vs,iskam da vi spodelq ne6to,koeto me trevoji ot dosta vreme,a to e 4e mn revnuvam biv6iq!Nz za6to stava taka-obi4am dr mom4e no vs pat kogato vidq biv6iq s dryga mi ide da go ...kakto i sledva6tata mu priqtelka...Naro4no li go pravi za da me drazni?!Egati!!!!!!!!!!! Kajete kakvo da pravq!!Milsi predvaritelno..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Нем, просто се ядосваш, че вече не е "твой" и в момента е на някоя друга.

Град
    Varna
    бих казал, че това не е чиста ревност... по скоро се чувстваш обдена...
    т.е. явно приятелките му не са на твоето ниво (според теб) и се чувстваш подменена за нещо по долно от теб...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на Barbie
    Не е ревност. Чувство за притежание е. Живей си живота и остави момчето да си живее неговия.

Град
    tuk i tam
    i az sym taka makar 4e go zarqzah prosto nz. se6tam se 4e i s men e bil taka nejen a sq s druga.vednaj bqhme na kafe s fr i go vidqh tam da dyrji rykata na gadjeto si i da i govori milo-milo i mi stana mn gadno 6toto prosto zn 4e ne e moi.i f tva zavedenie mi be6e kazal 4e ne iska tam da hodim a sled 1 m go vijdam tam s 1 groznicata ,cqlata vyv pypki i sys 200 sm taliq ..ako go prai naro4no se zadqvai s gadjeto si pred nego-celufki ,pregrydki i t.n sh pomogne 100 %

Ти не го искаш за себе си, но и не искаш друга да го има. Това е чувства за притежание. Според мен трябва да престанеш да се занимаваш с него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Oooпределено.. ! =D>

Град
    Квартала
    То това стана като "загубих си играчката и сега пак я искам за себе си".Щом не сте вече заедно остави го той да си живее живота, а ти си живей своя...
    Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    emi ti mai oshte go obichash bivshia ti togava.. ili da ne e OBICHASH..vse oshte imash chuvstva kum nego.. ama ti si ve4e s drug..prosto si gledai tvoeto gadje i po dobre si revnuvai nego 4e da ne izgubish pitomnoto za da gonish divoto kakto se kazva (ako me razbirash)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tedinkata_
    emi ti mai oshte go obichash bivshia ti togava.. ili da ne e OBICHASH..vse oshte imash chuvstva kum nego.. ama ti si ve4e s drug..prosto si gledai tvoeto gadje i po dobre si revnuvai nego 4e da ne izgubish pitomnoto za da gonish divoto kakto se kazva (ako me razbirash)
    Много правилно... ами ако сегашното ти гадже види че ревнуваш бившето... Как мислиш че ще се почувства?!? Казваш че го обичаш... Обаче представи си как изглежда отстрани... Тука е мястото на цитата...
    Вие на хероин ли сте бе?

ам добре за кво се ядосваш като си имаш и ти приятел и мани другото ами казваш че и го обичаш.значи не изпитваш такива чувства към него след като гледаш още към миналото си.съветче : не обръщай внимание на миналото защото ще си развалиш взаимоотноешнията със сегашния...хмм после ще страдаш и ще си с виновна пак ти !!!!

Цитирай Първоначално написано от She-Devi!
    ам добре за кво се ядосваш като си имаш и ти приятел и мани другото ами казваш че и го обичаш.значи не изпитваш такива чувства към него след като гледаш още към миналото си.съветче : не обръщай внимание на миналото защото ще си развалиш взаимоотноешнията със сегашния...хмм после ще страдаш и ще си с виновна пак ти !!!!
    поздрави за песента от подписа
    http://www.data.bg/f.php?fid=9261701

Re: eh,pusta revnost

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry~similar
    Naro4no li go pravi za da me drazni?!
    И защо да те дразни?Все пак ти в бивш и всичко между вас е приключило.Ти си с друг а той с друга..Смешно е да мислиш че той си е намерил друга за да те дразни
    Иначе по темата-може би още те привлича и искаш да е твой,но от друга страна си искаш и сегашното гадже.Моят съвет е да забравиш бившия и да се опиташ да си безразлична когато го виждаш с други
    just a kid۵

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mdaaaaaaaaaaaam...pravi ste,si4kite...abe to moito e mn stranna istoriq...parvo bqhme s nego,nali,posle me zarqza....sled vreme se sdobrihme no nz ...skasah s nego za6toto nqma6e smisal da se vra6tam obratno...sq vs e ok,ne sme se sre6tali..i se nadqvam pati6tata ni da ne se presekat... [-o<

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ne se 6a6kaite-VerryBerry i VerryBerry~similar sa edno i sa6to lice!!

Супер фен
    Град
    sofiq
    bih narekla tova 4ustvo za sobstvenost-prosto go preodolei!!!

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

ne mislq 4e go pravi narochno, toi ne bi mogal da znae che go revnuvash, prosto momcheto prodaljava napred, veche i ti si s dr, obichash go, gledai napred i zareji vaprosniq g-n da se zanimava s groznici
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Ти не го искаш за себе си, но и не искаш друга да го има. Това е чувства за притежание. Според мен трябва да престанеш да се занимаваш с него.
    Много точно казано ... Преодолеи го
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Град
    Sofiq
    Da i na men mi se e slu4valo da vidq biv6iq s nqkoq druga i da mi stane kofti,da mi ide da go ubiq kakto nego ,taka i neq,no tova e normalno.Smisal takv,4e bila si s nego,razdelili ste se,ti ima6 drug,oba4e znae6 4e ve4e ne e tvoi,4e e s druga i izpitva6 revnost,na mnogo momi4eta,a sa6to i na mn mom4eta im se slu4va taka,no spoko minava

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    mi tai,tai..ama nz dali ako go vidq pak nqkade s nqkoq nama da mi prizlee...draifa mi se ot nego...kak da prestana s tiq glupusti?!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ei,ni me ironiziraite!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си