- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- за рока и цените на бирата в Ловеч ..
е,как ви хареса феста?! = )
хареса ми![]()
бира на корем, любезни непознати хора
единственото лошо беше, че нямаше палатков лагер тая година
ааа и Джоуи мн запазен изглеждаше![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
някои дни бяха скучни, имаше и хубави дни... специално снощи се прибрах на 5 кракамисля, че поставих собствен рекорд по изпито количество бира
![]()
Първоначално написано от psycho_girl
и аз не можах да го видяяяяяя!Искааааам!
Разкажете дее!Кво пяха, Джоуи свири ли на китара (както е направил миналата година в Швеция!)...Пя ли добре....Колко часа пяха!СНИМКИ?!?!?!?!?
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
e tazi godina nemojah da ima za jalostt ma minalata be6e mnoo qkoo pone na men tupoto be6e 4e ima6e mnoo 4algarii i ne u4enqvaha kfi hora sa pred tqh :S
да,межу другото,всички хора там са мнооого любезни.бира на корем, любезни непознати хора
чак подозрително.ние след невеоятното количество бира се филмирахме,че сме в градче като Ири Индиана и всички са толкова учтиви,защото искат да ни задържат в техния град.даже една продавачка ни попита "защо не дойдете да живеете при нас",по дяволите кой задава такъв въпрос?!![]()
иначе,аз бях само на Хот Чокълит и питам!
къде бяха рокерите,хипитата,метълист ите и купонджиите,а имаше само некви местни чалги?! пропуснах Юръп и като разбрах,че са свирили Dreamer ревах 20 минути ..![]()
а бирата си беше на народни цени както миналата година.
кофти,че нямаше палатков лагер ..спахме вървейки по улицата,хаха.
щото си празнувах РД-то и не бяхме на концертПървоначално написано от _donna_
![]()
хм, нека систематизирам, пяха около час и половина и после още 3 песни бис + 6-7 минути заря
поради нищожната си височина почти нищо не видях, но ще ми пратят снимки, които може да кача по някое време
през живота си не бях виждала токова метъли на едно място![]()
бяха навсякъде - групички от Плевен, Търново, Търговище, Пловдив, отвсякъде имаше де'ба
но нямаше палаткови, затва имаше хора спящи навсякъде - имаше палатки в Покрития мост и на Баш Бунар![]()
на места обаче публиката беше мн зле, имаше хора, които бяха отишли щот си нямали работа и е безплатно![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
на покрития мост![]()
![]()
не знаех, че и там може
аре на палатки да ходим
еее _donna_ защо не си останала и за Юръп?
Аз не успях да отида![]()
ot koga go chakah toq fest ei.pa na men mi e lesno,az jiveq pochti do scenatainache,da opredeleno mi haresa,povecheto grupi sa predstaviha taferno
bqh na pyrviq red na posledniq koncert,obache mi stana losho,shot nekoi hora ne sa chuvali za sapun i voda i otidoh da gledam na video stena.awe kato cqlo moga da kaja,che napraviha dobri koncerti.edna fr si beshe izpravila kosata nagore,se edno e byrkala v toka.ludi hora...
псайхо,еми щото много се размазахме първата вечер.пихме,крещяхме,скача ме,пяхме и накрая не можахме и да се наспим.и след цяла нощ на студа бяхме няма да ти казвам какви развалини..и решихме да си ходим.
иначе сега като чета колко Хора е имало на Юръп ми става лошо..
на Хот Чокълит нямаше нито една прокълната рокерска душица.
много се преебахме ама карай.пак се потвърждава хубавата българска поговорка "лаком г*з кръв сере".никой не ни е виновен..
бтв, и на Хот Чоклит имаше метъли само че не се блъскаха в публиката, а кротко пиеха отстрани![]()
ee верно сте се попреебали
alice sw оооо те ловешките са едни металиии, ум да ти зайде
като ходихме на Баш след концерта там бяха САТАНИСТИТЕ на робин
![]()
![]()
![]()
![]()
говорих си с вълчо
![]()
za jalost i az ne uspqh da otida a v love4 imam mn priqteli mamkamu 6ibana rabota![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
нямаше никви метъли дето си пият кротко..
метълите не пият КРОТКО!
и ние мярнахме няколко емота и една мацка с тениска на Металика и гащеризон от на тъмно как се разхожда с някви чалги,хаха.
както и да е..![]()
добре де, може да не бяха кротки, но бяха бяхме![]()
там, по-голяма част беше на пейките от дясно на моста, не където е сцената, уотевър
eeee такъв е животът в малкия град![]()
кой е тоя пич, дето се изръси с думата "таферно", че не сме много хората, които я използваме, а и сме от една компания повечето![]()
половин ЕГ го ползва/го е ползвал някога, същото като с Дървото![]()
![]()
![]()
еее до колкото знам, ДЖоуи свири Dreamer на акустична китара!Поне такова клипче ми прати една шведка, с която общувам (*фук**фук*Първоначално написано от 182+44_4adel
) и е била на концерт...и Джоуи пееше и свиреше Dreamer!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
ахахах.. суперПървоначално написано от alice sw
![]()
"Това, което ни прави различни"![]()
![]()