Първоначално написано от cherinka
Най-много ме е страх от кучета и от педофили
Иначе другите неща са преодолими
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
tova e typo
Страх ме е от самотата и от паяци.Ии още нещо от това което следва след смъртта,смисъл не самата смърт,че ще се мъча,ще ме боли и т.н. а от неизвестността след нея.
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
страхувате се толкова много от самотата,защото се чувствате зле насаме със себе си.иначе тя съвсем не е толкова лошо нещо. (:
М напротив,обичам да стоя сама..да мисля и да се самоопознавам.Просто ме е страх да не остана сама..смисъл без близките си![]()
тая наша привързаност май май само ни ограничава .. (:
Дам така е.Ако не ме беше страх,че има възможност да нараня хората които ме обичат сега щях да съм съвсем различен човек.И може би малко по-щастлива...но какво да се прави и така не се оплаквам![]()
мене ме е страх от гръмотевици
и от влакове
![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
Страх ме е от тъмното!![]()
От самота не ме е страх,може би съм свикнала с нея...
пениуайз,и мен ме е страх от влакове.като седне до тебе някой дет не се е къпал два-три месеца и майката си е таковало..
не бе, не вътре във влака... то и там е страшно де - както ти каза...Първоначално написано от _donna_
ма иначе самите те са страшни... едни такива голееееми, тежки, железни и с много шибана бибитка, дето ти бибипа таковата като ти бибипне до главата...
и я ми кажи като идва срещу тебе влак - ебаси шита, не можеш да го спреш по никъв начин...
като тоя вица, дето двама машинисти във влака и... по едно време единия хваща и от линиите - в полето! Другия:
-Кво праише бе идиот!
-Ми имаше човек на линията...
-Е кво като има, минаваш през него и продължаваш!
-Е... минавам през него, ама той през полето тръгна...
та така...
(баси тъпия виц)
ама влаковете са шит
и от вътер и отвън
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life
мен пък ми харесват отвън.
едни такива могъщи,тежки..пък и винаги съм обичала да се возя във влак ии тудуф-тудуф..хахах,ама явно българите стават все по-мръсни и по-мръсни.а ако се намери и някоя бабичка,която си мисли,че ме интересува дали има внучка на моята възраст-екстра.
последния път някви мангали се бяха напили в едно купе и единия спеше висейки от седалката,а до него на вестник имаше нарязан салам.и няква напудрена лелка идва с мъжа си и вика на другия мангал:"кажи му да стане,тука е със запазени места",а мангото:"как да му кажа да стане според тебе?" хахаха..абре,лудници.
Но е възможно да не си открил от какво!Първоначално написано от koalka