.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Problem

Lubo14
    Guest

Problem

Az sam na 14 godini i penisa mi e 13-13,5 santimetra i mi e tani4ak,dali ne mi e po golqm zashtoto ne sam razvit, edin ot moq klas ima mustak ima i kosmi na gaza i ima okolo 16-17 santimetra penis.I se 4udq zashto0 e taka....!Ako nqkoi znae kak da se uveli4i pone malko dami kaji pls i da mi e debeli4ak zashtoto mi e debel okolo 3,5 ili 4 santimetra

Guest
    Като пораснеш, ще порастне и той! А от къде му знаеш колко му е голям и дали има косми на гъза?

Град
    BEZDOMEN
    ne go laji moe toko da ti ostane a verno ot kade zn teq podrobnosti toa ot tvoq kl da ne se hvali s kosmite si xaxaxa
    IF U R NOT HAPPY FAKE IT

Re: Problem

Цитирай Първоначално написано от Lubo14
    Az sam na 14 godini i penisa mi e 13-13,5 santimetra i mi e tani4ak,dali ne mi e po golqm zashtoto ne sam razvit, edin ot moq klas ima mustak ima i kosmi na gaza i ima okolo 16-17 santimetra penis.I se 4udq zashto0 e taka....!Ako nqkoi znae kak da se uveli4i pone malko dami kaji pls i da mi e debeli4ak zashtoto mi e debel okolo 3,5 ili 4 santimetra
    ти да не си гей? не си мн редовен и ти
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Някаде по Дунав
    Вярвай само на очите си,е може и да си го виждал де А по въпроса може да порасне
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Супер фен
    Град
    Мбабане
    заради космите е, да знаеш
    много косми = голяма чурка

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Като пораснеш, ще порастне и той! А от къде му знаеш колко му е голям и дали има косми на гъза?
    Проверявал го е
    Babble, Babble, Bitch, Bitch...
    Rebel, Rebel, Party, Party

Sex, sex, sex, and don't forget the violence..
    Blah, blah, blah got your lovey-dovey sad and lonely...

Аве много фантазьори космите нямат нищо общо с хуя-и аз имам една гора ма не ми е 2 метра пък тоя кат си го мери заедно с топките може и да излезне 17

kato porasne6 i toi 6te porasne spoko nqma da si ostane maluk i tunuk :P
    Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..

Град
    Н.Искър

Re: Problem

Цитирай Първоначално написано от Lubo14
    И ко фалиш ли се
    Kur za vaze!!!

Ще ти порасне бе!
    И на мене ми порасна по-късно ама сега съм доволен

Град
    sofiq
    lele kak moje da ti e tolkova mal1k we 4ovek samo 6te ti pre4i rezni go nai dobroto re6enie
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Guest
    АХхахахаха ебаси уникалните теми Ти откъде знаеш, че има косми и на гъза? Абе пич 7-ми клас си... и ти треа да имаш по дяволите. Аз тогаа мустака ме беше страх го обръсна бах маа му... щяло да ми расте мноо, бал съм го, сега през няколко дена... А патлака спокойно, обрасни го и ще изглежда по-голям.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Спокс, ти тепърва навлизаш в пубертета. Наред си си много даже.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Цитирай Първоначално написано от belphegor
    Ще ти порасне бе!
    И на мене ми порасна по-късно ама сега съм доволен
    Аз също съм доволен от операцията. Ти при кой доктор беше?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си