- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Problem
Az sam na 14 godini i penisa mi e 13-13,5 santimetra i mi e tani4ak,dali ne mi e po golqm zashtoto ne sam razvit, edin ot moq klas ima mustak ima i kosmi na gaza i ima okolo 16-17 santimetra penis.I se 4udq zashto0 e taka....!Ako nqkoi znae kak da se uveli4i pone malko dami kaji pls i da mi e debeli4ak zashtoto mi e debel okolo 3,5 ili 4 santimetra![]()
Като пораснеш, ще порастне и той! А от къде му знаеш колко му е голям и дали има косми на гъза?![]()
ne go laji moe toko da ti ostanea verno ot kade zn teq podrobnosti toa ot tvoq kl da ne se hvali s kosmite si xaxaxa
![]()
IF U R NOT HAPPY FAKE IT
![]()
![]()
ти да не си гей?Първоначално написано от Lubo14
не си мн редовен и ти
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Вярвай само на очите си,е може и да си го виждал деА по въпроса може да порасне
![]()
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
заради космите е, да знаеш
много косми = голяма чурка
Проверявал го еПървоначално написано от Анонимко
![]()
Babble, Babble, Bitch, Bitch...
Rebel, Rebel, Party, Party
Sex, sex, sex, and don't forget the violence..
Blah, blah, blah got your lovey-dovey sad and lonely...
Аве много фантазьорикосмите нямат нищо общо с хуя-и аз имам една гора ма не ми е 2 метра
пък тоя кат си го мери заедно с топките може и да излезне 17
![]()
kato porasne6 i toi 6te porasne spoko nqma da si ostane maluk i tunuk:P
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
И ко фалиш ли сеПървоначално написано от Lubo14
![]()
Kur za vaze!!!
Ще ти порасне бе!
И на мене ми порасна по-късно ама сега съм доволен![]()
lele kak moje da ti e tolkova mal1k we 4oveksamo 6te ti pre4i rezni go nai dobroto re6enie
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
АХхахахаха ебаси уникалните темиТи откъде знаеш, че има косми и на гъза? Абе пич 7-ми клас си... и ти треа да имаш по дяволите.
Аз тогаа мустака ме беше страх го обръсна бах маа му... щяло да ми расте мноо, бал съм го, сега през няколко дена...
А патлака спокойно, обрасни го и ще изглежда по-голям.
![]()
Аз също съм доволен от операцията. Ти при кой доктор беше?Първоначално написано от belphegor
![]()