- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Един въпрос..
кажете ми плс какво да направя за да не свършвам толкова бързо смисъл...половия акт трае 5-8 мин.![]()
![]()
![]()
има ли някакви лекарства или нещо по домашна рецепта плс помогнете![]()
![]()
благодаря предварително!
16![]()
pitah po prostata pri4ina 4e priqtelkata mi ne e mnogo dovolna ot men!!!! kapi6?![]()
Ако не се лъжа имаше презервативи Durex, които бяха по дебели от другите, но съм забравила как се казват точно.
Абе идеята е, че ще те обезчувствят малко и ще свършваш по-бавно.
С друго не мога да помогна, пич.
Ot na4aloto na intimniq jivot s moq friend stana sy6toto mn byrzo svyr6va6e pri 1-q tek ,no na vtroriq po bavnoSega ve4e mina dosta vreme i vse po bavno svyr6va e po nqkoga.
![]()
....SnoOp Doggy....
da taka e i naistin apo-debelite prezervativi v1r6at rabotaПървоначално написано от TORBALAN
![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Дебел презерватив и щи падне хуя... после ще има защо не моа го вдигна, ем коте извинявай ама ще помогнеш ли малко...![]()
Накарай първо мацката да ти духа- да свършиш един път така и после втория тек - нормален секс. Това би трябвало да помогне да издържаш повече. Освен това с повече практика се "лекува". Айде, послушай ме.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Първо ти си само на 16. Нормално е. Второ - само с практика се оправят тези неща. Не може да си седиш, да не правиш секс и да искаш да си полов атлет.
Пък и щом бързо свършваш, правете го няколко пъти. Всеки следващ път по-бавно ще стигаш до края. Постепенно ще умееш да задържаш.
П.П. Не съм много сигурна, че дебелите презервативи ще ти помогнат.
Иначе май по-горе стана въпрос за Durex Extra Safe.