- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли простили изневяра?
Въобще не знам откъде да започна... ще се опитам да ви го обясня по възможно най-краткия начин... не обичам дългите постове![]()
Значи от 3 години си харесвам едно момиче от моя клас... отначало като я видях не ме грабна кой знае колко... просто ми харесваше като визия... след това колкото повече я опознавах толкова повече хлътвах по нея... Към средата на миналата година излязохме една компанийка, и аз и обясних за мойте чуства към нея... тогава тя ме отряза като ми каза че не съм бил нейн тип... не си била падала по рапъри... та както и да е... Тази година тя сама си ме потърси... Отначало всичко беше страхотно... аз много си я обичам, а и знам че и тя мене много си обича... обаче разбрах че ми е изневерила с друго момиче на някакъв си купон...И то не го разбрах от нея, ами от телефона й! Прочетох един СМС в който тоя нещастник и обясняваше че я харесва, че е бил луд по нея и не знам си кво още. А най-лошото е че и тя му е казала че го харесва...
![]()
Та както и да е! След като разбрах това нещо се разделихме за известно време... един ден се разбрахме да излезем и да го обсъдим... както и да е, излязохме момичето наистина се разкайваше много... чак заплака пред мен... нещо което наистина ме трогна... та както и да е, простих й (какъв съм тъпак си мислите в момента нали?). Обаче тоя нещастник след това е продължил да й пише... тя уж не му отговорила... запознах се с него, пълен нещастник... нямаме нищо общо с него.. той с некви фешън очилжа, манекенска прическа а аз - поредния уличен рапър...
Проблема ми е че просто не мога да й проста... всеки път като я видя се сещам за него, за нейната изневяра и понякога много сериозно се караме... почнах адски много да я ревнувам.... Одеве пак се скарахме за глупости... вече направо не издържам... в момента искам само да се напия или да се напуша и да избягам от реалноста... моля ви за съвет... какво да правя? Да я късам ли? Да се мъча ли още? А работата е там че аз наистина много я обичам, обаче това което направи тя е нещо което не мога да простя...![]()
Вече ходиме 3 месеца, ако това има някакво значение...
ПС. Надявам се да има будни по това време на денонощието които могат да ми помогнат... ако имате въпроси питайте...
Аз ли4но не бих могла да простя и знае6 ли за6то, то4но заради това, което се слу4ва с теб - вижда6 я и в съзнанието ти изниква сцената тя и той...Наистина е много кофти и е абсолутно разбираемо, 4е си станал много ревнив! А това, 4е се е рзплакала и си й простил - 4иста долна емоционална манипулация, която ни е присъ6та. После казва6, 4е пак си е писала с него, еми извинявай, ама тая прекалява и си те води а носа както й харесва! А за 4увства с нея говорил ли си, тя казвала ли ти е, 4е те оби4а? За6тото дори и да го е правила НЕ го показва. Според мен, няма оправия, слу4ило се е веднъж, 6те се слу4и пак и тогава 6те те боли о6ет пове4е! Раздели се с нея, за6тото ревността 6те те убие, пък и тя не вярвям да спре...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Знам че той и е писал... тя ми каза че не му е отговорила...Първоначално написано от leti_cherry
Каза ми че му е изтрила номера - това наистина е така! Проверих - все пак проверката е висша форма на доверие...
Иначе за чуствата... да говорих с нея.. тя ми го каза... каза ми как не си е представяла живота от тук натам без мене... колко е била плакала вечерта... странно но и за това й вярвам... по начина по които се разплака пред менПросто не знам вече, направо ще се побъркам...
![]()
Или много добре те манипулира и ти си й вярва6 или наиистина съжалява и е минало онова с ония. Остава да се пребори6 със самия себе си и да забрави6 изневярата й...но не мисля, 4е 6те ти е лесно...
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Точно тук е проблема... не мога да го забравя...Просто не могааа...
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз изневяра няма да проста. Никога по никва причина. Просто щом ми е изневерила, значи нещо с мен и липства следователно не е за мен. Така разсъждавам аз
Относно твойта история, прецени дали си заслужава т`ва момиче. Познаваш я по-добре от нас и само ти можеш да прецениш дали ще повтори или ше ти е вярна !!!
Абе не знам... мисля че много я разглезих... от самото начало почнах да й свалям звезди... тя затова почна да си позволя такива глупости...
А ако чуете нейното оправдание - "Бях Пияна"...![]()
OMG
Като е била пияна поне да се е наебала с всички от купона ебаси...
Както и да е... утре мисля да я разкарам...![]()
![]()
![]()
neznam kakvo da te posavetvam ,ne te poznavam ... moga da ti kaja samo edno ako obichash tova momiche badi s nej ,no i dai otpravni tochki -pokaji i kolko j obichahs ,kaji i che tova ce ti e izneverila te machi,kaji i che i dokazvash lqbovta si s tova che vaobshte sled sluchiloto se si s nej...kaji i sashto che ako tova se povtori ili tj prodalji da si pishe s onzi ,tova shte prednachertae kraj ,zashtoto ti njma da go priemesh ,a tova si e taka,lichi si ot tova che si tuk i pishesh ...jelaj ti uspeh s tova momiche ,dano oceni lqbovta ti
Здравей Ледена, радвам че първото ти мнение е в моята тема...![]()
Тя всички тези неща ги знае... тя ми каза че никога няма да повтори грешката си.. въпроса е че тази цялата история ме човърка отвътре... само като се сетя и искам да я смачкам някъде...![]()
Просто искам да си споделя с вас...![]()
Imenno zaradi tema ti se registrirah vtozi inache gotin sait ,kazvam go s usmivka na usta ,naistina saita mi haresva...
a po temata
shtom momicheto ti e obeshtalo dai i shans,loshoto v sluchaj e che ne ti go e kazala tj a si go nauchil ot tela i ,no mislj che chovek kogato obicha proshtava...kazvam go zashtoto na men sashto sami proshtavali ,no daleche po malki neshta...moj savet e da i shans opitai se ...a ako tova ti kosva mnogo i naistina nemojesh da se spravish kaji togava krai
Davai vsichko ot sebe si vinagi,dori i na djvola!!!
Това мисля да направя утре... просто друг начин не виждам...Първоначално написано от Ledena
![]()
ti reshavash ,ti znaesh kakvo chuvstvash ,kak stojt neshtata ,ti si tozi koito e bil naranen,stiskam ti palci i ti pojelavam uspeh zanapred v lqbovta
Davai vsichko ot sebe si vinagi,dori i na djvola!!!
Mn gadna rabota kofti e 4e sam si razbral a ne ti e kazala sama. Po tova 4e pi6e6 v foruma si mislq 4e si sklonen da i prostij no bih te posuvetval ako go napravi6 po nqkakuv na4in da i pokaje6 4e tova koeto e naprivala e lo6o i 4e otnovo trqbva da si izvuuva pravata koito e imala predi
Незнам дали ще ти помогна с този пост но.....
Ако бях на твое място щях да и простя...
Но ако ОЩЕ ЕДИН път стане нещо такова...като това което описваш - край....
![]()
Това момиче не те обича, не разбираш ли?Не може да те обича и да си е писала с друг, да ти е изневерила.Ако наистина искаш да си с нея, опитай се да не мислиш за това, да го забравиш.Опитай се да не се карате толкова, а за ревността-не знам какво да ти кажа, ще я търпи, защото тя я е предизвикала.
slu4i mi se podobno ne6to minalata godina... i kvo.. pro6tava6, ti4a6 i sled gyza 6toto nali q obi4a6 i nakraq vsi4ko se povtarq i tq te zaebava.. emi zaebi q ti .
Никога не бих простила изневяра. При твоя случай или момичето те манипулира страшно добре, или наистина е искрена. Ако мислиш, че можеш да се пребориш с ревноста, която те изгаря остани с нея. Ако обаче не можеш, няма смисъл да се измъчвате взаимно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
as li4no ispitvam varhy sebe si sega tezi tvoi 4ystva kam priqtelkata ti...6tot i as predi vreme imah gluposta da iznevera na moq...toi mi prosti..no vse se otnasq s nedoverie kam men...i tova ne mi haresva...no naistina mn me obi4a 6tom mi prosti tolkova mn pati 6tot pri nas en be6e 1-in pat..a mn pati..no ako naistina q obi4a6 spored men 6te preglatne6 tova i 6te se opita6 da zabravi6 sly4kata...
За света може да си един, но за някого ти си света!
Не правете таказащо ли ? Защото това че е бл с друг или друга не значи че няма чувства към теб.Недей да обвиняваш а се замисли може би грешката е в теб може би не получава това което иска.Вместо да питаш хората кво биха направили отговори си дали си способен или способна сама да си изградиш мнение и да правиш това което искаш ако го обичаш разбира се..
V edna vruzka trqbva da ima doverie , uvajenie , vnimanie i sigurnost zashtoto sexa e dovreme, idva moment kogato telata si omrazvat togava ostava razbiraneto i po-gornite neshta.
Tova che si bila sas nqkoi 3 mes. i ti e izneveril ne e bolka za umirane, drug e vaprosa ako prikazvame za vruzka 4 godishna.
Ti daje sigurna li si che go poznavash tolkoz dobre kolkot kazvash ili toi teb ? 3 meseca ne e dostatachen period vreme za da se opoznaete.
Според мен зависи от човека и от отва което той разбира като изневяра......Аз примерно секса за една вечер не го приемам като изневяра...Според мен е изневяра тогава когато някой ти изневери в чувствата си когато спре да те обича и почне да си мисли за друг/а.....
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Още Наполеон май беше казал, че жена само с един любовник няма,винаги има и втори и трети! И си е така де, шото само първия път те гризе съвестта и ти е гузно, после става навик.....
За мен една изневяра означава , че даденият човек не заслужава да бъде обичан,
така , че я по-добре я зарежи, 4е да не се налага да те утешаваме като ти погоди тоя номер и някой друг път
ДА,бих простила изневяра,ако обичам човека!А и знам,че .. за изневяра винаги имат и двамата вина..единия не е дал нещо на другия и .. той го е намерил на друго място.БИХ простила .. стига да обичам истински,а и да знам,че човека,който ми е изневерил наистина съжалява..
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Постави й алтиматум!Или ти,или той!И ако избере теб .. ваобще да не общува с него,било то по купони,в пътя,в даскало или където и да е!Ако избере него .. да хваща пътя!Да,знам,че ще ти е много гадно,ако тя избере него,но НЕ БИВА да страдаш..ако страдаш като си с нея .. какъв е смисъла да бъдеш въобще??След време (ако се разделите де) ще срещнеш друга и сам ще се ядосваш,че си се нервил толкова с тази.А ако наистина се разкайва ... дай й още един шанс.НО този път без да се проваля!
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.
Първоначално написано от Mishity
Като чета такива, понякога ми идва да си
Такъв въпрос найш ли от кога чакам да ми кажат? Еле пък момиче да ми го изтряска пред мене ... ш' и "бия шута" та чак дима след нея неа да се види.