- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какъв му е проблема?
Харесвам едно момче, видаме се веднъж седмично в едни курсове и той ту се държи мн мило и се закачка ,ту се дърви супер тъпо и дума не обелва! Буквално все едно не съществувам!Супер тъпо е тва!
Еми явно е поредното лапе дет нз и то кво искаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ми явно не те харева това че понякога се държи супер яко не значи нищо ако всеки път се държи добре значи има нещо. Ако наистина го харесваш много покажи му някоя ласка или нещо от сорта ако поче да ти отвръща продължавай напред
Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart
And you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'her???
Оф БОЖЕЕЕЕЕ. Що пък да иска нещо?!?!?! Се едно нямате приятели момчета... то тва според вас значи, че всяко момче което ви погледне или ви говори значи иска нещо от вас... ПОРАСНЕТЕ!
Приема те кат няк'ва играчка явно. Закача си се , ала бала. Те тва ние момчетата доста често го прайм. Понякога и без ник'ва цел даже.
Ето защо, не трябва да казвате на малките момиченца ,че са сладки и т.н . После може да се чудите ,абе защо ме вкараха в затвора с обвинения в блудство с малолетни (а пък тея малолетни само едно - Здрасти сладурано .. да им кажеш и вече си мислят ,че искаш да ги боднеш анално) .
![]()
Прелагам ти да опиташ следното, за да разбереш защо се държи така.Първоначално написано от Анонимко
Когато отидеш отново на курс изчакай да започне, да се закача с теб или сама го предизвикай. След това му се развикай и го попитай направо какво иска от теб или нещо такова и виж как ще реагира.
Но ако наистина си му хвърлила око изчакай 2-3 дни, а след това усилено започни да флиртуваш с него, а ако те попита защо си му се развикала му кажи, че си имала тежък ден.
верно е такПървоначално написано от Forslor
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Флирт1т просто ни е в кр1вта..Първоначално написано от BAYO
Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
нямам повод да сънувам....
abe vie nqkoe mom4e ako se dyrji dobre s vas ili vi obyrne malko vnimanie trqbva da vi obi4a i haresva li??
q mu tegli edna na toq we macko.......... toa neznaq kvo iska spored men,koeto 6e e normalno za m na 14-15 primerno.....ama tuka govorime za ''ot moq kurs e'' .....=>e nad 20![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Всъщност е на 14Първоначално написано от BeBsItO
![]()
Еми 1-во,че не знае какво иска,а пък и може да е чепнат характер
Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..
Ам преди време и с мен един се държа тей .. днеска мн миличко и т.н. пък на другия не да не ми обръща внимание ам направо ми крещи. Знаеш ли кво направих-заебах го и вече не ми пука. Такива момченца не ти трябват.
може би си има приятелка... преди време на мен ми се случи същото и излезе че той идва при мен само когато с приятелката му са скарани... когато разбрах му бих шута![]()