.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Guest

Какъв му е проблема?

Харесвам едно момче, видаме се веднъж седмично в едни курсове и той ту се държи мн мило и се закачка ,ту се дърви супер тъпо и дума не обелва! Буквално все едно не съществувам!Супер тъпо е тва!

Re: Какъв му е проблема?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Харесвам едно момче, видаме се веднъж седмично в едни курсове и той ту се държи мн мило и се закачка ,ту се дърви супер тъпо и дума не обелва! Буквално все едно не съществувам!Супер тъпо е тва!
    Еми явно е поредното лапе дет нз и то кво иска

Ми явно не те харева това че понякога се държи супер яко не значи нищо ако всеки път се държи добре значи има нещо. Ако наистина го харесваш много покажи му някоя ласка или нещо от сорта ако поче да ти отвръща продължавай напред
    Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
    Not the expression, no, literally give an arm for?
    When they know they're your heart
    And you know you were their armour
    And you will destroy anyone who would try to harm 'her???

Guest
    Оф БОЖЕЕЕЕЕ. Що пък да иска нещо?!?!?! Се едно нямате приятели момчета... то тва според вас значи, че всяко момче което ви погледне или ви говори значи иска нещо от вас... ПОРАСНЕТЕ!

Приема те кат няк'ва играчка явно. Закача си се , ала бала. Те тва ние момчетата доста често го прайм. Понякога и без ник'ва цел даже.

Forslor
    Guest
    Ето защо, не трябва да казвате на малките момиченца ,че са сладки и т.н . После може да се чудите ,абе защо ме вкараха в затвора с обвинения в блудство с малолетни (а пък тея малолетни само едно - Здрасти сладурано .. да им кажеш и вече си мислят ,че искаш да ги боднеш анално) .

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Прелагам ти да опиташ следното, за да разбереш защо се държи така.
    Когато отидеш отново на курс изчакай да започне, да се закача с теб или сама го предизвикай. След това му се развикай и го попитай направо какво иска от теб или нещо такова и виж как ще реагира.
    Но ако наистина си му хвърлила око изчакай 2-3 дни, а след това усилено започни да флиртуваш с него, а ако те попита защо си му се развикала му кажи, че си имала тежък ден.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Forslor
    Ето защо, не трябва да казвате на малките момиченца ,че са сладки и т.н . После може да се чудите ,абе защо ме вкараха в затвора с обвинения в блудство с малолетни (а пък тея малолетни само едно - Здрасти сладурано .. да им кажеш и вече си мислят ,че искаш да ги боднеш анално) .

верно е так
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Приема те кат няк'ва играчка явно. Закача си се , ала бала. Те тва ние момчетата доста често го прайм. Понякога и без ник'ва цел даже.
    Флирт1т просто ни е в кр1вта..

Цитирай Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
    Еми явно е поредното лапе дет нз и то кво иска
    нямам повод да сънувам....

Град
    tuk i tam
    abe vie nqkoe mom4e ako se dyrji dobre s vas ili vi obyrne malko vnimanie trqbva da vi obi4a i haresva li ??

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    q mu tegli edna na toq we macko.......... toa neznaq kvo iska spored men,koeto 6e e normalno za m na 14-15 primerno.....ama tuka govorime za ''ot moq kurs e'' .....=>e nad 20
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    q mu tegli edna na toq we macko.......... toa neznaq kvo iska spored men,koeto 6e e normalno za m na 14-15 primerno.....ama tuka govorime za ''ot moq kurs e'' .....=>e nad 20
    Всъщност е на 14

Град
    Ibiza
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Всъщност е на 14
    ми той е дете още бе, не знае дали му се е** или пика
    момче съм бе!

Град
    Някаде по Дунав
    Еми 1-во,че не знае какво иска,а пък и може да е чепнат характер
    Вече нямам душа безпътна вървя изгонена от рая,вече нямам сърце проклето сърце с което да мечтая,вече нямам лице и нямам очи така ще съм до края.Имам само любов безпътна любов изгонена от рая..

Супер фен
    Ам преди време и с мен един се държа тей .. днеска мн миличко и т.н. пък на другия не да не ми обръща внимание ам направо ми крещи. Знаеш ли кво направих-заебах го и вече не ми пука. Такива момченца не ти трябват.

Guest
    може би си има приятелка... преди време на мен ми се случи същото и излезе че той идва при мен само когато с приятелката му са скарани... когато разбрах му бих шута

Мега фен Аватара на koalka
    Явно наистина не знае какво иска...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си