bihte li mi preveli tova i da mi kajete dali e napisano pravilno i dali 6te povliqe na 4ovek, koito mi e razbil surceto...
...you broke my heart and I want to forget you, but I can't...
Ако го кажеш на български,няма да му повлияе,но все пак по добре отколко на английски.
нямам повод да сънувам....
to e za da si go sloja na profila v skype i toi kato go vidi i da se seti...i pls kajete mi dali e napisano pravilno i kak se prevejda....
Имаш граматическа грешка май.Превежда се:Ти разби сърцето ми и искам да те забравя,но не мога" общо зето глупаво е.По добре измисли нещо свое.
нямам повод да сънувам....
пиши
"преживях/преодолях мъката по теб, за мене си минало, с нищо не можеш да промениш това, което изпитвам в момента, а то е само ненавист, гняв и разочарование от преживяното ми с теб. "
АХхах, боже, как го измислих...
случайно наистина да имаш остри зъбки?Първоначално написано от cherinka
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ами не мога да ти схфана смисъла на изречението.Първоначално написано от kuber
Иначе не.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
?!?!?!??!
zversko eeeeeeeeeee =D>Първоначално написано от cherinka
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
ti mi razbi syrceto i iskam da go zabravq,no ne moga.. ;]Първоначално написано от ;(
първично, монотонно, банално тъпо.Първоначално написано от bonboneno^mace
п.п.: смени си тъпия аватар
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Гледай си живота, и не се занимавай с другите.Първоначално написано от Digital
ама аз не говорех за твоя аватарПървоначално написано от cherinka
И кат' се сети пак ще се фффлюби и ще доприпка към теб!Първоначално написано от ;(
Обичам оптимистите.
ахахах, мнееееее по-добро е:
YOU BROKE MY HEART, SO I BROKE YOUR FACE
Говорех за оная тъпня дето си написалаПървоначално написано от Digital
И какво като е тъпня? Трябваше да го опоменеш ли..Първоначално написано от Digital
не ама ми е супер смешно...Първоначално написано от cherinka
![]()
Мислиш ли, че на мен не ми беше, до като го писах.Първоначално написано от Digital
Кое ти е смешно ? Това ли ?Първоначално написано от cherinka
Първоначално написано от cherinka
Ти разби с1рцето ми и аз искам да те забравя, но немога..Първоначално написано от ;(
takiva neshta trqbva da idvat direktno ot syrceto da gi pishesh sama ne nqkude si gi vidqla i reshila dagi slojish na skypea si..
![]()
Абе според мене няма смисъл да пишеш каквото и да било свързано с този човек.След като ти е разбил сърцето по-добре не мисли и не прави нищо свързано с него за да го забравиш.Той не заслужава да се терзаеш за него.
just a kid۵
Ti s4upi (razru6i,sk1sa) moeto s1rce,iskam da te zabravq,no ne moga! Tfa zna4i![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
hora kvi s A TIQ PROSTOTII,KAZVAITE SI4KO V O4ITE.......TOVA E LEKO PODLO, NO 6TOM ISKA6 STAVA, 6 SE SETISE PAK USPEH
Първоначално написано от ™G-Baby™